KICKSiltä löydät parhaat tuotteet rasvaiselle iholle! - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Osta kasvovoiteet ja muut tuotteet rasvaiselle iholle KICKSiltä!

Jos käytät huolellisesti valittuja tehokkaita ainesosia sisältäviä ihonhoitotuotteita, voit saada rasvaisen ihon tuntumaan vähemmän kiiltävältä, kosteutetulta ja ihanan pehmeältä. KICKSiltä löydät parhaat kasvovoiteet, puhdistusaineet, seerumit ja muut rasvaiselle iholle kehitetyt ihonhoitotuotteet!
Jaa

Mistä tiedän, onko minulla rasvainen iho?

Rasvainen ihotyyppi tuntuu rasvaiselta ja näyttää kiiltävältä, ja siihen muodostuu usein myös näppylöitä ja ihon virheitä. Jos kasvosi tuntuvat rasvaisilta jo varhain päivällä tai jos meikkisi ei pysy ihollasi kovin pitkään, sinulla voi olla rasvainen ihotyyppi. Rasvaisen ihon ihohuokoset tuottavat liikaa talia, kehon luonnollista rasvaa, joka auttaa kosteuttamaan ihoa. Tämä talin liikatuotanto voi tukkia ihohuokosia, mikä saattaa aiheuttaa näppylöitä ja saada ihon tuntumaan nopeasti rasvaiselta. Rasvaisessa ihossa myös ihohuokoset ovat usein laajentuneet. Rasvainen ihotyyppi voi johtua geeneistä, iästä (rasvaisempi ihotyyppi on yleisempi nuorilla kuin vanhemmilla ihmisillä), hormoneista tai siitä, että käytät liian kuivattavia ihonhoitotuotteita. Voit lukea siitä lisää alla.

Miten rasvaista ihoa kannattaa hoitaa?

Erityisesti rasvaiselle iholle kehitettyjen ihonhoitotuotteiden käyttäminen on välttämätöntä, jotta iho olisi terve ja tasapainoisen tuntuinen. Ne sisältävät yleensä kosteuttavia ja talintuotantoa vähentäviä ainesosia, jotka edistävät ihon terveyttä ja vähentävät rasvaisuuden tunnetta. Monet niistä sisältävät myös näppylöitä ja mustapäitä vähentäviä ja ehkäiseviä ainesosia, kuten BHA-happoa tai salisyylihappoa. On tavallista, että rasvaista ihoa pyritään hoitamaan lopettamalla ihon kosteuttaminen, sillä pelätään, että kosteus tekee ihosta entistäkin rasvaisemman. Valitettavasti kosteuden puute voi sen sijaan aiheuttaa ihon kuivumisen, jolloin se alkaa tuottaa vielä enemmän talia, jolloin tuloksena on ikävä noidankehä. Varmista, että ihonhoitotuotteesi sisältävät myös kosteuttavia ja pehmentäviä ainesosia, kuten kosteutta sitovaa hyaluronihappoa ja ihon suojakerrosta vahvistavaa skvalaania. Syväpuhdistava BHA-happo ja rasvaa imevät tuotteet, joissa on savea tai hiiltä, ovat myös todella hyviä ainesosia hieman rasvaisemmille ihotyypeille. KICKSiltä löydät tietysti laajan valikoiman kasvojenhoitotuotteita, jotka on kehitetty erityisesti rasvaiselle iholle. Tule ostamaan esimerkiksi päivävoiteet, yövoiteet, kasvojenpuhdistusaineet, kasvoseerumit ja kasvonaamiot lähimmästä KICKS-myymälästäsi tai verkkokaupastamme. Nähdään KICKSillä!

