Mitä on ammattilaislaatuinen ihonhoito? - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

SALE! Nyt voit löytää uusia suosikkeja 70% alennushintaan!

Mitä on ammattilaislaatuinen ihonhoito?

Oletko koskaan miettinyt, mitä ammattimainen ihonhoito todella tarkoittaa, tai ehkä olet valmis viemään rutiinisi seuraavalle tasolle, mutta et tiedä, mistä aloittaa tai mitä tuotteita käyttää? Nyt selvennetään vihdoin, mitä ammattimainen ihonhoito on ja mikä tekee siitä mahdottoman lopettaa, kun sen kerran aloittaa - tulokset ovat uskomattomia!
Jaa

MITÄ ON AMMATTILAISLAATUINEN IHONHOITO?

Ammattilaislaatuinen ihonhoito sisältää tuotteita ja tuotemerkkejä, joita pätevät kosmetologit tai ihotautilääkärit jakavat salonkien ja klinikoiden kautta. Tämä kategoria on suunniteltu vastaamaan ihon erityistarpeita ja ratkaisemaan erilaisia iho-ongelmia.

MIKÄ ON TUNNUSOMAISTA AMMATTILAISLAATUISELLE IHONHOIDOLLE?

Ammattilaislaatuiset ihonhoitotuotteet tarjoavat nopeita ja havaittavia tuloksia. Tuotteet tarjoavat korkeamman ainesosapitoisuuden ja ne on suunniteltu ratkaisemaan erityisiä iho-ongelmia, kuten hienoja pintajuonteita ja ryppyjä, epätasaista ihon sävyä, aknea, hyperpigmentaatiota tai ihon kimmoisuuden heikkenemistä. Tuotteet on suunniteltu tarjoamaan kohdennettuja ratkaisuja sen sijaan, että ne tarjoaisivat iholle vain perushoitoa.

MIKSI KANNATTAA PANOSTAA AMMATTILAISLAATUISEEN IHONHOITOON?

Ammattilaislaatuinen ihonhoito tarjoaa edistyneitä koostumuksia, patentoituja ainesosia ja tuloksia, jotka perustuvat huolelliseen tutkimukseen. Tämä tarkoittaa, että saat tehokkaita tuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan yksilöllisiä tarpeita ja tavoitteita ihon optimaalisen terveyden saavuttamiseksi.

Sijoittamalla ammattilaislaatuiseen ihonhoitoon saat myös mahdollisuuden käyttää edistyksellistä asiantuntemusta. Skincityllä koulutetut kosmetologimme opastavat ja auttavat sinua löytämään ammattilaislaatuiset ihonhoitotuotteet juuri sinun ihollesi.

Oletko kiinnostunut ammattilaislaatuisesta ihonhoidosta, mutta et tiedä mikä sopii sinulle tai mistä aloittaa? Ota yhteyttä, niin kosmetologimme auttavat sinua.

Ammattilaislaatuisen ihonhoidon suosikkeja

Jaa
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024