KICKSiltä löydät ihotyypillesi parhaan yönaamion - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

ALE on alkanut kicks.fi:ssä! Tee löytöjä täältä!

Osta KICKSin testissä parhaat arvostelut saaneet yönaamiot!

Yönaamio vaikuttaa nukkuessasi ja toimii erityisen hoitavana ja korjaavana intensiivisenä tehohoitona kasvoillesi. KICKSiltä löydät laajan valikoiman yönaamioita, jotka sopivat täydellisesti juuri sinun ihotyypillesi. Tule valitsemaan uusi yöllä vaikuttava suosikkinaamiosi KICKSiltä!
Jaa

Mikä on yönaamio, ja miksi tarvitsen sitä?

Tiesitkö, että ihosi on juuri nukkuessasi kaikkein vastaanottavaisimmillaan hoitotuotteille ja niiden kosteuttaville ja korjaaville tehoaineille? Kehon solut toimivat tietyn vuorokausirytmin mukaan, jota yleensä kutsutaan ”sisäiseksi kelloksi” ja joka mukauttaa kehomme toiminnan päivän kaikkiin vaiheisiin. Vuorokausirytmi varmistaa esimerkiksi, että immuunijärjestelmäsi on erityisen aktiivinen yöllä ja kehosi lämpötila on korkeimmillaan keskellä päivää. Se on myös oma sisäinen ja yksilöllinen kellomme, joka vaikuttaa suoraan siihen, olemmeko pirteitä aamuvirkkuja vai illalla pitkään valveilla pysytteleviä yökyöpeleitä. Vuorokausirytmi on myös erittäin tärkeä tekijä sen kannalta, että iho kykenee uudistumaan ja korjaamaan päivän aikana syntyneitä vaurioita, mikä tapahtuu tehokkaimmin juuri yöllä. Toisin sanoen ihon oikea-aikainen hoitaminen voi vaikuttaa todella paljon sen ulkonäköön ja terveyteen. Tässä kohtaa onkin aika perehtyä yönaamion hyötyihin.

Mitä eroa on yönaamiolla ja yövoiteella?

Sekä yövoiteet että yönaamiot on tarkoitettu levitettäviksi iholle iltarutiinin aikana. Niillä molemmilla on usein hieman runsaampi ja täyteläisempi koostumus, jonka sisältämät hyödylliset ainesosat pääsevät imeytymään ihoon parhaiten illalla mennessäsi nukkumaan. On myös todella tehokkaita yövoiteita ja yönaamioita, joilla on hieman kevyempi koostumus. Yksi asia on kuitenkin syytä muistaa: Toisin kuin yövoiteilla, yönaamioilla on erityisen voimakas korjaava vaikutus. Ne koostuvat huolellisesti valituista tehokkaista ainesosista, jotka pääsevät vaikuttamaan parhaiten nukkuessasi. Yönaamio voidaan levittää iholle muutaman kerran viikossa tai joka ilta, riippuen omasta ihotyypistäsi ja valitsemasi yönaamion ominaisuuksista. Jos yönaamiosi sisältää esimerkiksi kuorivia happoja tai retinolia, niitä tulee yleensä käyttää kerran viikossa. Jos yönaamiossasi sen sijaan on vain mietoja ja kosteuttavia ainesosia, voit yleensä käyttää sitä hieman useammin. Lue aina huolellisesti valitsemasi yönaamion käyttöohjeet ja noudata niitä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Näin löydät omalle ihotyypillesi sopivan yönaamion

Onko sinulla kypsä iho, sekaiho, normaali iho, herkkä iho tai rasvainen iho? Haluatko pääasiassa lisää kosteutusta, vähentää hienoja juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä vai hoitaa ihoasi tasapainottavilla ainesosilla? Yönaamiota ostaessasi on tärkeää, että määrität ensin omat ihonhoitotarpeesi ja valitset sitten ihotyypillesi sopivan tuotteen, joka auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi ihon. Tarkista sen vuoksi aina huolellisesti pakkauksesta naamion ominaisuudet, jotta valitset yönaamion, joka sopii ihollesi ja vaikuttaa toivomallasi tavalla ja josta sinulle ei aiheudu ikäviä sivuvaikutuksia. Jos et ole varma, millainen tuote sinun tulisi hankkia, hellävarainen ja kosteuttava yönaamio on aina varma valinta, sillä kaikki ihotyypit hyötyvät kosteuttavista ainesosista.