Tässä ovat parhaat ihonhoitotuotteet rasvaiselle iholle

Paras puhdistusaine rasvaiselle iholle: BeautyAct BHA Detox Control Charcoal Cleanser
Paras seerumi rasvaiselle iholle: Murad Clarifying Water Gel Facial Serum
Paras yövoide rasvaiselle iholle: Weleda Iris Balancing Night Cream
Paras kasvonaamio rasvaiselle iholle: Kylie By Kylie Jenner Detox Face Mask
Paras kasvovesi rasvaiselle iholle: Skin Treat Anti-Blemish Daily Treatment Toner
Paras kasvoöljy rasvaiselle iholle: Lumene Nordic Clear Calming Hemp Oil Cocktail
Paras silmänympärysvoide rasvaiselle iholle: Kiehl’s Creamy Eye Treatment With Avocado
Paras anti-aging-tuote rasvaiselle iholle: Filorga NCEF Reverse Cream
Paras kuorintatuote rasvaiselle iholle: Lernberger Stafsing AHA/BHA Peel Gel Mask
Paras paikallishoitotuote rasvaiselle iholle: Comfort Zone Active Pureness Corrector
Paras yönaamio rasvaiselle iholle: Nuxe Crème Prodigieuse Boost Night Recovery Oil Balm

Paras puhdistusaine rasvaiselle iholle

Kasvojen puhdistusaine, joka ehkäisee tehokkaasti näppylöitä ja vähentää liiallista talintuotantoa. BHA Detox Control Charcoal Cleanser sisältää muun muassa aktiivihiiltä ja kuorivaa BHA-happoa, jotka ehkäisevät tulehduksia ja tasoittavat ihon sävyä. Vegaaninen koostumus on kehitetty erityisesti liuottamaan ihon ylimääräistä rasvaa ja hallitsemaan talintuotantoa ja siten vähentämään ihon kiiltelyä.

Paras seerumi rasvaiselle iholle

Kevyt kasvoseerumi, jonka miellyttävällä geelikoostumuksella on tasapainottava ja rauhoittava vaikutus. Clarifying Water Gel Facial Serum ei tuki ihohuokosia, lievittää aknea ja ehkäisee sen puhkeamista ja kirkastaa ihon pintaa antaen sille luonnollista hehkua. Seerumin tehokkaita ja huolellisesti valittuja ainesosia ovat kuoriva salisyylihappo, kosteuttava hyaluronihappo, rauhoittava inkivääriuute sekä ärsytystä lievittävä korealaisesta punaisesta männystä saatava uute.

Paras yövoide rasvaiselle iholle

Ekosertifioitu yövoide, joka auttaa ihoa palauttamaan luonnollisen kosteustasapainonsa ja korjaamaan sen yön aikana. Iris Balancing Night Cream sisältää muun muassa pehmentävää ja mietoa manteliöljyä, pehmentäviä sheavoita ja kaakaovoita sekä iirisjuurta, kamomillaa ja kehäkukkaa, jotka rauhoittavat ja auttavat ihoa säilyttämään optimaalisen kosteustasonsa. Iho saa kosteutta ja tuntuu tasapainoisemmalta.

Paras kasvonaamio rasvaiselle iholle

Nopeasti kuivuva savinaamio, joka syväpuhdistaa, vähentää ihohuokosten näkyvyyttä ja imee ylimääräisen rasvan. Detox Face Mask sisältää muun muassa ihohuokosia supistavaa kaoliini- ja bentoniittisavea, syväpuhdistavaa puuhiiltä, merellistä silttiä, kosteuttavaa glyseriiniä ja luonnollisia hedelmäuutteita, jotka hoitavat ihoa. Vegaaninen suosikki, jota voidaan käyttää kerran tai kahdesti viikossa.

Paras kasvovesi rasvaiselle iholle

Vegaaninen kasvovesi, joka puhdistaa tukkeutuneet ihohuokoset, tasapainottaa talintuotantoa ja vaikuttaa rauhoittavasti. Anti-Blemish Daily Treatment Toner sisältää esimerkiksi kuorivaa BHA-happoa, joka auttaa liuottamaan rasvaa ja syväpuhdistamaan tukkeutuneita ihohuokosia, rauhoittavia ja talintuotantoa vähentäviä sinkkiä ja teepuuöljyä sekä ihon suojaa vahvistavaa niasiiniamidia. Voidaan käyttää joka päivä ennen kasvovoidetta.

