Mikä on ruusufinni? - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

SALE! Nyt voit löytää uusia suosikkeja 70% alennushintaan!

Mikä on ruusufinni?

Ruusufinni on krooninen ihon tulehdustila, joka ilmenee kasvojen keskialueilla kuten otsalla, poskilla ja leualla. Ruusufinnin hoito on oireiden, kuten pinnallisten verisuonien, punoituksen, nystyröiden ja pustuloiden hoitaminen.
Jaa

Ruusufinni on krooninen tulehduksellinen ihosairaus, jota esiintyy kasvojen keskiosissa, kuten otsassa, poskissa ja leuassa. Se sekoitetaan usein akneen ja sitä voidaan joskus kutsua virheellisesti aikuisiän akneksi, koska näillä ihosairauksilla on samanlaisia ​​oireita. Ruusufinni ei johdu talin liikatuotannosta ja mustapäät ovat harvinaisia, toisin kuin aknessa.

RUUSUFINNIN OIREET

Oireet ilmenevät pinnallisina verisuonina, punoituksena, näppylöinä ja joskus jopa rakkuloina. Turvotusta nenässä ilmenee etenkin miehillä. Ruusufinniä esiintyy useimmiten vaaleassa, herkässä ihossa yli 30-vuotiailla. Skincity Skincaren Soft Calming Serum on kehitetty erityisesti erittäin herkälle iholle, kuten sellaiselle, jolla on ruusufinni.

Ruusufinnin syy on tuntematon, mutta tauti ei ole tarttuva. Ruusufinni oireilee usein aaltoilevasti, välillä oireet pahenevat kuukausiksi, toisinaan helpottavat. Oireita pahentavat tai ne laukaisee usein aurinko, lämpö, ​​kylmyys, tuuli, voimakkaat mausteet, kuumat juomat, alkoholi, stressi tai liian tehokkaat ihonhoitotuotteet.

RUUSUFINNIN HOITO

Ruusufinniä ei ole mahdollista parantaa pysyvästi, mutta oireita voidaan lievittää sen puhjetessa. Taudin laukaisevat tekijät ovat yksilöllisiä. Siksi kannattaa tunnistaa oireet laukaisevat tekijät ja pyrkiä välttämään niitä.

Ihonhoitorutiinissa huomioitavia asioita:

 • Käsittele ihoa hellävaraisesti miedoilla tuotteilla.Cica Regen 95 Soothing Gel on Dr.Ceuraclen kasvonaamio, jolla on ärtynyttä ihoa rauhoittava ja vahvistava vaikutus. Hyvä lisä ihonhoitorutiiniin.
 • Käytä erityisesti ihon kuntoon mukautettuja tuotteita. Hyvä vaihtoehto on SYNCHROLINEn Rosacure-sarja.
 • Vältä verenkiertoa lisääviä tuotteita, kuten aktiivisia seerumeja ja kuorintaa.

Jos ruusufinni vaivaa sinua ja olet yrittänyt hoitaa sitä itse ilman tuloksia, kannattaa hakeutua lääkärin hoitoon. Joskus laser- tai IPL-hoidolla voidaan minimoida pinnallisia verisuonia tai ihon punoitusta.

Artikkelin tuotevinkit

Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024