Parhaat kosteuttavat yönaamiot kuivalle iholle

Kuivalle iholle kehitettyjen yönaamioiden hyödyistä tärkein on ehdottomasti ultratehokas kosteutus. Etsi siis tuotteita, jotka sisältävät kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, pehmentävää sheavoita ja rauhoittavaa allantoiinia, joiden ansiosta ihosi on herätessäsi ihanan kosteutettu ja kimmoisa. Kuorivat hapot ovat myös hyödyllisiä ainesosia, sillä ne kuorivat pois kuivat ja kuolleet ihosolut ja tekevät ihosta pehmeämmän ja säteilevämmän. Etsi tuotteita, joissa on AHA-happoa tai hieman ihoystävällisempää PHA-happoa, sekä mietoja entsyymikuorinta-aineita.

Sisältää erittäin kosteuttavaa hyaluronihappoa

Nopeasti imeytyvä ja kosteuttava yönaamio, joka tekee ihosta ihanan sileän ja kosteutetun. Plumping Hyaluronic Overnight Face Mask sisältää muun muassa kosteuttavaa hyaluroniyhdistettä sekä suojaavaa kaktusuutetta, pehmentävää glyseriiniä ja rauhoittavaa allantoiinia. Tuloksena on iho, joka tuntuu täyteläisemmältä, sileämmältä ja kosteutetummalta.

Vahvistaa ihon suojakerrosta ja heleyttää

Syväkosteuttava ja tasapainottava yönaamio, joka vahvistaa ihon suojakerrosta ja palauttaa sen luonnollisen hehkun. The Dream Mask CBD Night Mask sisältää esimerkiksi rauhoittavaa CBD-öljyä, kosteuttavaa hyaluronihappoa, vahvistavaa niasiiniamidia ja suojaavaa E-vitamiinia. Tuloksena saat ihon, joka tuntuu pehmeämmältä, täyteläisemmältä, rauhoittuneelta ja heleämmältä.

 

Parhaat yönaamiot rasvaiselle iholle

Rasvainen iho ei aina tarvitse kuivattavia ainesosia, vaan kasvot voivat päinvastoin suorastaan janota kosteutta ja välttämättömiä rasvahappoja. Etsi siis esimerkiksi kosteuttavaa hyaluronihappoa ja pehmentävää glyseriiniä, jotka edistävät ihon terveyttä ja kosteuttavat sitä. Myös hapot sopivat rasvaiselle iholle, erityisesti BHA-hapot, jotka tunkeutuvat syvälle ihohuokosiin liuottaen epäpuhtauksia ja syväpuhdistaen ihoa, mikä tekee kosteutuksesta vieläkin tehokkaamman.

Kaunista hehkua

Heleyttävä ja syväpuhdistava yönaamio, joka tasoittaa ihon sävyä ja antaa kiiltoa. Purifying Bakuchiol Overnight Face Mask sisältää muun muassa nuorekkuuden palauttavaa bakuchiolia, joka auttaa ehkäisemään ja häivyttämään ikääntymisen merkkejä, sekä kuorivaa AHA-happoa ja kosteutta sitovaa ja kevyesti kuorivaa PHA-happoa. Vegaaninen koostumus sisältää myös hyvää tekevää avokadoöljyä ja rauhoittavaa rohtosammakonputkiuutetta (centella asiatica).

Erittäin tehokasta kosteutusta

Pehmentävä yönaamio, joka kosteuttaa jopa 72 tuntia. Drink Up Intensive Overnight Mask sisältää muun muassa kosteuttavaa jäätikkövettä, kosteutta sitovaa hyaluronihappoa ja pehmentävää avokadoa, jotka yhdessä auttavat lukitsemaan kosteuden ihoon ja jättävät iholle pehmeän ja joustavan tunteen. Nopeasti imeytyvä koostumus sisältää myös voimakkaasti kosteuttavaa aprikoosinsiemenöljyä, korjaavaa japanilaista merilevää sekä aprikoosin, appelsiinin ja ruusun herkullisen tuoksuisia eteerisiä öljyjä.

Parhaat yönaamiot herkälle iholle

Kosteuttavat yönaamiot sopivat yleensä kaikille ihotyypeille, mutta jos sinulla on herkkä iho, on erityisen tärkeää, että luet ainesosaluettelon ja teet allergiatestin 24 tuntia ennen yövoiteen levittämistä. Tasapainottavat pre- ja probiootit, rauhoittava betaiini ja kosteuttava hyaluronihappo sopivat hyvin herkälle iholle, kun taas esimerkiksi C-vitamiini ja retinoli voivat aiheuttaa ärsytystä. Kokeile siis tuotetta alkuun varovasti. Myös kuorivia tuotteita kannattaa käyttää varoen ja muistaa, että niissä herkällä iholla toimivat parhaiten miedot PHA-hapot tai ihoystävälliset ja hellävaraiset entsyymikuorinnat.

