Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Ihonhoitoa sinulle, joka haluat saada näkyviä tuloksia

Asiantuntijavinkki
Uudet KICKS Beauty -ihonhoitotuotteet sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka todella tehoavat. Me kutsumme uutuuksia nimillä face treatment ja face concentrate – ja autamme sinua valitsemaan ihollesi sopivat koostumukset.

Ruusuisia uutuuksia MON|SUN-sarjaan

Kotispa-sarja MON|SUN singahti suosioon heti lanseerauksesta. Ylellisestä mutta edullisesta valikoimasta löytyy jokaiselle sopivia hemmottelutuotteita.

Skincare favourites: Kaikki ihonhoidon suosikkituotteista

Asiantuntijavinkki
Joka päivä, vuoden ympäri, lanseerataan uusia mielenkiintoisia kosmetiikkatuotteita. Vaan eipä unohdeta luotettavia klassikoita, jotka palvelevat moitteettomasti. Kauan eläköön luottotuotteet!

Jenna Courtin-Clarins: Ranskalaisen beautybisneksen kruununprinsessa

Haastattelu
Clarinsin perustajan lapsenlapsi syntyi kauneusbisneksen korkeimmalle huipulle – mutta tälle pariisittarelle viini ja juusto ovat yhtä tärkeitä kuin seerumi ja aurinkosuoja. KICKS tapasi Jenna Courtin-Clarinsin.

Be a glow getter: ihonhoitotuotteet, joilla maksimoit hehkun

Asiantuntijavinkki
Kaikki haluavat säteilevän kauniin ihon. Nämä hoitotuotteet lupaavat maksimaalista heleyttä!

Räätälöi ihonhoitorutiinisi Clinique ID -tuotteilla

Toimi näin
Clinique lanseeraa yhden kevään suurimmista ihonhoidon uutuuksista: Clinique ID:n. Räätälöi itsellesi ihonhoitorutiini valitsemalla sinulle parhaiten sopiva kosteusvoide ja haluamasi hoitava tehotiiviste. Kerromme miten se toimii.

Opastamme vaihe vaiheelta miten luot jokapäiväisen arkirutiinin

Asiantuntijavinkki
Riippumatta siitä, suositko ihonhoidossa pelkistettyä vai edistyksellistä linjaa, tietyt toimet ovat ihon hyvinvoinnin kannalta välttämättömiä. Tee nämä kolme vaihetta joka päivä!

Sunnuntairutiini: hemmottele ihoasi hiukan enemmän

Toimi näin
Vapaapäivä – vaikkapa sunnuntai – antaa mahdollisuuden laajentaa hoitorutiinia ja tarjota iholle hieman ekstraa. Nämä kolme vaihetta hemmottelevat ihoa!

Ota haltuun hightech -rutiini

Toimi näin
Tämä rutiini on kuin luotu sinulle, joka olet perehtynyt ihonhoidon saloihin pintaa syvemmältä.

Ihonhoitotrendit, jotka tuottavat tulosta

Kosmetiikkamaailma tarjoaa alati kiehtovia uutuuksia. Nämä kolme ainesosaa kiinnostavat eniten juuri nyt.

Skincare superstars - klassikot, jotka sinäkin tarvitset

Asiantuntijavinkki
Hyväksi havaitut luottotuotteet ovat ansainneet pysyvän paikkansa jokaisen kauneusnörtin peilikaapissa. Näistä klassikoista emme luovu!

Pehmeät syyskädet: näin manikyyri onnistuu helposti kotioloissa

Toimi näin
Kaikkihan me haluamme kauniit ja huolitellut kädet ja kynnet, mutta syksyn tullen on tavallista, että kädet kaipaavat hieman enemmän hoitoa ja huomiota. Aina ei vain ole aikaa tai varaa käydä kauneushoitolassa. Onneksi on kicks.fi! Meillä on kaikki mitä tarvitset oman manikyyrin tekemiseen. Tutustu vaiheittaisiin ohjeisiin ja pian sinullakin on kauniit kädet ja kynnet valmiina syksyn koitoksiin.

Ihoa ilmansaasteilta suojaava kosmetiikka

Asiantuntijavinkki
Kuumin ihonhoitotrendi juuri nyt on niin kutsuttu ”anti pollution”, eli kosmetiikka, joka suojaa ihoa ulkoa päin tulevilta saasteilta. Uusi tutkimus nimittäin osoittaa, että auringon ja geeniemme lisäksi myös ulkoapäin tulevat erilaiset saasteet vaikuttavat ihomme ikääntymiseen.

Natural Choice: valitse vastuullisesti

Vastuullisuus on KICKSille sydämen asia, mistä yhtenä osoituksena on Natural Choice -valikoima. Sen avulla haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään vastuullisia kauneusvalintoja. KICKSin vastuullisuusjohtaja Josefin Hård kertoo, mistä on kyse.

Skin treat: Kuuma uutuus hoitotuotehyllyssä

Skin Treat on upouusi kattava vartalotuotesarja, jonka tehon salaisuus ovat aktiiviset kasviperäiset raaka-aineet. Lue lisää fiksuista ja vaikuttavista tuotteista – jotka saat vain KICKSiltä.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331