Skin cycling: näin toteutat sen! - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus
Skin cycling: näin toteutat sen!

Skin cycling: näin toteutat sen!

Ihonhoitomenetelmä skin cycling on nopeasti herättänyt paljon huomiota – ja saanut monia seuraajia – ympäri maailmaa. Ja miksi ei? Käyttämällä skin cycling -menetelmää, saat ihon, joka sekä tuntuu että näyttää paremmalta. KICKS opettaa sinulle kaiken skin cyclingistä!
2
Jaa

Mitä skin cycling tarkoittaa?

Onko sinulla, kuten monilla meistä, kylpyhuoneen hylly täynnä erilaisia ihonhoitotuotteita, jotka tekevät erilaisia asioita ihollesi? Jotkut tuotteet sisältävät kuorivia ainesosia, toiset on tarkoitettu ensisijaisesti kosteuttamaan ja tekemään ihosta pehmeä. Ehkä omistat myös tuotteita, joihin on lisätty aktiivisia ainesosia, kuten retinolia, joiden pitäisi vaikuttaa hienoihin juonteisiin ja pigmenttiläiskiin. Oletko epävarma siitä, milloin ja kuinka usein sinun tulisi käyttää erilaisia ihonhoitotuotteita? Et ole ainoa. Tässä kohtaa skin cycling astuu mukaan kuvaan! Laatimalla aikataulun ja noudattamalla aikataulua, jossa käytät erilaisia ihonhoitotuotteita joka ilta, varmistat paitsi, että ihonhoitotuotteesi saavat mahdollisuuden toimia ja tehdä hyvää parhaalla mahdollisella tavalla – estät myös ihoasi muuttumasta punaiseksi ja ärtyneeksi. Koko skin cycling -menetelmän tarkoitus on tasapainottaa ihonhoitorutiiniasi, jotta ihosi pääsee työskentelemään aktiivisten ainesosien kanssa yhtenä iltana ja seuraavana iltana se voi palautua rauhoittavien ja tasapainottavien tuotteiden avulla.

Miksi skin cycling on hyvä idea?

Aktiiviset ainesosat ja voimakkaat kuorinnat voivat antaa säteilevän vaikutuksen ihoosi, mutta ne voivat myös saada aikaan hilseileviä ja ärtyneitä ihoalueita. Voi olla vaativaa selvittää, kuinka usein sinun on kuorittava ihosi tai kuinka säännöllisesti sinun tulee levittää retinolia aiheuttamatta ärsytystä. Skin cyclingin avulla voit sekä kuoria ihosi että käyttää retinolia säännöllisesti ja samalla välttää kiristävää tunnetta iholla sekä ihon punoitusta ja ärtymistä. Skin cyclingin avulla luot myös hyvän tavan ruokkia ihoa säännöllisesti lempeillä ja hellävaraisilla ainesosilla, mikä on tärkeä tuki ihon palautumiselle.

Miten toteutan skin cycling -menetelmää?

Aloita jakamalla ihonhoitorutiinisi neljään iltaan. Ensimmäisenä iltana levität kuorivaa tuotetta. Se muun muassa kuorii pois kuolleet ihosolut, auttaa muita ihonhoitotuotteitasi toimimaan paremmin, stimuloi solujen uudistumista ja antaa kasvoille terveen hehkun. Toisena iltana on aika levittää ihollesi sopivia aktiivisia ainesosia. Kolmantena ja neljäntenä iltana käytät vain vahvistavia ja rauhoittavia ihonhoitotuotteita, jotka auttavat ihoa palautumaan edellisten iltojen kuorinnasta ja retinolista. Sijoita hellävaraisiin, kosteuttaviin ja tasapainottaviin tuotteisiin, joissa on hellävaraisia ja korjaavia ainesosia. Ilta numero viisi? Silloin skin cycling -ohjelma käynnistyy uudelleen ja aloitat uudella kuorinnalla. Helppoa, eikö totta?

Skin cycling käytännössä

Tältä näyttää skin cycling -menetelmää noudattava ihonhoitorutiini:

 • Ensimmäinen ilta: kuorinta
 • Toinen ilta: aktiivinen seerumi
 • Kolmas ilta: palautuminen
 • Neljäs ilta: palautuminen
 • Viides ilta: aloita alusta kuorinnalla

Mikä happo minun pitäisi valita skin cyckling -rutiiniin?

Jos sinulla on rasvainen iho tai ihohuokosesi tukkiutuneet ja sinulle tulee usein finnejä, kuorinta BHA-hapolla (eli salisyylihapolla) on hyvä valinta, koska se tunkeutuu hyvin syvälle huokosiin ja irrottaa talia. Jos sinulla on normaali tai sekaiho, AHA-happo on parempi vinkki, koska se toimii enemmän ihon pinnalla ja on tehokas hienoja juonteita ja pigmenttiläiskiä vastaan. Jos sinulla on kuiva iho, AHA-happo voi toimia, mutta voit myös kokeilla hieman ystävällisempää PHA-happoa, joka kuorii hellästi ja voi myös sitoa kosteutta ihoon. Jos sinulla on herkkä iho, on hyvä idea tutustua mietoihin entsyymikuorintoihin ja kokeilla niitä varoen.

Apua, en voi käyttää retinolia!

Retinoli sopii yleensä kaikille ihotyypeille, mutta se voi saada ihosi tuntumaan punaiselta, kuivalta ja ärtyneeltä – varsinkin jos käytät sitä liian usein. Siksi on hyvä idea edetä retinolin kanssa hitaasti ja käyttää sitä vain kerran tai pari kertaa viikossa, aivan kuten skin cycling -menetelmässä. Jos sinulla on herkkä iho (tai tiedät, että retinoli on huono valinta ihollesi), voit kokeilla sen sijaan bakuchiolia. Se on ainesosa, joka on uutettu itäaasialaisen babachi-kasvin siemenöljystä ja jonka sanotaan antavan samanlaisia hienoja tuloksia kuin retinoli, mutta ärsyttämättä ihoa.

Voinko käyttää skin cycling -menetelmää myös aamurutiineissani?

Koska skin cyclingissä on kyse aktiivisten ainesosien ja kuorintojen käytöstä, menetelmää sovelletaan vain iltarutiiniisi. Sekä voimakkaat kuorinnat että retinoli voivat saada ihon punoittamaan tai ärtymään. Tämä on ei-toivottu vaikutus, jota voi olla vaikea piilottaa meikkivoiteella päivän aikana. Sillä on vähemmän merkitystä, jos iho alkaa punoittaa ja ärtyä illalla, koska iho ehtii rauhoittua ennen kuin heräät. Voimakkaat kuorinnat ja retinoli voivat myös tehdä ihostasi erityisen herkän UV-valolle, mikä tekee niistä myös huonomman valinnan aamurutiiniisi. Tähän ongelmaan on kuitenkin olemassa ratkaisu! Jos käytät kuorintaa ja retinolia iltarutiineissasi, sinun on tärkeää lisätä aamurutiiniisi ihonhoitotuote, jossa on aurinkosuojakerroin SPF, koska se suojaa ihoa ja ehkäisee pigmenttiläiskiä ja muita ikääntymisen merkkejä. Toisin sanoen, jos haluat kokeilla skin cycling -menetelmää, SPF:ää sisältävä tuote on tärkeä lisä aamurutiiniisi. Onnea matkaan!

2
Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331