Sekaiho - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

SALE! Nyt voit löytää uusia suosikkeja 70% alennushintaan!

Sekaiho

Ihoa, joka on yhtä aikaa kuiva ja rasvainen, kutsutaan tavallisesti sekaihoksi. Sen erottaa usein rasvaisesta T-alueesta (otsa, nenä, leuka) ja muiden ihoalueiden kuivuudesta. Tämä ihotyyppi on kaikkein yleisin, mutta myös vaikein hoitaa.
1
Jaa

HOITO

Sekaiho tarvitsee erilaisia tuotteita kasvojen eri ihoalueille. On tärkeää sekä tasapainottaa rasvaista ihoa, että kosteuttaa sitä sisältäpäin. Ihonhoitorutiinisi aluksi sinun tulisi valita tuotesarja, joka sisältää sekaiholle suositeltuja tuotteita, ja sitten täydentää niitä erityisesti kullekin ongelma-alueelle suunnitelluilla tuotteilla. Hyvä keino hoitaa kutakin ihoaluetta on käyttää useita erilaisia kasvonaamioita, jotka soveltuvat erilaisiin tarpeisiin eri alueille.

Muista käyttää mietoa puhdistustuotetta, joka ei kuivata kuivempia ihoalueitasi. Seuraavaksi kuorinnan olisi hyvä sisältää BHA-happoa, sillä se poistaa kuolleita ihokerroksia samalla tasapainottaen talineritystä T-alueella. Kevyt kosteusvoide koko kasvoille täydentää ihonhoitorutiinin.

Ammattilaislaatuisen ihonhoidon suosikkeja

1
Jaa
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024