Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Hyvinvoiva iho hormonit huomioimalla

Useimmat tietävät (ja tuntevat!), että hormonit vaikuttavat mielialaan. Mutta tiesitkö, että ne vaikuttavat myös ihoon ja siihen, miten ihosta kannattaa huolehtia eri aikoina? KICKS kertoo, miten pidät huolta ihosi hyvinvoinnista mukauttamalla ihonhoitoa kehosi luonnollisten hormonitasojen mukaan.

JOS OLET BIOLOGISELTA SUKUPUOLELTASI NAINEN, KEHOSSASI ON YLI 50 erilaista hormonia. Yhdessä ne ohjaavat yli 300 toimintoa, muun muassa ihon hyvinvointia. Iho käy kuukautiskierron aikana läpi neljä eri vaihetta. Jos hoidat ihoasi kehon luonnollisten hormonitasojen mukaan, se pysyy lähtökohtaisesti hyvässä kunnossa koko kuukauden. Seuraavassa esittelemme helppotajuisella tavalla, kuinka 28 päivän kuukautiskierto vaikuttaa ihoon. (Jos kiertosi on lyhempi tai pidempi, päivien lukumäärä on tietysti erilainen.)

PÄIVÄT 1–7: Matala estrogeenitaso kuivattaa ihoa, vähentää sen kimmoisuutta ja tekee siitä herkemmän. Panosta kosteuttaviin ja rauhoittaviin seerumeihin ja öljyihin. Vältä kuorivia tuotteita, koska iho on erityisen herkkä.

PÄIVÄT 8–13: Estrogeenin, progesteronin ja testosteronin tasot nousevat. Ihon kunto paranee päivä päivältä. Hehku palaa poskille ja verenkierto vilkastuu. Iho pystyy hyödyntämään tuotteiden hoitavat ainesosat muita ajanjaksoja tehokkaammin. Nyt kannattaa käyttää runsaasti antioksidantteja sisältävää seerumia.

PÄIVÄT 14–16: Kehon estrogeeni- ja testosteronitasot ovat korkeimmillaan ovulaation aikana. Iho hehkuu niin kauniisti, että meikkiä ei välttämättä tarvita. Pidä kuitenkin kiinni ihonhoitorutiineista: pese kasvot aamuin illoin ja käytä kosteusvoidetta, niin iho pysyy tasapainossa.

PÄIVÄT 17–28: Estrogeenitaso alkaa laskea ja iho rasvoittuu. Kasvoihin voi ilmestyä yksittäisiä näppyjä tai varsinainen akne. Huolellinen puhdistus on erityisen tärkeää juuri nyt ja erityisesti iltaisin. Käytä BHA-happoja sisältäviä tuotteita ja kuori ihoa, etteivät ihohuokoset pääsisi tukkeutumaan.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti