Vaihe vaiheelta: Nenän contouring-meikki – KICKS - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

ALE on alkanut kicks.fi:ssä! Tee löytöjä täältä!

Vaihe vaiheelta: Näin teet nenän contouring-meikin

Haluatko kokeilla kasvojen muotoilua contouring-meikillä? Tämä meikkitrendi löi toden teolla läpi Kardashianin sisarusten myötä. Eri värisävyjen avulla voit meikata nenäsi näyttämään hieman kapeammalta ja sirommalta. KICKS näyttää, kuinka teet nenän contouring-meikin helposti vaihe vaiheelta!
1
Jaa

Mitä contouring oikeastaan on?

Contouring-meikkaus eli kasvojen muotoilu korostamalla ja varjostamalla on meikkitekniikka, jossa eri sävyisiä meikkejä käytetään kasvojen eri osiin, jolloin saadaan aikaan vaikutelma selkeämmistä piirteistä. Contouringia käytetään yleisimmin kasvoilla esimerkiksi selkeämpien poskipäiden tai leukalinjan meikkaamiseen ja muotojen korostamiseen, mutta tekniikkaa voidaan soveltaa myös esimerkiksi solisluihin. Contouring korostaa kasvojen ja vartalon muotoja ja antaa niille selkeämmän, ”veistoksellisemman” ilmeen. Tekniikan avulla voidaan siis tuoda esiin tai häivyttää tiettyjä piirteitä ja siten muuttaa ulkonäköä väliaikaisesti. Nenän alueen contouring-meikkauksen sanotaan olevan kaikkein vaikeinta. Se onkin tehtävä kevyellä kädellä, jotta nenä näyttää luonnollisesti sirommalta eikä meikkaamisen avulla muotoillulta.

Mitä tuotteita minun tulisi käyttää contouringia tehdessäni?

Voit valita, haluatko mieluummin käyttää puuteri- ja jauhepohjaisia tai voidemaisia tuotteita. On tärkeää muistaa, että valituilla tuotteilla on tarkoitus luoda mattapintainen vaikutelma. Jos esimerkiksi haluat käyttää aurinkopuuteria, on tärkeää, että tuote ei sisällä glitteriä tai hehkua tai hohtavuutta lisääviä ainesosia. Tavallisimpia contouring-tekniikassa käytettäviä meikkituotteita ovat esimerkiksi voidemaiset meikkivoidepuikot, voidemaiset tai puuteripohjaiset aurinkopuuterit, nestemäiset peitevoiteet ja puuterit, joiden sävy on yksi tai kaksi astetta omaa luonnollista ihonväriä tummempi. Kulmaväreissä kannattaa käyttää hieman harmaaseen vivahtavia sävyjä, joiden avulla lopputuloksesta saa mahdollisimman luonnollisen. Entä mikä on ammattilaisten ykkösvinkki? Valitse sävyjä, jotka näyttävät mahdollisimman luonnollisilta oman ihonvärisi kanssa. Toinen ammattilaisniksi on käyttää erilaisia meikkisieniä tai meikkisiveltimiä eri tuotteiden levittämiseen ja häivyttää ne huolellisesti ihoon, jotta tulos on mahdollisimman luonnollinen, pehmeärajainen ja saumaton. Voit käyttää puhdasta meikkisientä tai sekoitussivellintä, kun häivytät eri sävyjä toisiinsa.

Näin teet nenän contouring-meikin kolmella helpolla vaiheella

Mikä on paras vinkki nenän täydelliseen muotoiluun? Häivytä ja sulauta eri sävyt toisiinsa erityisen huolellisesti.

Vaihe 1: Aloita nenänvarresta

Levitä voidemaista tai puuterimaista bronzeria tai aurinkopuuteria nenänvarren molemmille puolille. Muista, että lopputuloksesta on tarkoitus saada mattapintainen, ei kiiltävä. Tekniikan tarkoituksena on luoda vaikutelma kapeammasta ja sirommasta nenänvarresta. Meikkaa pystysuunnassa pieniä pisteitä pitkien raitojen sijaan nenänvarren molemmille puolille, niin saat luonnollisemman tuloksen. Mitä lähemmäs kulmakarvoja lisäät väriä, sitä korostetumpi ja selkeämpi lopputuloksesta tulee.

Vaihe 2: Häivytä eri sävyt toisiinsa saadaksesi luonnollisen tuloksen

Kun olet meikannut pisteitä pystysuoraan linjaan nenänvarren molemmille puolille, on aika häivyttää ne yhtenäiseksi varjostukseksi. Työskentele pystysuunnassa ja varmista, että todella työstät meikin ihoon, jotta lopputulokseen ei jää selkeitä ja voimakkaita viivoja tai värin reunoja. Häivytä väri huolellisesti nenävarren molemmille puolille. Voit käyttää meikkisientä tai sekoitussivellintä (blending brush) riippuen valitsemastasi meikin koostumuksesta.

Vaihe 3: Älä unohda nenän kärkeä

Jos haluat saada korostaa nenäsi kärkeä, voit käyttää myös siihen contouring-tekniikkaa ja lisätä siihen hieman väriä. Taputtele väriä varovasti nenän kärkeen ja varmista, ettei meikkiin jää selkeitä ja teräviä reunoja. Älä myöskään käytä lämpimään vivahtavia sävyjä, sillä ne voivat luoda vaikutelman punaisesta ja kylmettyneestä nenästä. Enemmän harmaaseen vivahtavat sävyt ovat huomattavasti parempi valinta. Viimeistele levittämällä läpikuultavaa puuteria koko nenän alueelle, jotta saat mahdollisimman häivytetyn ja luonnollisen tuloksen.

1
Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/how-to-s/vaihe-vaiheelta-nain-teet-nenan-contouring-meikin

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331