Rainbow Eyeliner – vaihe vaiheelta - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Rainbow Eyeliner – vaihe vaiheelta

Mikään ei ole enemmän Pride kuin sateenkaari! KICKS-meikkitaiteilija Åsa näyttää, miten voit tehdä silmiin tyylikkään sateenkaarirajauksen Pride-juhlaa varten.
Jaa

Vaihe 1 – Merkitse muoto 

Merkitse, missä rajauksen tulisi olla ennen piirtämistä, jotta se tulee oikealle paikalle ja saat samanlaisen rajauksen kumpaankin silmään. Teet tämän laittamalla pieniä tukipisteitä silmänrajauskynällä tai kajalilla sinne, mihin se sopii parhaiten. Katso silmien muotoa peilistä suoraan edestäpäin, jotta näet mihin kohtaan rajaus asettuu parhaiten niin, ettei se osu luomivakoon. 

Vaihe 2 – Tee rajaus ensimmäisellä värillä 

Vedä ensimmäinen rajaus millä tahansa värillä kajalilla tai värikkäällä silmänrajauskynällä. Seuraa tukipisteitä ja luo rajaus aivan silmän sisäkulmasta kulmakarvojen päähän. 

Vaihe 3 – Piirrä rajaus väreillä kaksi ja kolme 

Aloita ensimmäisen rajauksen keskeltä ja piirrä toinen väri juuri sen alle. Valitse sitten alta uusi sävy ja tee sillä alapuolelle rajaus.  

Vaihe 4 – Täytä väreillä 

Jatka sateenkaaren rakentamista myös rajauksen sisäosiin niin monella värillä kuin mahtuu tai kunnes olet tyytyväinen. Onko jokin rajaus epätasainen? Voit korjata sen helposti kapealla siveltimellä, jossa on silmämeikinpoistoainetta! 

Vaihe 5 – Värikkään ripsivärin levittäminen 

Viimeistele lookisi värikkäällä ripsivärillä. Valitse eri värit ylä- ja alaripsiin saadaksesi voimakkaamman vaikutelman! 

Hyvää Pridea! 

Näillä tuotteilla luot lookin

Jaa
Hannah Bergroth, Kauneustoimittaja

Hannah on yksi KICKSin kauneuseksperteistä, joka kirjoittaa inspiraatioartikkelimme ja neuvoo parhaiden tuotteiden löytämisessä. Hannahin kiinnostus kauneuteen alkoi aikaisin ja jo pienenä hän tiesi, että tämä on ala, jolla hän haluaa työskennellä.
Stylistinä ja luovana toimittajana hänellä on monen vuoden kokemus eri lehtien ja digitaalisten kanavien sisällöntuottamisesta. Hannah on omistautunut hiustenhoitoon: hän on työskennellyt kampaajana ja metsästää jatkuvasti parasta tekstuurisuihketta. Vaaleanpunaisten hiustensa ansiosta, Hannah tekee maailmasta värikkäämmän.

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti