Hyperpigmentaatio - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Vain tänään! –20% yli 60 euron ostoksista koodilla JUNE20. Voimassa jäsenille ja jäseneksi liittyville, ainoastaan verkkokaupassa.

Hyperpigmentaatio

Hyperpigmentaatio johtuu ihon pigmentin, melaniinin, ylituotannosta. Ylituotannon laukaisevat useat tekijät, kuten auringolle altistuminen, geneettiset tekijät, ikä, hormonaaliset muutokset ja ihovauriot tai tulehdukset.
Jaa

AURINGON AIHEUTTAMA HYPERPIGMENTAATIO

Hyperpigmentaatio "ikäläiskien" muodossa johtuu voimakkaasta tai pitkäaikaisesta auringolle altistumisesta, ja niitä ilmaantuu iän myötä. Siksi niitä esiintyy pääasiassa usein altistuvissa kehon osissa, kuten kasvoissa, käsissä ja käsivarsissa. Ne ovat yleensä pieniä, tummia läiskiä iholla. Käsien suojaaminen unohtuu usein, lisää The One For Your Hands - Hand Cream SPF30, suojaava käsivoide, jota on helppo kuljettaa mukana.

VOIDAANKO HYPERPIGMENTAATIOTA HOITAA? 

Vastaus on kyllä. Jos pigmentaatiota on jo olemassa, voit vähentää pigmenttiläiskiä ja saavuttaa tasaisemman ihon sävyn mukautetulla ihonhoidolla.

Etsi ainesosia, jotka edistävät solujen uusiutumista. Ota käyttöön A-vitamiini ja kuoriva AHA-happo, jotka vaikuttavat tehokkaasti ihon sävyyn. Kaksi tehokasta toimijaa ihonhoitorutiinissa taistelussa pigmenttimuutoksia vastaan! Sama koskee C-vitamiinia, jolla on mukava kirkastava ja tasoittava vaikutus ihon sävyyn ja siten pigmentaatioon. Aurinkovoide on välttämätön tulevan hyperpigmentaation ylläpitämiseksi ja torjumiseksi. Tutustu 360° Pigment Solution Fluid SPF50:een saadaksesi korkean, SPF 50:n suojan.

MITÄ MELASMA ON?

Melasma johtuu hormonaalisista muutoksista, kuten raskaudesta ja ehkäisypillereistä, ja se aiheuttaa tummia, epäsäännöllisen muotoisia läiskiä, jotka voivat olla melko suuria kasvoissa tai käsivarsissa. Laikukasta hyperpigmentaatiota esiintyy erityisesti poskilla, otsalla ja ylähuulessa. Väri vaihtelee vaaleanruskeasta tummanruskeaan ja muodostaa usein viivan otsaa tai poskea pitkin.

Hormonien aiheuttama hyperpigmentaatio häviää yleensä vähitellen lasten hankkimisen tai e-pillereiden käytön lopettamisen jälkeen, mutta se voi myös säilyä useita vuosia. Melasma voi olla hyvin itsepäinen, ja molempia tyyppejä pahentavat usein auringolle altistuminen ja hajusteet. Suojaa ihoasi korkealla UV-suojalla päivittäin. Premium Dermo Corrective SPF50 toimii päivävoiteena, primerina, kevyenä meikkivoiteena ja aurinkosuojana yhdessä.

TULEHDUKSEN JÄLKEINEN HYPERPIGMENTAATIO

Tulehduksen jälkeinen hyperpigmentaatio syntyy, kun ihovamma tai haava paranee ja aiheuttaa tasaisen värimuutoksen. Se on yleistä ihmisillä, jotka kärsivät aknesta. Se voi johtua myös kosmeettisista hoidoista, kuten ihon hionnasta, laserhoidoista ja kemiallisista kuorinnoista. 10% Azelaic Acid Boosterin sisältämä atselaiinihappo on erinomainen vaihtoehto tulehduksen jälkeisen hyperpigmentaation hoitoon.

MITÄ MAKSALÄISKÄT OVAT?

Maksaläiskät, jotka tunnetaan myös nimellä lentigo, ovat selvempiä pigmenttialueita, jotka ovat tummempia ja selvemmin määriteltyjä kuin pisamat. Ne ovat usein hieman koholla ja jakautuneet laajemmalle, mutta niiden määrä tai värin voimakkuus ei lisäänny auringolle altistumisen jälkeen.

PIGMENTOITUNUT NEVUS

Nämä ovat melanosyyttisolujen kertymiä, ja niitä kutsutaan yleisesti syntymämerkeiksi. Niitä esiintyy kaikilla ihmisillä koko elämän ajan, mutta ne ovat itse asiassa harvinaisia syntyessään. Ensimmäiset ilmestyvät varhaisina elinvuosina, mutta erityisen yleisiä ne ovat varhaisaikuisuudessa.

Raskauden ja murrosiän myötä nevusten määrä, koko ja pigmentaatio lisääntyvät. Ne voivat hävitä itsestään.

Niiden ulkonäkö vaihtelee - ne voivat olla laikukkaita, näppyläisiä, syylämäisiä tai hilseileviä. Ne ovat yleensä melko pieniä, halkaisijaltaan alle 1 cm, ja niiden väri voi vaihdella vaaleanruskeasta sinertävän mustaan. Joskus ne ovat ihonvärisiä.

Valtaosa nevuksista on hyvänlaatuisia, mutta pieni osa niistä voi muuttua pahanlaatuiseksi, ja siksi kaikkiin muutoksiin nevuksen ulkonäössä tai käyttäytymisessä on suhtauduttava epäluuloisesti. Äkillinen tulehdus, tummuminen, laajentuminen, verenvuoto, haavauma, kipu tai kutina ovat syitä kääntyä lääkärin puoleen.

Artikkelin tuotevinkit

Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024