Rakastetut kasvopaletit - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
Rakastetut kasvopaletit

Rakastetut kasvopaletit

Poskipunapaletit ja contouring-sarjat, joissa on paljon värejä, eivät ole tarkoitettu vain meikkitaiteilijoille. KICKS kertoo, miksi tarvitset kasvopaletin meikkipussiisi - ja kuinka käytät sitä parhaalla mahdollisella tavalla.
Jaa

TIEDÄTKÖ, MIKSI contouring-sarjat ja poskipunapaletit ovat korvaamattomia meikkirutiinin kannalta? Useiden eri sävyjen tarkoitus on mahdollistaa värisyvyyden luominen ja se, että voit räätälöidä sävyt vuodenajan tai kulloisenkin asusi mukaan. Valitse contouring-paletin tummin väri ja levitä sinne, missä posken luonnollinen sävy on syvimmillään. Vahvapigmenttinen poskipuna laitetaan posken pyöreimpään osaan, kun taas reunojen tienoille levitetään vaaleampia sävyjä pehmentämään ja tasoittamaan vahvaa väriä. Levitä koko kasvoille lämpimän aurinkoista väriä sävyllä, joka saa ihosi värin parhaimmilleen. Hohtavat sävyt, jotka antavat kimmellystä, levitetään lopuksi kasvojen korkeimpiin kohtiin. Silloin kun et halua panostaa meikkiisi yhtä paljon, voit käyttää vain yhtä sävyä, ja jos taas haluat kasvojen hehkun, käytä vain hohtavia sävyjä. Ja muista, että värejä voi käyttää muuallakin kuin poskilla - ne näyttävät yhtä hienoilta luomilla!

Sigma Beauty

Kasvopaletti, jossa on kuusi mattaa ja hohtavaa sävyä poskipunaa, highlighteria ja aurinkopuuteria.

Morphe

Suuri kasvopaletti, jossa on kahdeksan sävyä koko kasvoille, viitenä eri tummuusasteena.

DIOR

Ylellinen paletti, joka sisältää sateenkaaren väreissä hohtavan aurinkopuuterin, poskipunan ja kaksi highlighteria, jotka saavat ihon sävyt parhaimmilleen.

BeautyAct

Kasvopaletit, joissa on höyhenenkeveä highlighter, poskipuna ja aurinkopuuteri sekä peili kannessa. Saatavana tummempana ja kevyempänä versiona.

Smashbox

Paletti, joka sisältää highlighterin, aurinkopuuterin ja poskipunan sekä matta- että hohtavana versiona.

Jaa
Åsa Östergren, Kauneustoimittaja

Åsa on yksi KICKSin kauneusasiantuntijoista ja KICKS Magazinen päätoimittaja. Hänellä on monen vuoden kokemus kauneustoimittajana eri aikakauslehdistä, ja hän on työskennellyt ammattimaisena meikkitaiteilijana ja hiusstylistinä valokuvauksen parissa jo yli 15 vuoden ajan. Laajan kauneus- ja meikkausalan osaamisensa lisäksi Åsalla on myös vankka tietämys ihonhoitorutiineista, ja hän myös seuraa alan parhaita tuotteita.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331