Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Essence-hoitoneste – suuri opas!

Essence water, essence, hoitoneste. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta tosiasia on, että tämä sankarituote ansaitsee paikan ihonhoitorutiinissasi. KICKS opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää essence-hoitonesteestä!

Mikä on essence-hoitoneste oikein on?

Essence water eli hoitoneste on vesipohjainen ihonhoitotuote, jossa on suuri pitoisuus hoitavia ainesosia, joiden ensisijaisena tarkoituksena on kosteuttaa, suojata ja parantaa ihon terveyttä. Kuten monet muutkin ihonhoitoinnovaatiot, hoitonesteet tulevat Etelä-Koreasta, ja ensimmäinen hoitoneste keksittiin itse asiassa jo vuonna 1897. Essence sisältää seerumin tavoin molekyylejä, jotka ovat pienempiä kuin tavallisessa kosteusvoiteessa olevat molekyylit, mikä tarkoittaa, että ne tunkeutuvat paremmin syvemmälle ihoon ja pystyvät siten vaikuttamaan enemmän.

Miten käytän essenceä?

Essence on osa kuuluisaa eteläkorealaista kymmenvaiheista ihonhoitorutiinia. Sitä tulee levittää puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, mutta ennen seerumia ja kosteusvoidetta. Voit tietysti essenceä haluamallasi tavalla, mutta yleisin ja suositeltava menetelmä on tiputtaa 4-5 tippaa kämmenelle, panna ne varovasti yhteen ja taputella hellävaroen ihollesi. Voit mielellään käyttää essenceä sekä aamulla että illalla. Sen lisäksi, että essence auttaa syväkosteuttamaan ihoasi, se varmistaa myös, että seuraavat ihonhoitotuotteesi imeytyvät paremmin ja siten myös vaikuttavat napakammin.

Soveltuuko essence kaikille ihotyypeille?

Kyllä. Kaikki ihotyypit hyötyvät kunnollisesta kosteutuksesta, jota essence todella edistää. Lisäksi jotkin essencet sopivat erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, kimmoisuuden vähenemisen tai erityisen kuivan ihon hoitoon. Yleensä essence ei sisällä vahvoja tai kuivattavia ainesosia, joilla voisi olla kielteinen vaikutus ihoon. Ainesosaluetteloa kannattaa kuitenkin aina tutkia, varsinkin jos iho on herkkä ja tiedät jo, mihin komponentteihin se yleensä reagoi negatiivisesti.

Mitkä ovat essencen edut?

Niitä on useita! Essence voi sekä kosteuttaa ihoa, vahvistaa ja ihon suojakerrosta, edistää ihon terveyttä yleisesti, tasapainottaa ihon pH:ta, lisätä kimmoisuutta ja vaikuttaa pehmentävästi ja tasoittavasti. Essence antaa iholle ylimääräisen kosteuskerroksen, joka voi olla merkittävä etu erityisen kylmien tai kuumien kuukausien aikana. Tämä pieni lisäkosteus tarkoittaa usein myös sitä, että myöhemmät seerumit, kosteusvoide ja pohjavoide toimivat paremmin, mikä tekee meikistäsi kestävämmän. Kosteus on lyhyesti sanottuna aina ihosi paras ystävä!

Löydä uusi essence KICKSiltä!

Oletko utelias kokeilemaan essenceä, mutta olet epävarma siitä, mikä tuote kannattaisi valita? Hyvä idea on aloittaa essencestä, jonka päätarkoitus on vaikuttaa kosteuttavasti. Sitten voit alkaa tutustua tuotteisiin, jotka on räätälöity erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Onnea matkaan!

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331