Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Origins hoitovoimaa luonnosta

Origins valitsee luonnon parhaat raaka-aineet ja selvittää tieteellisten tutkimusten avulla, että ne todella toimivat. Nyt perinteisen lääkintätaidon inspiroimat Origins-tuotteet kuuluvat KICKSin valikoimiin.

Tämän päivän kosmetiikkanörteille ei riitä, että ihonhoitotuotteet on valmistettu luonnollisista raaka-aineista – tuotteiden on oltava myös tehokkaita. Kun amerikkalainen kosmetiikkamerkki Origins perustettiin vuonna 1990, kemistit ja tutkijat pääsivät lähemmin tutkimaan kasveja, jotka ovat vuosituhansien ajan kuuluneet perinteiseen lääkintätaitoon. Tarkoitus oli selvittää perinpohjaisesti, millä niistä oli tieteellisesti todistettavia vaikutuksia. Kasveja kerättiin ympäri maailman, ja ne lähetettiin Origins-laboratorioihin New Yorkiin, Shanghaihin ja Belgiaan. Tutkittavana oli muun muassa Siperian vuorilta saatava kiinteyttävä ruusujuuri, josta tuli Origins Youthopia-anti-age-sarjan tärkeä aktiiviaine. 

Kiinan Fujian-vuorelta puolestaan poimittiin nukka pintaisia, runsaasti antioksidantteja sisältäviä silmuja, joita käytetään valkoiseen teehen. Niistä tuli Origins A Perfect World -ihonhoitosarjan keskeinen ainesosa. Origins-brändillä on alusta alkaen ollut selkeä profiili, jonka keskipisteenä on luonto – kaikin tavoin. Luonnollisia raaka-aineita hyödyntävien koostumusten ohella kaikkea toimintaa leimaa kestävän kehityksen aate. Esimerkiksi iholle parhaan mahdollisen hoitovaikutuksen antavat tuotteet valmistetaan uusiutuvan energian, kuten tuuli- ja aurinkosähkön voimin. Ja perustamisestaan alkaen Origins on istuttanut jo yli miljoona puuta edistääkseen luonnonsuojelua sekä korvatakseen luonnolle siltä saamaansa hyötyä. Nyt löydät Origins-tuotteet KICKSiltä!

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331