Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Ihonhoitoa sinulle, joka haluat saada näkyviä tuloksia

Asiantuntijavinkki
Uudet KICKS Beauty -ihonhoitotuotteet sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka todella tehoavat. Me kutsumme uutuuksia nimillä face treatment ja face concentrate – ja autamme sinua valitsemaan ihollesi sopivat koostumukset.

Ruusuisia uutuuksia MON|SUN-sarjaan

Kotispa-sarja MON|SUN singahti suosioon heti lanseerauksesta. Ylellisestä mutta edullisesta valikoimasta löytyy jokaiselle sopivia hemmottelutuotteita.

Skincare favourites: Kaikki ihonhoidon suosikkituotteista

Asiantuntijavinkki
Joka päivä, vuoden ympäri, lanseerataan uusia mielenkiintoisia kosmetiikkatuotteita. Vaan eipä unohdeta luotettavia klassikoita, jotka palvelevat moitteettomasti. Kauan eläköön luottotuotteet!

Jenna Courtin-Clarins: Ranskalaisen beautybisneksen kruununprinsessa

Haastattelu
Clarinsin perustajan lapsenlapsi syntyi kauneusbisneksen korkeimmalle huipulle – mutta tälle pariisittarelle viini ja juusto ovat yhtä tärkeitä kuin seerumi ja aurinkosuoja. KICKS tapasi Jenna Courtin-Clarinsin.

Be a glow getter: ihonhoitotuotteet, joilla maksimoit hehkun

Asiantuntijavinkki
Kaikki haluavat säteilevän kauniin ihon. Nämä hoitotuotteet lupaavat maksimaalista heleyttä!

Pieni retinolikoulu

Asiantuntijavinkki
Olet varmasti kuullut retinolista, joka on ihonhoidon puhutuin ja kehutuin ainesosa. Mutta tiedätkö, miksi ihonhoidon suosikkiaineosa on niin tehokas? Ja miten sitä käytetään? Kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää retinolista. MIKÄ TEKEE RETINOLISTA NIIN HYÖDYLLISEN IHOLLE?

Skin Treat - Räätälöityä ihonhoitoa

Asiantuntijavinkki
Luonnollisista ja tehokkaista raakaaineistaan tunnetun Skin Treat -sarjan uutuuksilla voit räätälöidä kasvojenhoitorutiinistasi täsmälleen ihosi ja toiveittesi mukaisen.

Se oikea ihonhoitotuote

Asiantuntijavinkki
Tarkoin valittu hoitotuote saa ihon näyttämään ja tuntumaan hyvältä. KICKS neuvoo, mitkä tuotteet ja ainesosat sopivat sinun ihotyypillesi.

Topp 5 – MON|SUN Home Spa -tuotteet

Asiantuntijavinkki
Skandinaavisella suunnittelulla, vegaanisilla raaka-aineilla, vastustamattomilla tuoksuilla ja hyvinvoinnin edistämillä raaka-aineilla MON|SUN luo luksustunteen sekä vartalolle että sielulle. HOME SPA -tuotesarja kannustaa sinua ottamaan hetki itsensä huolehtimiseen ja nauttimaan arjen tärkeistä hetkistä, rauhallisuudesta sekä palautumisesta. Kaikkien ihanien tuotteiden keskellä seuraavat viisi MON|SUN -tuotetta ovat suosikkeja!

KICKSin suuri aurinkovoideopas: turvallista aurinkoaikaa!

Asiantuntijavinkki
Ei, kaikki aurinkovoiteet / aurinkorasvat eivät tee ihosta valkoisenkirjavaa. Valitse kasvoille ihotyyppiäsi vastaava uuden sukupolven SPF-koostumus ja voit nauttia auringosta turvallisesti. KICKS auttaa sinua löytämään sopivimmat tuotteet.

Kesäinen päivetys tilanteen mukaan

Asiantuntijavinkki
Ihotyyppi ja ihon sävy eivät yksin riitä valintakriteereiksi, kun etsit sopivinta itseruskettavaa tuotetta. Myös tilanne, mihin rusketuksen haluat, sekä aika, miten nopeasti väri kehittyy, vaikuttavat valintaan. Itseruskettaja-oppaamme auttaa sinua löytämään sen oikean!

Auringolta suojautumisen 10 käskyä

Asiantuntijavinkki
Viimeinkin auringonpaistetta! Pitkän pimeän talven jälkeen on paikallaan hieman kerrata, miten aurinkosuoja toimii. Seuraavien ohjeiden avulla voit nauttia auringosta hyvällä omallatunnolla.

Le Couvent - TUOKSUJA PARATIISISTA

Asiantuntijavinkki
Ranskalainen Le Couvent -tuoksutalo tarjoaa luonnollisiin ainesosiin pohjautuvia tuoksuelämyksiä, joista monet ovat saaneet innoituksensa maailman kauneimmista paikoista. Nyt tuoksutalo lanseeraa kolme uutta tuoksua, jotka lennättävät ajatukset unelmakohteisiin.

Räätälöi ihonhoitorutiinisi Clinique ID -tuotteilla

Toimi näin
Clinique lanseeraa yhden kevään suurimmista ihonhoidon uutuuksista: Clinique ID:n. Räätälöi itsellesi ihonhoitorutiini valitsemalla sinulle parhaiten sopiva kosteusvoide ja haluamasi hoitava tehotiiviste. Kerromme miten se toimii.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331