Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Käytä meikkisientä kuten ammattilainen ja luo täydellinen meikkipohja

Meikkisieni löi itsensä läpi meikkialalla 2010-luvun alussa klassisen meikkisiveltimen haastajana, ja siitä tuli heti kauneudenhoidon suosikkituote. Ymmärrämme kyllä miksi!

Meikkisieni, englanniksi blending sponge, on korvaamaton tuote meikkilaukussa, sillä sitä voi käyttää monella eri tavalla. Meikkisienen avulla voit levittää lähes kaikkia tuotteita aina meikkivoiteesta poskipunaan ja upeaan silmämeikkiin. Voit myös käyttää meikkisientä meikin kiinnittämiseen puuterin avulla. KICKS opastaa neljä helppoa vaihetta virheettömän meikkipohjan luomiseen meikkisienen avulla.

1. Kosteutettu iho

Osta täällä

Täydellinen meikkilook alkaa täydellisellä pohjalla – ja ennen kaikkea hyvin kosteutetulla iholla. Kosteutettu iho saa kaunista hehkua ja tuntuu kimmoisammalta, mikä luo oikeat edellytykset meikkisienen käyttöön. KICKSiltä löydät tehokkaasti kosteuttavia ihonhoitotuotteita – seerumeita, voiteita ja öljyjä.

2. Valitse oikea pohjustustuote

Osta täällä

Pohjustusvoide valmistelee ihon meikkivoiteen ja muiden meikkituotteiden, kuten peitevoiteen, poskipunan ja puuterin levittämistä varten. Valitse pohjustusvoide ihotyypin ja halutun lopputuloksen mukaan. Panosta pohjustusvoiteeseen, joka tekee ihosta mattapintaisen, antaa hehkua tai korjaa ihon värivirheitä.

3. Muista kostuttaa meikkisienesi

Tavallisesta meikkisiveltimestä poiketen meikkisieni on kostutettava ennen käyttöä. Kostea meikkisieni helpottaa tuotteiden levittämistä ja saa aikaan tasaisemman lopputuloksen. Se onnistuu helposti huuhtelemalla sitä juoksevan veden alla muutaman sekunnin ajan ja puristamalla samalla ylimääräisen veden pois. Sieni on riittävän kostea, kun se on laajentunut kaksi kertaa alkuperäiseen kokoonsa. Kostea meikkisieni imee itseensä vähemmän tuotetta kuin kuiva – ystävällinen lompakolle!

4. Käytä oikeaa levitystekniikkaa

Taputa tuote tasaisesti meikkisienellä– vältä sienen vetämistä kasvoilla, sillä se voi aiheuttaa raitoja ja läikkiä. Voit käyttää levitykseen meikkisienen pyöristettyä tai litteää pohjaa tai terävää kärkeä. Terävää kärkeä voi käyttää esimerkiksi silmämeikin tai peitevoiteen levittämiseen.

Näin puhdistat blending spongesi

Meikkisienestäsi voi meikkisiveltimien tavoin tulla bakteerien kasvualusta, jos et hoida sitä oikein. Käytön aikana kasvoissa oleva öljy ja lika tarttuvat meikkisieneen, minkä seurauksena muodostuu bakteereja. Jos et puhdista meikkisientä säännöllisesti, pahimmassa tapauksessa seurauksena voi olla ihotulehduksia ja aknea muistuttava ihottuma. KICKS antaa vinkkejä tuotteista, joiden avulla meikkisieni pysyy raikkaana meikin levittämisen jälkeen.

Oikea puhdistus

Meikkisieni kannattaa mieluiten puhdistaa tarkoitukseen sopivilla puhdistustuotteilla, mutta voit käyttää myös astianpesuainetta tai saippuaa. Meikkisienille tarkoitetut puhdistustuotteet ovat kuitenkin hellävaraisempia meikkisienelle kuin esimerkiksi astianpesuaineet, mikä pidentää sienen käyttöikää. Puhdistustuote syväpuhdistaa meikkisienen ja poistaa kaiken meikkisieneen kertyneen meikkivoiteen, öljyn ja lian.

Oikea tekniikka

Lisää haluamaasi puhdistusainetta tukevalle pinnalle, jossa on mielellään hieman tekstuuria. Se voi olla esimerkiksi kämmenesi. Hiero meikkisientä edestakaisin pyörivin liikkein pintaa vasten. Huuhtele puhtaalla vedellä ja purista liika vesi pois. Toista, kunnes sieni on täysin puhdas meikkijäämistä ja meikkisienestä irtoava vesi on kirkasta.

Lisävarusteet

Jos et halua käyttää puhdistukseen kämmentäsi, voit käyttää apuna puhdistusmattoa. Puhdistusmatot on valmistettu materiaalista, joka ei vahingoita meikkisientä. Niiden pintakuvioitu materiaali syväpuhdistaa sienen. Voit valita esimerkiksi kädessä helposti pidettävän, ergonomisesti muotoillun puhdistusmaton.

Puhdista säännöllisesti

Meikkisieni kannattaa pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Varmista, että kaikki meikkijäämät irtoavat ja anna sienen kuivua puhtaassa ja ilmavassa paikassa seuraavaa käyttökertaa varten. Voit asettaa sen esimerkiksi munakuppiin, jossa on reikä, tai tasaiselle pinnalle, jossa ei ole reunoja, joihin voi helposti muodostua kosteutta.

 

Vinkki!

Samoin kuin ripsiväreillä ja vastaavilla kauneudenhoitotuotteilla, blending spongellakin on parasta ennen -päiväys. Vaihda sieni kolmen kuukauden välein välttääksesi bakteerien muodostumisen.

 

Bonus!

 Tiesitkö, että voit käyttää meikkisientä myös kynsien lakkaamiseen? Ennen kuin heität vanhan meikkisienesi roskiin, upota sienen terävä kärki haluamaasi kynsilakkaan ja levitä lakkaa kynnen kärkeen. Luo upeat kynnet tekemällä lakattuihin kynsiin hienoja väriefektejä!

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331