Vahvistaa ihon luontaista suojaa

Kosteuttava ja ravitseva yönaamio, joka vahvistaa ihon omaa puolustuskykyä ja ehkäisee kuivumista, herkistymistä ja ärsytystä. Evercalm Overnight Recovery Balmilla on ainutlaatuinen balsamista öljyksi muuttuva koostumus, joka syväkosteuttaa jättämättä iholle rasvaista kalvoa. Siinä käytettyjä ainesosia ovat oliivi-, manteli-, pellavansiemen- ja purasruohoöljyt, joilla yhdessä Rens Global Protection Complex -yhdisteen kanssa on kosteuttava ja anti-inflammatorinen vaikutus. Tuloksena on sileämpi, pehmeämpi, rauhoittuneempi ja hyvinvoivempi iho.

Rauhoittava ja tasapainottava

Yönaamio, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä vaikuttaa rauhoittavasti. Overnight Recovery Mask korjaa ja suojaa ihoa, palauttaa ihon kosteustasapainon ja tekee siitä hämmästyttävän pehmeän. Sen ravitsevia ja rauhoittavia ainesosia ovat tasapainottavat probiootit, pehmentävä sheavoi sekä ihoa korjaavat mesiangervo ja kaurauute. Iho tuntuu sileämmältä, pehmeämmältä ja täyteläisemmältä.

Parhaat anti-age-yönaamiot kypsälle iholle

Ikääntyvä iho tarvitsee yleensä erityisen paljon kosteutta, joten valitse kosteuttavia yönaamioita. Jos haluat häivyttää ihon pigmenttimuutoksia, hienoja juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä, naamion tulisi sisältää esimerkiksi niasiiniamidia, retinolia, bakuchiolia ja C-vitamiinia. Jos haluat lisätä ihosi elastisuutta, esimerkiksi kollageeni antaa iholle joustavuutta. Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä: hapot kuorivat tehokkaasti pois kuolleita ja ihon väriä samentavia ihosoluja ja saavat ihon näyttämään erityisen virkeältä ja säteilevältä. Etsi naamioita, jotka sisältävät AHA- tai PHA-happoa.

Nuorekkaampi iho

Hehkua antava yönaamio, joka tekee ihosta näkyvästi nuorekkaamman nukkuessasi. NCEF-Night Mask sisältää aktiivisia ja tehokkaita ainesosia, jotka vähentävät ja ehkäisevät ryppyjä ja hienoja juonteita, parantavat ihon kimmoisuutta ja lisäävät sen hehkua. Pehmeä koostumus sisältää muun muassa elvyttävää melatoniini-CX-yhdistettä, elastisuutta parantavaa kollageenia ja kosteuttavaa hyaluronihappoa.

Parhaat hehkua antavat yönaamiot samealle ja elottomalle iholle

Jos iho tuntuu väsyneeltä ja elottomalta, kannattaa kokeilla kuorivia yönaamioita, jotka poistavat kuivat ihosolut ja tekevät ihosta pehmeämmän ja heleämmän. AHA-happo on hapoista tehokkain happo, mutta se ole aina paras valinta herkemmälle iholle, jolle PHA-happo tai mieto entsyymikuorinta sopivat paremmin. Jos sinulla on rasvaisempi ihotyyppi, johon ilmestyy usein näppylöitä, syväpuhdistava BHA-happo on hyvä valinta. Myös heleyttävä ja ihoa tasoittava C-vitamiini sopii ihollesi hyvin, jos haluat kasvoillesi lisää hehkua ja heleyttä.

Ylellistä hehkua

Heleyttävä ja kuoriva yönaamio, joka antaa kosteutta ja ihanaa hehkua. Glowrenew Nightlab Maskin vaikuttavia ainesosia ovat muun muassa AHA- ja PHA-hapot, jotka kuorivat ihoa ja parantavat ihon rakennetta. Silkkinen ja vegaaninen koostumus sisältää myös hehkua antavaa ja pigmenttimuutoksia häivyttävää C-vitamiinia. Iho tuntuu virkeämmältä ja saa pitkällä aikavälillä saa kaunista heleyttä.

Parantaa ihon laatua ja heleyttää

Kosteuttava ja kirkastava yönaamio, joka parantaa ihon laatua ja antaa sille terveen hehkun. Kevyesti kuorivan Radiance Support Overnight Maskin hellävaraiset entsyymit poistavat kuolleita ihosoluja ja kirkastavat ihoa. Siinä käytettyjä ainesosia ovat tiivistetty inkivääriuute, kurkuma, papaijaentsyymi, tyrniöljy ja banaaninkukka. Ruotsissa valmistettu ja täysin vegaaninen bestseller, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331