Opas: Meikkaa silmiesi muodon mukaan – KICKS - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

-25% hiustuotteista! Vain verkkokaupassa, 9.10 saakka.

Kattava opas: Näin meikkaat silmäsi niiden muodon mukaan

Pyöreät, kapeat, lähellä toisiaan olevat, mantelinmuotoiset... Silmiä on monenlaisia ja ne ovat yhtä kauniit muodosta riippumatta. Tiesitkö, että voit korostaa silmiäsi erityisen imartelevasti silmiesi muodon mukaan? KICKS auttaa sinua määrittämään silmiesi muodon ja sen, miten voit meikata silmäsi korostaaksesi niitä parhaalla tavalla!
1
Jaa

Mistä tiedän, mikä silmieni muoto on?

Aivan kuten on olemassa äärettömän monia silmien värejä ja sävyjä, on myös useita erilaisia silmien muotoja. Kaikki silmät ovat tietenkin yhtä kauniita muodosta riippumatta omalla ja ainutlaatuisella tavallaan. Mutta erilaisten silmien muotojen korostamiseen on siis olemassa useita erilaisia meikkivinkkejä. Näin silmät erottuvat vielä paremmin ja saavat hieman imartelevamman kehystyksen. Silmät jaetaan muodon puolesta yleensä joihinkin yleisiin ryhmiin: isot silmät, pienet silmät, syvällä olevat silmät, raskaat silmäluomet tai hooded eyes, lähellä toisiaan olevat silmät, kaukana toisistaan olevat silmät, monolid, alaspäin kääntyneet silmät ja ylöspäin kääntyneet silmät. Jos et ole varma siitä, minkä muotoiset silmät sinulla on, yksi kuuma vinkki on tehdä haku verkossa ja verrata siellä olevia kuvia omien silmiesi muotoon. Voit myös lukea alla olevan oppaamme, jossa olemme jakaneet meikkivinkit silmien muodon mukaan. Koulutettu henkilökuntamme opastaa sinua tietenkin mielellään lähimmässä KICKS-myymälässäsi, tai voit esittää meille kysymyksiä myös verkossa. Vinkki! On silmiesi muoto sitten mikä tahansa, löydät laajan valikoiman silmämeikkejä meiltä KICKSissä: sekä lähimmästä KICKS-myymälästäsi että verkkokaupastamme. Tervetuloa ostamaan esimerkiksi ripsiväriä, luomiväriä, eyelineria ja silmänrajauskyniä, silmämeikin pohjustustuotteita ja irtoripsiä meiltä KICKSiltä!

Näin meikkaat silmäsi niiden muodon mukaan

Kun olet selvittänyt silmiesi muodon, on aika valita silmämeikki ja alkaa kokeilla! Olemme keränneet alle joitakin meikkivinkkejä, jotka on jaettu silmien muodon mukaan. Muista kuitenkin, että nämä ovat vain ehdotuksia. Aina täytyy tietenkin meikata omalla tavallaan ja loihtia meikki, jonka kokee itselleen sopivaksi ja jossa tuntee olonsa mukavaksi. Meikin ja kauneuden tulee aina tuntua hauskalta ja inspiroivalta, ei koskaan vaikealta ja pakotetulta. Aloitetaan!

Suuret silmät – älä rasita alaripsiä meikillä

Suuret silmät tuntuvat usein suhteettoman paljon suuremmilta kuin muut kasvonpiirteesi, kuten suusi tai nenäsi. Jos haluat saada silmät vaikuttamaan pienemmiltä, hyvä vinkki on välttää sekä eyelinerin että luomivärin levittämistä ripsien alarajaa pitkin, koska se saa silmät helposti näyttämään vieläkin ulkonevammilta. Tee sen sijaan kynärajaus sekä ylemmän että alemman ripsirajan sisään niin lähelle silmiä kuin mahdollista. Tällä tekniikalla voit lisätä syvyyttä silmiisi, jolloin ne näyttävät hieman pienemmiltä. Toinen nokkela keino on levittää tummanruskeaa luomiväriä silmäluomien ulkonurkkiin ja häivyttää sitten väriä sisäänpäin kohti silmäluomen keskikohtaa.

