Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tärkeimmät faktat kasvoöljyistä

Kasvoöljyt ovat pelastuksesi, kun muut ihonhoitotuotteet eivät riitä ehkäisemään ihon kuivumista talvella. Seuraavassa kerromme, kuinka valitset itsellesi sopivan öljyn ja saat siitä parhaan hyödyn.

Miksi kasvoöljyt ovat niin tehokkaita?

Kun pakkanen puree poskia, kosteusvoiteet eivät välttämättä riitä ehkäisemään ihon kuivumista. Kasvoöljy kosteuttaa tehokkaasti, ravitsee ihoa ja vahvistaa sen luontaista suojaa. Se lukitsee kosteuden ihoon koko päiväksi ja suojaa kuivattavilta pakkasasteilta. Öljyistä on hyötyä muillekin kuin kuivaihoisille. Lisäkosteutus tekee nimittäin talvella hyvää kaikille ihotyypeille – myös rasvoittuvalle iholle, jolle usein suositellaan öljyttömiä tuotteita. Oikeanlainen öljy irrottaa ihohuokosista ylimääräistä talia, hillitsee tulehduksia ja ehkäisee ihon pintakerroksen kuivumista.

Kuinka kasvoöljyä käytetään?

Levitä öljy kasvoille heti puhdistuksen jälkeen, kun iho on vielä kostea. Silloin se imeytyy parhaiten. Hiero öljy ihoon pyörivin liikkein, niin saat vilkastutettua verenkiertoa. Levitä kasvoille öljyn jälkeen vielä päivä- tai yövoidetta. Jos ihosi on kuiva, voit käyttää öljyä aamuin illoin. Jos sinulla on rasvoittuva iho tai jos pelkäät ihosi kiiltävän, öljyhoito iltarutiinien yhteydessä riittää. Halutessasi voit tehostaa kasvovoiteen vaikutusta sekoittamalla siihen pari tippaa kasvoöljyä. Älä kuitenkaan sekoita öljyä aurinkorasvan joukkoon, koska se laimentaa voidetta ja heikentää sen suojaavaa vaikutusta.

Miten valitsen oikean kasvoöljyn?

Öljy pitää valita ihotyypin ja vuodenajan mukaan. Kuivalle iholle ja kylmässä ilmassa tarvitaan raskaampaa kasvoöljyä, esimerkiksi kookos- tai manteliöljyä tai sheavoita. Rasvoittuvalle ihotyypille ja kesäaikaan riittävät kevyemmät aprikoosinsiemen-, seesaminsiemen- ja jojobaöljyt.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti