Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Fantastiset ripset

Ripsiväri on yksi meikkipussin avaintuotteista. Valtavasta valikoimasta sen oikean löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa. KICKS neuvoo, miten valitset itsellesi sopivimman maskaran harjan perusteella.

Kamman mallinen harja – kun haluat erotellut ripset

Kamman malliset harjat on usein valmistettu kumista. Kampa levittää maskaran tasaisesti jokaiseen ripseen. Lopputulos on siisti ja eroteltu. Kumiharjalla on myös helppo kerrostaa maskaramassaa ja saada ripsiin lisää volyymiä.

Megaharja – kun haluat maksimaalista volyymiä

Runsaat ripset tekevät silmistäsi unohtumattomat! Volyymimaskara, jossa on muhkea harja, antaa ripsille intensiteettiä. Se sopii sinulle, joka haluat dramaattisen lookin esimerkiksi juhliin, jolloin ripset saavat olla näyttävät. Myös kuitumaskara on mainio tuote, kun haluat todella tuuheat ripset. Yöntumma mustan vivahde tehostaa vaikutelmaa. Ammattimaisen ja maksimaalisen lopputuloksen saat käyttämällä ripsivärinpohjustetta.

Tee näin: Taivuta ripset ripsientaivuttimella: aloita tyvestä ja etene vähän kerrallaan ripsien keskivaiheille. Tee rypsien tyveen ja väleihin rajaus mustalla kynällä, se tehostaa tuuheuden vaikutelmaa. Harjaa ripsiin kerros pohjustetta, jonka kuitukoostumus antaa täyteläisyyttä. Harjaa siksakliikkein sekä ylä- että alaripsiin useita kerroksia mustaa maskaraa ripsien tyviä painottaen.

Kartion mallinen harja – kun haluat maksimaalisen pitkät ripset

Kärkeään kohti kapeneva eli kartion mallinen harja on paras silloin, kun haluat ripsiisi lisää pituutta. Kartioharja antaa myös hivenen volyymiä mutta pitää silti ripset hienostuneen eroteltuina, jolloin lopputulos on luonnollisempi. Harjan kapealla kärjellä tavoitat helposti lyhyimmätkin ripset.

Taivutettu harja – kun haluat täydellisen kaarevat ripset

 Kaarelle tai kulmaan taivutetun maskaraharjan avulla saat ripsiisi kunnon ”nostetta” ja kauniin, kestävän muodon – ikään kuin maskara sisältäisi ripsientaivuttimen. Taivutettu harja antaa ripsille sitä enemmän volyymiä, mitä tiuhemmassa harjakset ovat.

Vinkit täydellisiin ripsiin!

1. Ei enää paakkuja
Kun haluat kerrostaa maskaraa ja välttää paakkuja, valitse hitaasti kuivuva tuote tai työskentele vauhdilla. Nopeasti kuivuva maskaramassa paakkuuntuu helpommin, kun harjaat ripsiin lisää väriä.

2. Taivuta oikein
Ripsientaivutin tekee ripsistä täydelliset! Aloita silmämeikin teko aina ripsien taivuttamisella, jotta et vaurioita ripsiäsi tai turmele ehostusta.

3. Lisää pituutta
Ovatko ripsesi luonnostaan lyhyet? Auta niitä vahvistumaan seerumilla, joka parantaa pituutta ja tuuheutta.

4. Muista pohjuste
Kuituja sisältävä ripsivärinpohjuste antaa ripsillesi lisää tuuheutta ja pituutta. Useimmat pohjusteet myös hoitavat ripsiä.

5. Ei enää murusia! 
Paksu värikerros ripsien kärjissä karisee helposti. Joten harjaa maskaraa enemmän ripsien tyviin, kevyemmin kärkiin.

6. Estä pandalook puuterilla
Suttaako ripsari silmänaluset jo puoleen päivään mennessä? Rasvoittuvat luomet voivat aiheuttaa maskaran irtoamista. Puuteroi iho ennen silmämeikkiä, niin maskara pysyy paremmin.

7. Poista huolella
Kovakourainen käsittely voi irrottaa maskaran peittämiä ripsiä. Poista silmämeikki helläntehokkaalla putsarilla ja kevyellä kädellä. 

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331