Miksi kasvoseerumin käyttö kannattaa? - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

SALE! Nyt voit löytää uusia suosikkeja 70% alennushintaan!

Miksi kasvoseerumin käyttö kannattaa?

Ihonhoitoon kuuluu useita eri vaiheita, joiden tarkoituksena on saavuttaa paras mahdollinen lopputulos. Seerumi luo pohjan ihonhoitorutiinille, sillä sen kevyt koostumus ja tiivistetty, runsas määrä aktiivisia ainesosia vievät vaikutuksen syvälle ihoon. Yhdistämällä useita eri seerumeita ohuiksi kerroksiksi (kerrostaminen), voit räätälöidä ihonhoitorutiiniasi haluamaasi suuntaan ja hoitaa useita eri iho-ongelmia samanaikaisesti.
1
Jaa

MIKÄ ON SEERUMI?

Rakkaalla lapsella on monta nimeä – seerumia kutsutaan myös nimillä boosteri, hoitovesi tai tiiviste, tai se voi olla öljy. Seerumin tarkoituksena on nimestään riippumatta aina tehostaa ihonhoitoa ja parantaa saavutettavia tuloksia. Seerumin valinta riippuu ihon kunnosta ja hoidettavasta iho-ongelmasta sekä käyttäjän omasta ihotyypistä.

MITEN SEERUMIA KÄYTETÄÄN?

Seerumin käyttö on helppoa, mutta on olemassa muutama huomioitava asia parhaiden tulosten saavuttamiseksi: Seerumia käytetään aina puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, mutta ennen kosteuttavaa päivä- tai yövoidetta. Jos käytät useita eri seerumeita, tulee niitä käyttää periaatteella: kevein tuote lähimmäksi ihoa, eli vesipohjainen seerumi levitetään aina ennen öljypohjaista seerumia.

MIKSI PELKKÄ KASVOVOIDE EI RIITÄ?

Seerumi toimii katalysaattorin lailla tehostaen muuta ihonhoitoa ja vahvistaen muiden tuotteiden vaikutusta. Seerumi imeytyy kaikista käytetyistä tuotteista syvimmälle ihoon ja vaikuttaa siksi parhaiten ihon eläviin soluihin. Kosteuttava voide hoitaa ja suojaa ihon pintakerrosta, kun taas seerumi edistää ihon terveyttä syvällä ihossa. Se tasapainottaa ihon toimintoja ja vahvistaa ihoa.

MIKÄ SEERUMI SOPII MINULLE?

Valitse sopiva seerumi sen perusteella, mitä sillä on tarkoitus hoitaa. Kosteuttava seerumi, kuten Hyal Reyouth Ampoule auttaa ihoa sitomaan kosteutta ja tekemään siitä täyteläisen, C-vitamiiniseerumi puolestaan vahvistaa ihon kollageenia, tasoittaa ihon sävyä ja auttaa suojaamaan ihoa UV-säteiden vahingollisilta vaikutuksilta. Retinoliseerumi, kuten CLINICAL 1% Retinol Treatment vaikuttaa ikääntymisen merkkeihin, kuten juonteisiin, ryppyihin ja hyperpigmentaatioon. Se sopii myös hyvin iholle, johon tulee helposti finnejä ja epäpuhtauksia. Happopitoinen seerumi irrottaa vanhoja ihosoluja ja tasoittaa ihon pintaa ja sävyä. Monesti on mahdollista yhdistää useita eri seerumeita tai vaihtoehtoisesti käyttää yhtä seerumia päivällä ja toista illalla (C-vitamiinia ja retinolia voi vaihdella päivä- ja iltakäytössä). Jos olet epävarma siitä, mikä seerumi sinulle sopii, ota yhteyttä kosmetologeihimme, jotka auttavat oikean seerumin valinnassa!

1
Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024