Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Upea uudenvuoden meikki

Meikkilook on erityisen tärkeä vuoden glamourintäyteisimpänä iltana. Se on hyvä tilaisuus panostaa sekä glitteriin että irtoripsiin! KICKSin meikkitaiteilija Åsa Östergren näyttää vaihe vaiheelta, miten teet trendikkään ja ylellisen uudenvuoden lookin.

Vaihe 1 – Pohjustus
Levitä luomille luomivärin pohjustusvoidetta. Pohjustusvoide tekee luomiväristä tasaisemman, intensiivisemmän ja kestävämmän, joten voit olla varma, että meikkisi näyttää yhtä hyvältä keskiyöllä kuin kotoa lähtiessäsi.

Vaihe 2 – Lisää kimalletta
Levitä kimmeltävää kultaista luomiväriä luomille. Aloita ripsien läheltä ja jatka luomivakoon painellen. Kun painat meikkisiveltimellä vetojen sijaan, luomiväri ei karise silmien alle.

Vaihe 3 – Kiinnitä irtoripset
Leikkaa irtoripset sopivan mittaisiksi. Levitä irtoripsien reunaan liimaa ja odota 20 sekuntia, jotta liima jähmettyy hieman. Ripset on helpompi kiinnittää, kun liima ei ole niin juoksevaa. Kiinnitä irtoripset ensin silmän ulkonurkkaan ja sitten tiiviisti muuhun ripsirajaan. Paina ripsirivin reuna sormin tai pienellä siveltimellä mahdollisimman lähelle omia ripsiäsi.

Vaihe 4 – Runsaasti ripsiväriä
Lisää runsaasti mustaa ripsiväriä. Lisää alaripsiin vähintään yksi kerros ja yläripsiin kaksi kerrosta ripsiväriä silmiesi korostamiseksi.

Vaihe 5 – Lisää huulikiiltoa
Levitä huulille kiiltävää huulikiiltoa vaaleassa nuden sävyssä.

Vaihe 6 – Enemmän kimalletta
Viimeistele huulikiilto kullanhohtoisella luomivärillä. Levitä se erityisesti huulten keskelle, niin saat aikaan erityisen täyteläisen vaikutelman.

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331