Pienet silmät – panosta irtoripsiin

Pienet silmät vaikuttavat usein suhteettoman paljon pienemmiltä kuin muut kasvonpiirteet, kuten suu ja nenä. Jos haluat saada pienet silmäsi näyttämään tilapäisesti suuremmilta, on monia keinoja, joita voit kokeilla. Yksi niistä on levittää ja häivyttää luomiväriä kulmakarvoihisi saakka. Näin yläluomesi näyttävät isommilta ja sen myötä myös katseesi avautuu paremmin. Toinen keino on taivuttaa aina ripset ripsentaivuttajalla ennen ripsivärin levittämistä. Myös tämä tekniikka avaa katsetta. Halutessasi voit myös kiinnittää yksittäisiä irtoripsiä vain silmänurkkaan, sekä ylä- että alaripsirajaan. Myös tämä luo illuusion suuremmista silmistä.

Syvällä olevat silmät – valitse hieman vaaleampia sävyjä

Syvällä olevat silmät sijaitsevat usein hieman syvemmällä silmäkuopassa. Se tarkoittaa myös sitä, että kulmakarvasi vievät tilaa kasvoillasi ja niillä voi olla hieman varjostava vaikutus silmiisi. Jos sinulla on syvällä olevat silmät ja haluat korostaa niitä enemmän, voit koettaa vaihtaa tummat luomivärisi vaaleampiin sävyihin. Jos käytät liikaa tummaa silmämeikkiä, se voi luoda vaikutelman siitä, että silmäsi ovat vieläkin syvemmällä. Käytä sen sijaan vaaleampaa luomiväriä luomivaossa ja silmäluomillasi.

Raskaat silmäluomet / hooded eyes – vedenpitävä meikki on tärkein

Raskaat silmäluomet tai hooded eyes, joiksi niitä myös kutsutaan, on silmien muoto, jossa silmäluomet ovat hieman raskaammat ja laskeutuvat ripsirajan yläpuolelle, mikä saa silmäluomet enemmän tai vähemmän katoamaan. Yleensä myös yläluomesi peittävät kokonaan luomivakosi, kun silmäsi ovat auki. Jos sinulla on raskaat silmäluomet, vedenpitävä ripsiväri ja vedenpitävä eyeliner ovat täydellisiä sijoituksia, koska ripsesi voivat hangata ihoa vasten ja jättää siten iholle mustia ripsivärijäämiä tai eyeliner-tahroja. Vedenpitävällä ripsivärillä ja vedenpitävällä eyelinerilla riski vähenee huomattavasti. Toinen vinkki on levittää korostustuotetta kulmakarvojen alle. Tämä temppu avaa katseesi ja “nostaa” silmäluomeasi. Kolmas vinkki on “nostaa” väliaikaisesti luomivakoasi (eli silmäluomen syvimmällä olevaa kohtaa, joka menee sisäänpäin) levittämällä tummaa luomiväriä hieman luomivaon yläpuolelle kulmakarvojasi kohti. Luomiväri antaa sinulle väliaikaisesti näkyvämmät silmäluomet.

Lähellä toisiaan olevat silmät – keskity silmän ulkonurkkaan

Jos silmiesi välinen alue on pienempi kuin yhden silmän leveys, silmäsi ovat lähellä toisiaan. Riippumatta siitä, aiotko käyttää silmänrajauskynää tai luomiväriä, kuuma vinkki on pitää silmän sisänurkka ja silmäluomen sisäosat mahdollisimman vaaleina, joten jätä tummemmat sävyt pois näistä kohdista ja levitä niitä sen sijaan silmäluomiesi ulkonurkkiin. Jos haluat levittää eyelineria, aloita silmien keskeltä ja häivytä ulospäin.

