Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Kesän parhaat kauneusvinkit

Kesällä kaikki on hieman mukavampaa, aurinkoisempaa ja kevyempää. Seuraavien vinkkien avulla päivität kauneudenhoitorutiinisi kesään.

Kesäistä ihonhoitoa

Ihonhoito

Varmista, että ihonhoitorutiinisi tuotteiden ainesosat soveltuvat kesäisiin päiviin, joina auringon säteet ovat voimakkaita. Esimerkiksi AHA-hapot antavat kaunista hehkua mutta eivät sovi yhteen auringon kanssa. Valitse sen sijaan vaikkapa C-vitamiinia tai niasiiniamidia. Ne antavat hehkua myös kesällä. Myös retinoli lisää ihon herkkyyttä auringolle, joten sitä tulee käyttää kesällä vain iltaisin. Muista myös aurinkosuoja!

Helli jalkojasi!

Jalkojenhoito

Jalkasi ansaitsevat hemmottelua ympäri vuoden, mutta kesäisin on ihanaa, että huolenpito myös näkyy, kun kengät ovat avonaisempia kuin muulloin. Kömmi sänkyyn ihanan jalkanaamion kanssa, joka hellii jalkojasi nukkuessasi, ja koristele kynnet sitten kesän trendiväreillä.

Päivetystä nopeasti ja vaarattomasti

Itseruskettavat

Terveellisimmän ja nopeimman päivetyksen saat itseruskettavilla tuotteilla. Tyylikkään tekorusketuksen salaisuus piilee valmisteluissa. Kuori ja kosteuta iho huolellisesti. Kun ihosi on tasainen ja pehmeä, myös päivetyksesi tulee olemaan sellainen. Levitä itseruskettava tuote heti vartalo- tai kasvovoiteen jälkeen. Kun ihosi on hieman kostea, tuote jakautuu tasaisemmin eikä tartu kyynärpäihin, polviin tai muihin kuiviin ihoalueisiin.

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331