Vinkit teini-ikäisen ihonhoitoon - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

SALE! Nyt voit löytää uusia suosikkeja 70% alennushintaan!

Vinkit teini-ikäisen ihonhoitoon

Teini-ikä on hauskaa, haastavaa ja jännittävää aikaa, mutta myös aikaa, jolloin mieshormonitaso nousee sekä pojilla että tytöillä, aiheuttaen finnejä, mustapäitä ja ihon kiiltelyä. Ihon kunnon huonontuminen voi aiheuttaa stressiä ja laskea itsetuntoa. Huolellisella hoidolla voidaan tasapainottaa ihoa jopa ennen, kuin ongelmia ilmaantuu. Lue eteenpäin löytääksesi parhaimmat vinkit ihonhoidon ensimmäiseen perusrutiiniin!
Jaa

VALITSE OIKEA PUHDISTUSTUOTE

Lika, hiki ja saasteet voivat tukkia huokosia, ja siksi ihon huolellinen puhdistaminen eritoten illalla on tärkeää. Ihan yhtä tärkeää on valita oikea tuote, jossa on mieto koostumus ja oikea pH-arvo. Jos iho kuivuu liikaa tai sen luonnollinen bakteeritasapaino järkkyy liian voimakkaan tuotteen vaikutuksesta, voit tehdä enemmän haittaa, kuin hyötyä. 

KOSTEUTA IHOA HYVIN

Kun ihosta tulee rasvainen ja kiiltelevä, on helppoa luulla, että ihoa pitäisi kuivattaa, ja että kosteuttavat voiteet vain pahentavaisivat ihon kuntoa. Mitä vielä! Kosteuttavat tuotteet tasapainottavat talintuotantoa, vahvistavat ihon suojakerrosta ja suojaavat ihoa bakteereilta. Kiilteleväkin iho voi olla kosteusköyhä ja tarvita kosteutta samalla tavalla, kuin muutkin. Hyvä vaihtoehto on CALM Rescue & Repair Intensive Moisturizer, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä vahvistaa ihon suojakerrosta.

KÄYTÄ KUORINTAA

Ihosolujen uusiutuminen nuoressa ihossa on vilkasta, joten ihon kuoriminen ei ole välttämättä tarpeellista. Jos iho on kuitenkin kuiva tai siinä on mustapäitä, on hyvä kuoria ihoa miedolla tuotteella tukkeutumien liuottamiseksi. By Wishtrendin Green Tea and Enzyme Powder Wash on mieto vaihtoehto, joka poistaa vanhoja ihosoluja entsyymien avulla. Käytä tuotetta normaalisti käyttämäsi puhdistustuotteen sijasta kerran viikossa.

VÄLTÄ FINNIEN PURISTELUA (VAIKKA TEKISIKIN MIELI)

Finnien puristelu voi aiheuttaa tulehdusreaktion ihossa, vaurioittaa ihoa ja levittää bakteereja talirauhasiin, jolloin tulehdus kestää kauemmin. Pahimmassa tapauksessa se voi johtaa ihon arpeutumiseen. Panosta sen sijaan täsmähoitotuotteisiin, joita levitetään paikallisesti epäpuhtauksiin. Sopiva vaihtoehto on Tea Tree Purifine 95 Essence, joka rauhoittaa tulehdusta antibakteerisella teepuuuutteella.

AKNE SELÄSSÄ?

Vartalon akne on tavallista teini-iässä, ja sitä ilmenee usein selässä. Ota huomioon, että hiustenhoitoaineet voivat tukkia ihoa, ja vältä shampoita, joissa on paljon hajusteita ja voimakkaita sulfaatteja, jotka valuvat hiuksista selkää pitkin ärsyttäen ihoa. Paula's Choicen 2% BHA Body Spot Exfoliant on kätevä ja tehokas tuote, kun finnejä ilmenee ihoalueisiin, joihin on vaikea ylettyä.

Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024