Paras kasvoöljy rasvaiselle iholle

Vegaaninen ja kevyt öljycocktail, jolla on sekä rauhoittava että kosteuttava vaikutus. Nordic Clear Calming Hemp Oil Cocktailin ainesosia ovat muun muassa pohjoisen hampun ekologinen siemenöljy, joka sisältää runsaasti hyödyllisiä ja välttämättömiä rasvahappoja, sekä tasapainottava pohjoinen mesiangervo. Ainutlaatuinen yhdistelmä, joka rauhoittaa ja tasapainottaa stressaantunutta ihoa, vähentää punoitusta ja syväkosteuttaa.

Paras silmänympärysvoide rasvaiselle iholle

Myydyimpiin kuuluva ja avokadoa sisältävä silmänympärysvoide, joka virkistää ja kirkastaa katseen. Creamy Eye Treatment With Avocado kosteuttaa ihoa, kirkastaa silmänympärysalueen ihoa sekä laskee ja vähentää näkyvää turvotusta. Pehmeä koostumus sisältää muun muassa avokadoöljyä, beetakaroteenia ja sheavoita. Vinkki! Toimii täydellisesti myös meikinpohjustusvoiteena tai voimakkaasti kosteuttavana silmänympärysnaamiona.

Paras anti-aging-tuote rasvaiselle iholle

Monivaikutteisesti korjaava kasvovoide, joka ehkäisee ja häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä, parantaa ihon kimmoisuutta ja antaa kaunista heleyttä. NCEF Reverse Cream auttaa palauttamaan ihon nuorekkuuden ja parantaa myös ihon laatua tehokkaiden ainesosiensa ansiosta. Voide sisältää kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, joustavuutta lisäävää kollageenia, tasoittavaa A-vitamiinia, suojaavaa E-vitamiinia ja pehmentävää sheavoita, joka luo iholle mattapinnan.

Paras kuorintatuote rasvaiselle iholle

Kuoriva ja vegaaninen geelinaamio, joka ehkäisee näppylöitä, tehostaa solujen uusiutumista ja auttaa parantamaan ihon rakennetta ja tasoittamaan ihon pintaa. AHA/BHA Peel Gel Mask sisältää muun muassa AHA-happoa (glykolihappo) ja maitohappoa sekä BHA-happoa (salisyylihappo), jotka yhdessä auttavat ehkäisemään ja häivyttämään ihon ikääntymisen merkkejä ja puhdistamaan tukkeutuneita ihohuokosia.

Paras paikallishoitotuote rasvaiselle iholle

Intensiivinen puhdistushoito, joka lievittää ärsytystä nopeasti ja parantaa näppylöitä. Vegaaninen koostumus sisältää muun muassa 3 % glykolihappoa ja 3 % mantelihappoa. Hoitoa levitetään suoraan näppylöiden alueelle. Voidaan levittää iholle uudelleen päivällä ja yöllä tarpeen mukaan. Vältä tuotteen levittämistä silmänympärysiholle!

Paras yönaamio rasvaiselle iholle

Vegaaninen yöbalsami, joka auttaa ihoa toipumaan yön aikana ilman kuivattavaa vaikutusta. Crème Prodigieuse Boost Night Recovery Oil Balm sisältää muun muassa kosteuttavaa makadamiaöljyä, pehmentävää glyseriiniä ja ihon suojaa vahvistavaa skvalaania. Iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta ilman rasvaista kalvoa. Aamulla kasvot tuntuvat virkeämmiltä ja näyttävät säteilevän hehkuvilta.

Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331