Näin hoidat kasvojen eri alueita - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

SALE! Nyt voit löytää uusia suosikkeja 70% alennushintaan!

Näin hoidat kasvojen eri alueita

Ihotyyppi, iho-ongelmat, hoidettavat ihoalueet? Saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta kyse on yksinkertaisesti ihonhoidon mukauttamisesta ainutlaatuiselle ihollesi. Kasvoissasi on eri alueita tai vyöhykkeitä, joilla on erilaiset tarpeet ja ominaisuudet. Oppaamme avulla voit oppia tuntemaan ihosi ja tehdä sen pohjalta oman ihoanalyysisi.
Jaa

MULTIMASKING 

Onko multimasking-menetelmä tuttu? Tämä tarkoittaa, että mukautat kasvonaamion ihosi tarpeisiin ja levität useita naamioita samanaikaisesti eri alueille. Mitä alueita kasvoissa sitten on ja miten niitä tulisi hoitaa? 

T-ALUE

Yleisin vyöhyke, josta kuulee monesti puhuttavan, ulottuu otsasta alas nenää pitkin. Tällä alueella talintuotanto on vilkkaampaa, ja se saattaa aiheuttaa ihon kiiltelyä, jolloin ihossa myös esiintyy laajentuneita huokosia ja mustapäitä. Skin Balancing Oil-Absorbing Mask -naamio rauhoittaa punoitusta ja imee itseensä ihon ylimääräistä talia kaoliinisaven avulla. 

C-ALUE

C-alue ulottuu silmän ulkokulmasta aina poskiluulle asti. Silmien ympärillä oleva iho on yleensä ohuempaa ja siinä esiintyy herkemmin pinnallisia verisuonia ja kuivuutta. Fundamental Nourishing Eye Butter ravitsee kuivaa ihoa ja minimoi juonteiden näkyvyyttä peptidien avulla.

M-ALUE

Tämä vyöhyke kattaa posket ja monella tämä alue on pintakuiva ja herkkä. Cica Regen 95 Soothing Gel -rauhoittava geeli syväkosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Se myös vähentää punoitusta ja tasapainottaa ihoa.

U-ALUE

U-alue ulottuu leukaan ja leuan yli. Tällä alueella talintuotanto on T-vyöhykkeen tapaan vilkkaampaa, ja ihossa saattaa esiintyä kiiltelyä ja laajentaa ihohuokosia. U-alue pyrkii myös herkästi epätasapainoon hormonaalisten muutosten aikana, mikä voi ilmetä epäpuhtauksina. Balancing Mask -naamio avaa tukkeumia huokosista, tasapainottaa kiiltelyä ja rauhoittaa ihoa.

D-ALUE

Kaulan ja dekolteen alue unohtuvat helposti, mutta tämä alue tarvitsee yhtä paljon hoitoa kuin kasvotkin. Kaulan iholla ei ole talirauhasia, kuten kasvojen ja muun kehon iholla, mikä tekee siitä helposti kuivan ja se menettää helposti iän myötä kimmoisuutensa. Toning Neck Cream suojaa ihoa ja auttaa parantamaan kiinteyttä ja tasoittamaan ihon sävyä.

Muista kuitenkin, että ihosi on ainutlaatuinen ja siten ovat myös nämä hoidettavat alueesi. Jos olet epävarma, mitä tuotteita sinun tulisi käyttää, voit aina ottaa yhteyttä kosmetologeihimme!

Artikkelin tuotevinkit

Jaa
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024