Kylie by Kylie Jenner – luo Kylien glam look - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Get the look: Kylie Lip Glam

Kylie by Kylie Jenner on saapunut vihdoin KICKSille! KICKSin meikkitaiteilija Åsa näyttää kuinka luot Kylie Jennerin glam-lookin täydellisen punaisilla huulilla ja hehkuvalla meikillä.
Jaa

Vaihe 1: Maksimaalista hehkua

Lisää hehkua poskipäille, kulmaluille, nenänpäähän ja amorinkaareen puuterimaisella highlighterilla. Kylien Kylighter on Kylien upean hehkun salaisuus. Se on saatavana kuutena hohtavana sävynä, jotka luovat voidemaisen, pitkäkestoisen lopputuloksen. Queen Drip -värissä on viileä sävy ja metallinhohtoinen lopputulos, joka todellakin maksimoi kiillon.

Vaihe 2: Näyttävä poskipuna

Levitä poskille lämpimänsävyistä mattaposkipunaa, kuten Baddie On The Block. Aloita poskien keskeltä ja häivytä yhteen highlighterin kanssa. Anna poskipunan erottua kunnolla.

Vaihe 3: Hyvin muotoillut kulmakarvat

Luo Kylien täydellisesti muotoillut kulmakarvat Kybrow-kulmakynällä, jossa on saatavana kuusi sävyä. Siinä on ohut kärki, jonka avulla on helppo luoda selkeät ja täyteläiset kulmakarvat, jotka näyttävät luonnollisilta. Piirrä ensin kulmien muoto ennen kuin vedät pieniä viivoja omien kulmakarvojen väliin.

Vaihe 4: Mattapunaiset huulet

Kylien suosikki huulille on Lip Kit sävynä Mary Jo K, joka sisältää sekä huultenrajauskynän että nestemäisen mattahuulipunan. Piirrä ensin huulten ääriviivat huultenrajauskynällä. Se saa huulipunan kestämään pitempään ja tekee väristä voimakkaamman ja ääriviivoista tarkemmat. Aloita amorinkaaren keskeltä ja piirrä symmetrinen "M" jatkaen kohti ulkonurkkia. Aloita sitten alahuulen keskikohdasta ja piirrä ulospäin. Kun aloitat rajauksen suun keskeltä, on helpompi saada aikaan symmetrinen muoto. Väritä lopuksi koko huulet huultenrajauskynällä, ennen kuin levität huulille runsaspigmenttistä, nestemäistä huulipunaa.

Kylie by Kylie Jenner

Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024