Monolid – opettele käyttämään nestemäistä eyelineria

Jos sinulla on niin sanotut monolid-silmät, sinulla ei ole yleensä näkyvää luomivakoa ja silmäluomesi voivat olla muodoltaan hieman tasaisemmat. Myös kulmaluut ovat tavallisesti hieman vähemmän näkyvät. Jos haluat kehystää silmät eyelinerilla, yksi vinkki on tehdä viivasta hieman kapeampi silmän sisänurkasta ja leventää sitten rajausta vähitellen lähestyessäsi silmän ulkonurkkaa. Tällä tavalla eyeliner on jatkuvasti näkyvissä, eikä piilossa, kun silmäsi ovat auki. Valitse mieluusti nestemäinen ja vedenpitävä eyeliner, joka ei tahriinnu yhtä helposti päivän aikana. Smokey eyes -meikin tekeminen voi olla haastavaa, joten helpompaa on levittää tummaa luomiväriä koko luomelle ja häivyttää sitä sitten ulospäin silmänurkkia kohti.

Kaukana toisistaan olevat silmät – panosta silmän sisänurkkaan

Jos silmiesi välinen alue on suurempi kuin yhden silmän leveys, silmäsi ovat kaukana toisistaan. Tässä on tärkeää keskittyä silmiesi sisänurkkiin, jotta saat silmät väliaikaisesti lähemmäs toisiaan. Jos haluat levittää eyelineria, kuuma vinkki on levittää sitä koko ripsen ylärajaa pitkin silmän sisänurkkaan saakka. Vältä tekemästä silmänrajauskynällä siipeä, vaan piirrä mieluummin viiva ylöspäin luomivakoa kohti. Toinen keino on levittää tummaa luomiväriä silmän ulkonurkkaan ja häivyttää sitä enemmän sisään- kuin ulospäin pehmeämmän vaikutelman luomiseksi. Kolmas vinkki on tehdä käänteinen smokey eye, eli lisätä tummempaa luomiväriä silmän sisänurkkaan ja häivyttää sitä silmien keskikohtaa kohti.

Alaspäin kääntyneet silmät – panosta ripsentaivuttimeen

Oletko epävarma siitä, onko sinulla alaspäin kääntyneet silmät? Kuvittele, että silmiesi läpi kulkee vaakasuora viiva, jossa iiris on täysin keskellä. Jos silmäsi ulkonurkat osuvat vaakasuoraa viivaa alemmas, sinulla on alaspäin kääntyneet silmät. Alaspäin kääntyneiden silmien osalta ripsentaivutin on fantastinen sijoitus, sillä ripsien kohottaminen kauniiseen kaarevaan muotoon saa aikaan huomattavan muutoksen. Toinen vinkki on tehdä täysin suora eyeliner-rajaus kaarevan sijaan. Häivytä mieluusti eyelineria silmän ulkonurkassa luodaksesi pehmeämmän vaikutelman. Oletko levittänyt luomiväriä? Häivytä samalla tavalla silmän ulkonurkassa luodaksesi sekä pehmeämmän vaikutelman että muuttaaksesi silmäsi muotoa tilapäisesti.

Ylöspäin kääntyneet silmät – eyeliner-siipi on paras ystäväsi

Jos sinulla on luonnostaan ylöspäin kääntyneet silmät, eyeliner-siipi, joka seuraa silmien muotoa, on yhtä yksinkertainen kuin imarteleva kehystys. Sen lisäksi hyvin muotoillut kulmakarvat ovat välttämättömät niille, joilla on ylöspäin kääntyneet silmät, koska ne luovat silmiisi lineaarisemman vaikutelman.

Mantelinmuotoiset silmät – täydelliset smokey eyes -meikille

Mantelinmuotoisilla silmillä on usein nimensä mukaisesti mantelia muistuttava symmetrinen muoto. Jos sinulla on mantelinmuotoiset silmät, klassinen smokey eye on täydellinen valinta, kuten myös se, että keskityt erityisen paljon luomaan tuuheat ripset. Voit myös korostaa silmiäsi kehystämällä ne silmänrajauskynällä tai eyelinerilla sekä ylä- että alaripsirajaa pitkin.

1
Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/how-to-s/kattava-opas-nain-meikkaat-silmasi-niiden-muodon-mukaan

Tämä artikkeli on jaettu 1 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331