Näin käytät jäärullaa kasvojesi hoidossa - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Toivotamme tervetulleeksi ProSkin by Skincity:n! Tutustu uuteen ammattilaislaatuisen ihonhoidon valikoimaamme täällä.

Näin käytät jäärullaa kasvojesi hoidossa

Viilentäminen on tehokas keino virkistää ihoa, mutta sillä on myös useita pitkävaikutteisia hyötyjä. Me kerromme, miksi tarvitset kylmän jäärullan ihonhoitorutiiniisi!
1
Jaa

Mikä on ice roller eli jäärulla?

Ihonhoidossa trendaavat nyt erilaiset kylmähoidot muun muassa viilentävillä voiteilla ja niin sanotulla kryoterapialla. Ice roller eli jäärulla on ihonhoitoväline, jonka avulla voit helposti hyödyntää kylmän viilentävää vaikutusta ihonhoitorutiinissasi. Jäärullaa rullataan iholla, jolloin sen jääkylmät sylinterit viilentävät kasvoja. Aidon jäärullan sylintereissä on jäädytettyä geeliä tai jäätä, mutta saat saman hoitovaikutuksen käyttämällä kivestä tai teräksestä valmistettua jääkylmää face roller -kasvorullaa, joka pysyy pitkään kylmänä. Voit käyttää esimerkiksi ruusukvartsista valmistettua kasvorullaa tai teräksistä kasvorullaa.

Kasvojen viilentämisen hyödylliset vaikutukset

Jäärullan ihoa viilentävä vaikutus on monella tapaa hyödyllinen. Viileä jäärulla auttaa laskemaan turvotusta ja on hyvä hoitokeino erityisesti silmänympärysiholle tai silloin, jos iho alkaa punoittaa liiallisen auringossa oleskelun jälkeen. Sen lisäksi, että kylmä rauhoittaa ja kiinteyttää ihoa sekä vähentää turvotusta, se antaa iholle myös lisää hehkua. Kylmä edistää ihon verenkiertoa ja tekee siitä ihanan heleän! Kylmä jäärulla supistaa ihon verisuonia, mikä voi myös vähentää punoitusta.

Näin käytät jäärullaa

 1. Jäähdytä jäärulla
  Laita jäärulla tai kasvorulla pakastimeen.

 2. Valmistele kasvosi hoitoa varten
  Puhdista kasvosi ensin huolellisesti puhdistusaineella. Levitä kasvoille tämän jälkeen seerumia ja päivävoidetta tai yövoidetta.

 3. Rullaa jäärullaa kasvoillasi
  Hiero kasvojasi jäärullalla 5–10 minuuttia. Rullaa varovasti otsaa, poskia, leukaa ja silmänympärysihoa. Liikuta rullaa ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein.

 4. Puhdista jäärulla
  Pese jäärulla ja laita se takaisin pakastimeen, jotta se on valmis seuraavan kerran, kun ihosi tarvitsee viilentävää virkistystä.
1
Jaa
Hannah Bergroth, Kauneustoimittaja

Hannah on yksi KICKSin kauneuseksperteistä, joka kirjoittaa inspiraatioartikkelimme ja neuvoo parhaiden tuotteiden löytämisessä. Hannahin kiinnostus kauneuteen alkoi aikaisin ja jo pienenä hän tiesi, että tämä on ala, jolla hän haluaa työskennellä.
Stylistinä ja luovana toimittajana hänellä on monen vuoden kokemus eri lehtien ja digitaalisten kanavien sisällöntuottamisesta. Hannah on omistautunut hiustenhoitoon: hän on työskennellyt kampaajana ja metsästää jatkuvasti parasta tekstuurisuihketta. Vaaleanpunaisten hiustensa ansiosta, Hannah tekee maailmasta värikkäämmän.

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024