Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

IT Cosmetics - Meikit, jotka tekevät ihostasi paremman

Kun juontaja Jamie Kern Limalle puhkesi ruusufinni, ei hän löytänyt tuotteita, jotka olisivat sekä peittäneet värivirheitä että hoitaneet ihoa. Ratkaisu piti keksiä itse, ihon asiantuntijoiden avustamana. Syntyi It Cosmetics, sarja hoitavia ja helppokäyttöisiä meikkejä. Yhdysvalloissa ja Kanadassa huippusuositut tuotteet saapuvat nyt Suomeen – yksinoikeudella KICKSille!

LONTOOLAISESSA Westfield-ostoskeskuksessa käy illansuussa kuhina. On menneillään It Cosmeticsin Britannianlanseeraus,
ja eri ikäiset asiakkaat jonottavat päästäkseen kokeilemaan ja
ostamaan sarjan tuotteita. It Cosmeticsin koulutuspäällikkö Shannon Pirie esittelee sarjaa, joka on ollut menestys niin Yhdysvalloissa kuin Kanadassakin. Hän pyytää vierellään seisovaa naista poistamaan meikin kasvojensa toiselta puolelta. Meikin alta paljastuu voimakkaasti punoittava, ärtynyt iho. Seuraavaksi kouluttaja näyttää, kuinka helposti punoitus peittyy It Cosmeticsin Your Skin But Better CC+ Cream -voiteella,
joka on sarjan myydyin tuote.

– Meidän tuotteissamme erikoista on se, että ne ovat pohjimmiltaan hoitotuotteita. Saat siis täyspeittävän lopputuloksen hoitotuotteella. Yleensähän tilanne on päinvastainen: meikkeihin lisätään ihoa hoitavia ainesosia. Saan tämän tästä kuulla CC+-voidettamme käyttäviltä asiakkailta, kuinka heidän ihoaan – ei suinkaan meikkiään – on kehuttu.
Meikki voi todella tehdä ihostasi – ja sen myötä myös elämästäsi – paremman, kertoo It Cosmeticsin perustaja Jamie
Kern Lima KICKSille. 

It Cosmeticsin menestystarina alkoi
kymmenen vuotta sitten. Tuolloin Jamie Kern Lima toimi amerikkalaisen paikallis-tv:n uutisankkurina. Aikuisiällä
puhjenneen ruusufinnin takia Jamie etsi epätoivoisesti meikkejä, jotka peittäisivät punaisuuden ja kestäisivät studiolamppujen loisteessa.

–Lähetysten lopussa meikkini oli usein jo niin sulanut, että jokainen näki miten huono ihoni oli. Testasin kaikki mahdolliset tuotteet, mutta yksikään ei kestänyt kuumuutta tai peittänyt kunnolla. Halusin löytää ongelmaan ratkaisun, jotta jokainen nainen voisi tuntea itsensä kauniiksi, hän muistelee. 

Niinpä Jamie päätti itse luoda tuotteet, joita ei kaupasta löytynyt. Yhdessä ihotautilääkäreiden ja plastiikkakirurgien kanssa hän kehitti sarjan meikkejä, jotka hoitavat ihoa. Alussa oli toki haasteitakin: tuotteiden myyminen ei ottanut millään onnistuakseen. Kunnes suora lähetys QVC-ostoskanavalla muutti kaiken. Siinä Jamie poisti meikin toiselta puolelta kasvojaan näyttääkseen kuinka hyvin se peitti punaisuuden. Muutamassa minuutissa tuotteet, mukaan lukien Bye Bye Undereye, myytiin loppuun. Tänään It Cosmetics on yksi Yhdysvaltain suurimmista meikkimerkeistä – ja Kanadan myydyin meikkivoidemerkki. Nyt It Cosmeticsin menestystuotteet saapuvat Suomeen yksinoikeudella KICKS-myymälöihin ja verkkokauppaan kicks.fi.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331