Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Pieni retinolikoulu

Olet varmasti kuullut retinolista, joka on ihonhoidon puhutuin ja kehutuin ainesosa. Mutta tiedätkö, miksi ihonhoidon suosikkiaineosa on niin tehokas? Ja miten sitä käytetään? Kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää retinolista.

Mitä retinoli on ja mikä tekee siitä niin hyödyllisen iholle?

Retinoli on A-vitamiinin muoto ja yksi harvoista ainesosista, joiden on tieteellisesti osoitettu vaikuttavan myönteisesti ihoon. Retinolin pienet molekyylit pääsevät syvemmälle ihokerroksiin kuin monet muut ihonhoidossa käytetyt ainesosat. Siellä ne lisäävät solujen uudistumista niin, että uudet ihosolut tulevat ihon pintaan nopeammin. Retinoli vahvistaa myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä tekee ihosta kimmoisan ja pehmeän. Sen myönteiset vaikutukset silottavat juonteita, supistavat ihohuokosia ja tasoittavat ihon sävyä. Retinoli myös parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta.

Kenelle retinoli sopii?

Solujen uusiutumisprosessi ihossa hidastuu noin 35-vuotiaana ja ikääntymisen merkkejä alkaa ilmetä. Retinolin taika on siinä, että se vaikuttaa juuri solujen uusiutumiseen, ja saa ihon uskomaan, että se on nuorempi. Siksi se on tehokkain kypsälle iholle. Se sopii myös akneen taipuvaiselle iholle, sillä se tasapainottaa talintuotantoa ja hillitsee bakteerien kasvamista. Raskaana olevien, imettävien, ruusufinnistä kärsivien ja erittäin herkkäihoisten tulee välttää retinolia.

Mitä minun on huomioitava, kun aloitan retinolin käytön?

Ensin sinun tulee löytää omalle ihotyypille sopiva tuote. Jos olet vasta-alkaja, valitse mieto tai pitoisuudeltaan matala tuote, ja aloita varovasti. Käytä tuotetta vain kerran ensimmäisellä viikolla, kaksi kertaa toisella viikolla ja useamman kerran vasta, kun ihosi on siihen valmis. Huomioi myös, että retinoli sopii parhaiten käytettäväksi illalla, koska se tekee ihosta herkän auringolle. Muista kärsivällisyys – tuloksia näkee vasta kolmen kuukauden kuluttua.

Alkaako iho hilseillä retinolin vaikutuksesta?

Ensimmäisinä viikkoina, kun käytät retinolia, iho hilseilee suurella todennäköisyydellä. Kiihtynyt solujen uusiutuminen saa kuolleen ihosolukon irtoamaan ihon pinnalta nopeammin. Ensimmäisen kuivan ja punoittavan jakson jälkeen retinolin edut tulevat vähitellen näkyviin.

Bakuchiolia kutsutaan luonnon versioksi retinolista. Mikä ero niillä on?

Bakuchiolilla on samanlaisia vaikutuksia ihoon kuin retinolilla, mutta se ei ole yhtä tehokas. Siksi se soveltuu myös herkille ihotyypeille, jotka eivät siedä retinolia. Bakuchiolia voi käyttää myös aamuisin, sillä se ei herkistä ihoa auringolle.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331