Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Helpot irtoripset

Pidemmät, tuuheammat ja runsaammat – ripsien suhteen mikään ei riitä! Näillä ohjeilla kiinnität irtoripset näppärästi ja nopeasti.
 • Vaihe 1 – Taivuta silmäripset
 • Vaihe 2 – Rajaa ripsiraja
 • Vaihe 3 – Mittaa oikea pituus
 • Vaihe 4 – Levitä irtoripsille liimaa
 • Vaihe 5 – Kiinnitä ripset
 • Vaihe 6 – Tehosta vaikutelmaa lisäripsillä
 • Vaihe 7 – Piilota liima
 • Vaihe 8 – Lisää ripsiväri

Flirty fake lashes – näin teet irtoripsistä täydelliset

Tuntuuko sinusta, ettet koskaan saa irtoripsillä täydellistä lopputulosta? KICKS-meikkitaiteilijat näyttävät vaihe vaiheelta, miten kiinnität tekoripset niin, että silmäsi vangitsevat kaikkien huomion!

Vaihe 1 – Taivuta silmäripset

Ripsentaivutin on täydellisten ripsien ehdoton edellytys. Taivuta aina ripset ensin, niin et sotke silmämeikkiä tai vaurioita ripsiäsi. Taivuta ripset huolellisesti asteittain. Aloita ripsien tyvestä ja siirrä taivutinta aina vähän kerrallaan kärkiin päin niin, että ripset kaartuvat kauniisti.

Shieseido Eyelash Curler

Vaihe 2 – Rajaa ripsiraja

Rajaa ripsien tyvien väliset alueet mustalla voidemaisella rajauskynällä niin, että ripsiraja näyttää entistä tuuheammalta. Halutessasi voit rajata ripsirajan lisäksi ohuella nestemäisellä rajausvärillä. Rajauksen ansiosta irtoripsien reuna ei jää näkyviin.

Clinique Quickliner For Eyes Charcoal

Vaihe 3 – Mittaa oikea pituus

Irtoripsien reuna on usein jäykkä, minkä vuoksi se voi osua ikävästi silmäkulmaan. Kun taivutat ripsiriviä pari kertaa, siitä tulee taipuisampi ja se mukautuu silmäsi muotoon paremmin. Sovita ripsiä sitten silmiäsi vasten ja leikkaa ne ulkoreunasta sopivaan pituuteen.

Ardell Naked Lashed 424

Vaihe 4 – Levitä irtoripsille liimaa

Levitä irtoripsien reunaan liimaa ja odota 20 sekuntia, jotta liima jähmettyy hieman. Ripset on helpompi kiinnittää, kun liima ei ole aivan juoksevaa.

Ardell DUO Lash Adhesive Clear

Vaihe 5 – Kiinnitä ripset

Kiinnitä irtoripset ensin silmän ulkonurkkaan ja sitten tiiviisti muuhun ripsirajaan. Paina ripsirivin reuna sormin tai pienellä siveltimellä mahdollisimman lähelle omia ripsiäsi. Varmista, ettei irtoripsien reuna ulotu omaa ripsirajaasi pidemmälle, jotta lopputulos ei näytä raskaalta.

Vaihe 6 – Tehosta vaikutelmaa lisäripsillä

Voit tehostaa vaikutelmaa lisäämällä irtoripsiä silmän ulkonurkkaan. Kiinnitä ripset pinsetin avulla, jolloin niiden asentoa on helppo korjailla ja ne eivät jää vinoon.

Depend Artificial False Lashes Annica

Vaihe 7 – Piilota liima

Liimasta tulee läpinäkyvää muutamassa minuutissa, heti kun se on kuivunut. Jos liimaa kuitenkin jää näkyviin, voit piilottaa sen nestemäisellä rajausvärillä. Taputtele väriä varovasti pienellä siveltimellä liiman päälle tarvittaviin kohtiin.

NYX Matte Liquid Liner Black

Vaihe 8 – Lisää ripsiväri

Lisää ylä- ja alaripsiin kerros ripsiväriä. Liikuta harjaa pitkin vedoin ripsien tyvestä kärkeen. Älä tee harjalla siksak-liikettä. Näin saat ripsiin lisää pituutta tuuheuden sijaan. Kun lisäät enimmän ripsivärin tyveen ja kärkeen vain vähän, ripsistä ei tule raskaan näköiset ja ripsiväri ei varise.

IT Cosmetics Superhero Mascara

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331