Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Ihonhoidon uusi musta aktiivihiili

Puhutuin ja trendikkäin hoitotuotteiden raaka-aine juuri nyt on hiili. Mikään uutuus hiili ei kuitenkaan ole – sitä on käytetty ihonpuhdistukseen jo vuosituhansia. Otimme selvää miksi!

Taustaa
Jo 3 500 vuotta sitten egyptiläiset käyttivät hiiltä tummanpuhuviin rajauksiinsa sekä saadakseen ihostaan hyvinvoivan ja kauniin. Hiili nimittäin antaa tuotteelle syvänmustan värin ohella antibakteerisen, lääkitsevän ja puhdistavan ominaisuuden. Siksi hiiltä käytetään yhä myrkytysten ensiapuun. Nyt hiili on tehnyt vahvan paluun ihonhoidon maailmaan: siitä on tullut syväpuhdistavien tuotteiden avainainesosa.

Kuinka hiili toimii?
Kuulostaa ehkä hieman hassulta, että hiili auttaa puhdistamaan ihoa. Kyse ei toki ole samasta hiilestä, jolla grillataan herkkuja. Ihonhoidossa ja lääkinnässä käytetään aktiivihiiltä. Sitä valmistetaan kuumentamalla hiiltä vähähappisissa olosuhteissa, jolloin hiilestä tulee mahdollisimman puhdasta. Siksi aktiivihiilellä on erinomainen kyky imeä itseensä muita aineita. Se vetää magneetin lailla puoleensa likaa, rasvaa ja epäpuhtauksia. Syväpuhdistavan voimansa lisäksi aktiivihiilellä on tulehduksia hillitsevä ja antibakteerinen ominaisuus. Niinpä se sopii etenkin akneen ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

Sopivatko hiilituotteet kaikille?
Hiili on suosittu raaka-aine puhdistustuotteissa, kasvonaamioissa, kuorinnoissa ja saippuoissa. Eli tuotteissa, jotka saavat ihon tuntumaan syväpuhtaalta ja näyttämään heleältä. Ja kukapa ei sellaista ihoa haluaisi! Erityisen hyviä hiilituotteet ovat rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Samoin tupakoijat ja päivittäin epäpuhtaalle kaupunki-ilmalle ihoaan altistavat hyötyvät aktiivihiiltä sisältävien tuotteiden tehosta. Mikäli ihosi on kuivempi, rajoita hiilituotteiden käyttö yhteen kertaan viikossa, jotta ihon pintaa suojaava luontainen öljykerros ei peseytyisi pois.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331