Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

6 meikkivinkkiä ammattilaiselta

KICKS-meikkiartisti Malin Johansson jakaa hänen parhaimmat meikkivinkkinsä. Meikkaa kuin pro näillä vinkeillä!

1. Tarkat kulmakarvat peitevoiteen avulla

Rajaa kulmat peitevoiteella ja käytä highlighteria, jos haluat korostaa kulmia maksimaalisesti. Se luo samalla myös ”browlift” -efektin. Levitä peitevoide lättänällä siveltimellä, jotta saat tarkat ääriviivat. Näin saat myös nypityn näköiset kulmakarvat.

2. Näin poistat ripsivärisotkun luomelta

Ripsiväri suttaantuu helposti luomelle, kun levität sitä ripsillesi. Saat sen helposti pois vanupuikolla. Anna ripsivärin kuivua ja pyyhi vasta sen jälkeen vanupuikolla. Näin vältät ripsivärin leviämistä entistä enemmän.

3. Näin saat ripset pysymään kaarevina

Onko sinulla vaikeuksia saada ripset pysymään kaarevina, vaikka taivutat ripsiäsi ja käytät ripsiväriä, jossa lifting-efekti? Vinkki miten saat ripset pysymään taivutettuina, on käyttää vedenkestävää ripsaria. Vedenkestävä ripsari on kestävämpi ja pitää värin ja taivutuksen paremmin. Lisäksi vedenkestävälläripsivärillä on kevyempi koostumus, jolloin ripset eivät painu alaspäin.

4. Näin luot trendikkään väriharmonian

Vinkki miten luoda upea väriharmonia meikissäsi, on käyttää samaa sävyä eri kohtaa kasvoissasi. Valitset sama sävy poskipunassa, luomivärissä ja huulipunassa tai huulikiillossa - miksi ei myös kynsilakassa. Näin luot trendikkään väriharmonian!

5. Intensiivinen silmämeikki kiinnityssuihkeen avulla

Käytä meikinkiinnityssuihketta, jolla saat intensiivisemmän luomivärisävyn. Ota siveltimellä luomiväriä ja suihkuta siihen kiinnityssuihketta, ennen kuin levität luomivärin luomelle. Tämä syventää todella paljon sävyä!

6. Korosta silmiä rajauksella

Meikkiartistit rajaavat yleensä silmät, jos silmät ovat fokuksessa meikissä. Se tarkoittaa, että rajaat silmät eyelinerilla, luomivärillä tai kajaalilla, jossa rajausväri levitetään aivan ripsien tyveen. Se luo vaikutuksen tiheämmästä ripsikasvusta, jolloin silmistä tulee meikin keskipiste. Käytä hyvin teroitettua kajaalikynää, vinoa sivellintä luomivärin levittämiseen tai nestemäistä eyelineria ja painele varoivaisesti väri ripsien tyveen, niin että väri osuu ripsien väliin. Lopputulos on intensiivisen katse ja silmät eivät näytä meikatulta.

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331