Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Get that peeling feeling: tehohoitoa vartalon iholle

Aurinkoisen kesän jälkeen on aika tehohoitaa vartalon ihoa, jotta se saa takaisin luontaisen kuulautensa. Paikoillenne, valmiina, kuorikaa!

Paikoillenne, valmiina, kuorikaa!

Näytä lisää

Useimmat meistä pitävät hyvää huolta kasvojensa ihosta. Mutta miten mahtaa olla vartalon laita? Pehmeä, kosteutettu ja kuulas iho saa olon tuntumaan hyvältä. Onneksi pieni lisäpanostus vartalon ihonhoitoon ei vaadi liikaa aikaa tai vaivaa. Vartalon säännöllinen kuorina tehostaa verenkiertoa ja poistaa ihon pinnan kuollutta solukkoa. Ihosta tulee pehmeämpi ja sen luontainen heleys pääsee oikeuksiinsa. Kasvokuorintojen lailla myös vartalolle on tarjolla eri ihotyypeille sopivia tuotteita. Pieniä kuorintarakeita sisältävä koostumus sopii iholle, joka kestää mekaanista hankausta. Herkemmälle iholle kannattaa kokeilla kemiallisesti toimivaa kuorintaa, joka poistaa kuollutta solukkoa happojen ja entsyymien avulla. Voit levittää kuorintatuotteen iholle paljain käsin tai käyttää kuorintahanskoja. Hiero tuote pyörivin liikkein, kevein ottein. Näin saat parhaan tuloksen ihoasi vaurioittamatta.

Muista kosteutus

Näytä lisää

Ja muistathan, että kuorinnan jälkeen iho kaipaa runsaasti suojaa ja kosteutta, joten älä pihistele vartalovoiteen kanssa. Iho nauttii täyteläisen vartalovoiteen tai body butterin hoitavuudesta. Mikäli voide tuntuu tahmealta, nopeasti imeytyvä vartaloöljy on hyvä vaihtoehto.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331