Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Punainen on paras

Näyttävän punaiset huulet ovat kuin pikkumusta: molemmat ovat aitoja klassikoita, aina yhtä ajankohtaisia ja muodikkaita. Punaiset huulet herättävät usein voimakkaita tunteita, mistä on ollut historian saatossa jopa hyötyä. KICKS kertoo miten – ja auttaa sinua löytämään juuri sen sävyn, jonka avulla myös sinusta tulee lipstick queen.

Klassinen huulipuna

Osta täällä

Klassinen huulipuna satiinin pehmeällä lopputoksella toimii aina. Punainen silmänkääntäjä kuuluu meikkipussin vakiovarusteisiin, sävystä huolimatta!

Liquid lip love

Osta täällä

Nestemäinen huulipuna on loistava vaihtoehto sinulle, joka haluaa maksimaalisen väriefektin. Kiitos vahvan pigmentin, huulisävystäsi tulee kauniin intensiivinen, kestävä, ja peittävä.

Go for gloss

Osta täällä

Huulikiilto on sekä kosteuttavaa että kestävää, sekä joskus jopa täytelöittävää! Voit vaihdella loputtomasti eri sävyjen ja lopputulosten välillä, luoden uuden lookin joka päivä!

Pigmenttiset huultenrajauskynät

Osta täällä

Pigmenttiset ja paksut huultenrajauskynät ovat helppokäyttöisiä. Terävät kynänmuodot auttavat sinua luomaan vaivattomasti skarpit rajaukset ja runsaasti väriä.

VOIMAKKAAN PUNAISET huulet tuovat useimmille mieleen klassisen kauneusihanteen ja dramaattiset make up lookit à la Hollywood. Mutta punattujen huulten historia on myös kertomus naisellisesta vaikutusvallasta. Kun naisten äänioikeuden puolesta taistelevat suffragetit lähtivät osoittamaan mieltään New Yorkin kaduille vuonna 1912, he olivat punanneet huulensa saadakseen huomiota ajamalleen asialle. Nykyään catwalkilla astelevien mallien punaiset huulet ovat muotinäytösten punainen (!) lanka sesongista toiseen. Joskus huulet ovat tummemmat viiniin vivahtavat, toisinaan kirkkaammat koralliin taittavat, aina kulloistenkin trendien mukaan. Mutta yksi on varmaa: meikki- ja vaatemuodit muuttuvat, mutta punaiset huulet ovat aina ajankohtaiset.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331