Siren eyes eli seireenisilmät: näin luot trendikkään silmämeikin itse – KICKS - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Vaihe vaiheelta: Näin meikkaat seireenisilmät

Mitä yhteistä on Bella Hadidilla, Kendall Jennerillä, Emily Ratajkowskilla, Rihannalla ja Megan Foxilla? Heistä jokaisella on usein trendikkäät ja dramaattiset seireenisilmät! Haluatko oppia luomaan hypnoottisen kauniit seireenisilmät itse? KICKSin avulla opit tekemään tämän trendimeikin itse vaihe vaiheelta!
1
Jaa

Mitä seireenisilmät oikeastaan tarkoittavat?

Siren eyes eli seireenisilmät on silmämeikkityyli, joka löi toden teolla läpi Tiktokissa viime kesänä ja jota on nähty muun muassa Kendall Jennerillä, Bella Hadidilla, Rihannalla, Zoe Kravitzilla ja Megan Foxilla. Siren eyes on erityisen intensiivinen silmämeikki, johon kuuluu silmänrajaus ja luomiväri, joilla luodaan hypnoottinen ja kapea kissamainen katse. Seireenisilmät sopivat kaikenmuotoisille silmille, kaventavat silmiä ja tekevät katseesta salaperäisen ja erityisen naisellisen. Klassisen hämyiseen ja pehmeään smokey eyes -meikkiin verrattuna seireenisilmissä lopputulos on dramaattisempi ja niissä rajauksen häntä suuntautuu enemmän ylöspäin silmän ulkonurkassa, mikä antaa silmille kapeamman ja hieman kissamaisen muodon.

Näin meikkaat seireenisilmät 3 helpolla vaiheella

Tarvitset vain luomivärin, eyelinerin ja ripsivärin.

Vaihe 1: Kehystä silmät eyelinerilla

Piirrä silmän ulkonurkkaan siipirajaus, joka suuntautuu hieman ylöspäin. Piirrä sitten toinen rajauslinja silmäluomen ulkoreunaan, yhdistä nämä kaksi rajausta ja luo kaunis siipirajaus silmän ulkonurkkaan. Piirrä vino V:n muotoinen rajaus silmän sisänurkkaan sekä rajaukset silmän ylä- ja alareunaan. Piirrä lopuksi rajaus alaripsien rajaa pitkin aloittaen silmän keskikohdasta ja edeten ulkonurkkaan, mutta ei kuitenkaan aivan silmän ulkonurkkaan saakka.

Vaihe 2: Levitä luomiväriä

Levitä neutraalia mattaista tai hohtavaa taupe-sävyistä luomiväriä yläluomelle. Halutessasi voit myös lisätä hieman hohtavaa sävyä silmän sisänurkkaan. Käytä ilmavaa ja pehmeää luomivärisivellintä ja häivytä luomiväriä kevyesti myös siipirajauksen yläreunaan, jotta saat vaikutelmasta pehmeämmän.

Vaihe 3: Ripsiväri

Viimeistele meikki taivuttamalla ripset ripsentaivuttimella ja levitä lopuksi runsaasti mustaa ripsiväriä yläripsiin.

SIlmämeikki

1
Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024