Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kasvonaamioita käytetään enemmän kuin koskaan aiemmin. Niiden kysyntä on lähes kaksinkertaistunut muutamassa vuodessa, ja Instagram on tulvillaan todisteita eri kasvonaamioiden suosiosta; niin sheet maskeista (seerumipitoiset arkkinaamiot) kuin ilmiöstä nimeltä multimasking (useiden naamioiden käyttö samanaikaisesti kasvojen eri alueilla). Huippujulkkiksista muun muassa Justin Bieber, Lady Gaga ja Victoria Beckham ovat julkaisseet itsestään hirvitystä ja hilpeyttä herättäviä ”naamiokuvia”. Some-hupi on toki vain kasvonaamioiden suosion jäävuoren huippu. Onhan kyseessä ennen kaikkea mitä mainioin ”quickfix”-tuote kaikille ihotyypeille.

Eri naamiotyypeistä kuumimpia jo parin sesongin ajan ovat olleet arkkinaamiot, joiden juuret juontavat Etelä-Koreaan. Nopeasti vaikuttavat arkkinaamiot tihkuvat ihastuttavia aktiiviaineita, joiden tehokkaasta vaikutuksesta vastaa tiiviisti kasvoille asettuva ”arkki”. Arkkinaamiot ovat ennen kaikkea erinomaisia kosteuttajia, mutta tarjolla on myös kiinteyttäviä ja syväpuhdistavia versioita. Joka ihotyypille ja tarpeeseen löytyy siis oma arkkinaamionsa.

Perinteisten voidenaamioiden ja savinaamioiden koostumuksia on puolestaan päivitetty tehokkaammiksi. Yksi uusista suosikkiraaka-aineista on hiili, joka imee itseensä epäpuhtauksia ja auttaa tekemään ihosta syväpuhtaan.

Uudehko ja nopeasti suosituksi noussut naamiotyyppi ovat yönaamiot (sleep mask), joiden myötä kauneusuni-käsite on saanut uuden merkityksen. Yönaamio nimittäin levitetään kasvoille ennen nukkumaanmenoa, jotta iho voi parhaiten hyödyntää yön aikaisissa korjausprosesseissaan naamion sisältämät aktiiviaineet. Näin voit olla varma, että ihosi on aamulla kosteutettu ja hyvinvoiva – riippumatta siitä mitä tuli tehtyä illalla!

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331