Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

You can do it: Levitä luomiväriä kuin ammattilainen

KICKS-meikkiartisti Gabriel Fontana näyttää – vaihe vaiheelta – kuinka luot upean silmämeikin ammattituotteilla.

Vaihe 1. Levitä luomivärin pohjustusvoidetta luomelle 

Pohjustusvoide antaa luomivärille intensiivisemmän ja kestävämmän värin sekä estää luomivärin kertymistä juonteisiin. Levitä sormilla ja odota puoliminuuttia ennen kuin levität luomivärin.  

Vaihe 2. Pehmennä luomivakoa 

Levitä beigenroosan sävyistä luomiväriä luomivakoon. Isompi, pyöreä ja pöyheä sivellin on täydellinen sivellin häivyttämiseen esim. luomivakoon tai joku muu isompi alue, jota haluat pehmentää.  

Vaihe 3. Levitä hohtavaa luomiväriä luomelle  

Käytä lättänää sivellintä ja levitä hohtavaa luomiväriä liikkuvalle luomelle. Saat helposti intensiiviset ja rajatut luomet lättänällä siveltimellä. Hohtavasävy korostaa kauniisti luomia.  

Vaihe 4. Nosta katsetta

Levitä tumman hohtavaa luomiväriä luomen yläkulmaan. Käytä pyöreää ja pöyheää sivellintä, jolla saat pehmeämmän lopputuloksen ja levitä luomiväri ylöspäin. Näin nostat katsetta.   

Vaihe 5. Lisää liila

Suihkuta meikinkiinnityssuihketta siveltimelle ja levitä liilaa luomiväriä luomen sisänurkkaan. Suihke tekee sävystä maksimaalisen intensiivisen ja kiinnittää meikin. Muista painella luomiväri siveltimellä, eikä vetää. Näin luomiväri ei kakkuunnu 

Vaihe 6.  Syvennä luomivärejä  

Käytä isoa ja pöyheää sivellintä, jolla saat helposti häivytettyä luomivärit. Levitä sitten tummempaa sävyä luomen ulkonurkkaan, joka syventää silmämeikkiä.  

Vaihe 7. Levitä liilaa luomiväriä alaripsiin  

Valitse pieni ja tiheä sivellin, jolla saat maalattua liilaa luomiväriä alaripsien tyveen. Täydellinen sivellin alaluomen häivytykseen, on pieni ja pyörä sivellin.  

Vaihe 8.  Korosta silmän sisänurkkaa 

Suihkuta meikinkiinnityssuihketta pienelle ja tiheälle siveltimelle ja valitse hohtava valkoinen sävy. Levitä se silmän sisänurkkaan, jolla kirkastat katsetta.  

Vaihe 9. Levitä kultaista hohtavaa luomiväriä luomelle 

Painele kultaista hohtavaa luomiväriä liikkuvan luomen keskelle. Hohtava luomiväri luomen keskellä luo 3D-vaikutelman. Kun painelet värin varovasti sormella, saat hennon efektin. 

Vaihe 10. Rajaa silmät luomivärillä  

Rajaa silmät tummanruskealla luomivärillä aivan ripsien tyveen. Käytä vinoa sivellintä.  

Vaihe 11.  Rajaa silmät mustalla nestemäisellä eyelinerilla  

Tee tarkka kissarajaus mustalla nestemäisellä rajausvärillä. Voit halutessasi valita hohtavan mustan rajausvärin, joka antaa näyttävämmän lopputuloksen.  

Vaihe 12. Levitä runsaasti ripsiväriä  

Levitä runsaasti ripsiväriä ala- ja yläripsiin. Fokusoi ekstrapaljon ulkonurkan ripsiin, silloin korostuu silmän mantelimuoto. 

Vaihe 13. Kiinnitä meikki meikinkiinnityssuihkeella

Viimeistele meikki meikinkiinnityssuihkeella, jotta meikkisi pysyy paikoillaan koko päivän. Valitse mattasuihke, jos haluat mattapintaisen lopputuloksen tai hohtava suihke jos tavoitteena on kuulas hehku. 

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331