Näin luot Funky French Pride-kynnet kolmessa vaiheessa - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Vain tänään! –20% yli 60 euron ostoksista koodilla JUNE20. Voimassa jäsenille ja jäseneksi liittyville, ainoastaan verkkokaupassa.

Näin luot Funky French Pride-kynnet kolmessa vaiheessa

Haluatko luoda leikkisän ja trendikkään Pride-manikyyrin? KICKS näyttää, miten luot nopeasti ja helposti värikkään Pride-lookin.
Jaa

VAIHE 1:  

Levitä kerros aluslakkaa ja anna sen kuivua perusteellisesti. Levitä kynsiin luonnollisen sävyistä kynsilakkaa. Valitse sävy, joka on mahdollisimman lähellä luonnollista kynsiesi väriä. Levitä lakkaa koko kynnelle ja lisää tarvittaessa toinen kerros. Anna kynsilakan kuivua kokonaan. 

VAIHE 2: 

Ota meikkisieni ja peitä se muovikääreellä. Levitä punaista kynsilakkaa muovikääreeseen ja kasta kynsi sienessä olevaan punaiseen lakkaan. Anna sen kuivua ennen muovikääreen vaihtamista ja tee samoin käyttämällä oranssia kynsilakkaa. Jatka samalla tavalla kaikilla väreillä.   

VAIHE 3: 

Odota muutama minuutti ja viimeistele levittämällä kerros päällyslakkaa kaikille kynsille. Anna kynsien kuivua kokonaan.

Käytetyt lakat: 
Essie Nail Polish 64 Fifth Avenue  
Atelier Rouge Nail Polish 60 La Vie En Rose  
Essie Classic Midsummer Collection - Mellow In The Meadow In A Daisy 
Atelier Rouge Nail Polish 65 Rue Crémieux  
Essie Classic Midsummer Collection - Mellow In The Meadow Cloud Gazing

Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024