Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Täydellinen rusketus itseruskettavilla: näin vältät yleisimmät virheet

Fuskurusketus näyttää hyvältä – kunhan kaikki on mennyt nappiin. KICKSin meikkitaitelija Åsa Östergren neuvoo, miten vältät yleisimmät mokat itseruskettavien tuotteiden kanssa.

Ehkäise läikikäs lopputulos

Näytä lisää

Esityöt ovat siistin fuskurusketuksen salaisuus. Kuori ja kosteuta iho huolellisesti ennen itseruskettavan käyttöä, jotta saat tasaisemman ja kestävämmän lopputuloksen. Ihon pinnan kuivuus ja kuolleet ihosolut voivat tehdä väristä epätasaisen.

Pidennä värin kestoa

Näytä lisää

Fuskurusketus pysyy sitä kauemmin, mitä huolellisemmin sitä huollat. Kosteuta ihoa ja ylläpidä päivetystä käyttämällä asteittain ruskettavaa tuotetta. Vältä kuorintoja, sillä ne nopeuttavat värin vaalenemista. Jopa höyläys ja vahaus voivat vaikuttaa värin pysyvyyteen, joten poista ihokarvat ennen itseruskettavan käyttöä.

Torju tummat kyynärpäät ja jalat

Näytä lisää

Iho kyynärpäissä, jalkaterissä, polvissa ja kulmakarvojen alueella on usein kuivempaa. Kuivaan ihoon itseruskettava tuote tarttuu paremmin, jolloin fuskurusketuksesta tulee tummempi ja kirjava. Levitä ekstrakerros kosteusvoidetta kuiville alueille, jotta iho ei ime liikaa itseruskettavaa tuotetta. Ja muista pestä kädet huolellisesti itseruskettavan käytön jälkeen, niin kämmenesi eivät värjäydy.

Levitä oikein, vältyt raidoilta

Näytä lisää

Suunnittele etukäteen, missä järjestyksessä levität itseruskettavan tuotteen vartalollesi ja kasvoillesi, jotta mikään kohta ei jää väliin. Levitä tuote pyörivin liikkein pitkittäisten sijaan, niin vältyt raidoilta. Itseruskettavan levitykseen tarkoitettu harja tai kinnas auttaa saamaan tasaisemman lopputuloksen.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331