Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Opastamme vaihe vaiheelta miten luot jokapäiväisen arkirutiinin

Asiantuntijavinkki
Riippumatta siitä, suositko ihonhoidossa pelkistettyä vai edistyksellistä linjaa, tietyt toimet ovat ihon hyvinvoinnin kannalta välttämättömiä. Tee nämä kolme vaihetta joka päivä!

Sunnuntairutiini: hemmottele ihoasi hiukan enemmän

Toimi näin
Vapaapäivä – vaikkapa sunnuntai – antaa mahdollisuuden laajentaa hoitorutiinia ja tarjota iholle hieman ekstraa. Nämä kolme vaihetta hemmottelevat ihoa!

Ota haltuun hightech -rutiini

Toimi näin
Tämä rutiini on kuin luotu sinulle, joka olet perehtynyt ihonhoidon saloihin pintaa syvemmältä.

Ihonhoitotrendit, jotka tuottavat tulosta

Kosmetiikkamaailma tarjoaa alati kiehtovia uutuuksia. Nämä kolme ainesosaa kiinnostavat eniten juuri nyt.

Skincare superstars - klassikot, jotka sinäkin tarvitset

Asiantuntijavinkki
Hyväksi havaitut luottotuotteet ovat ansainneet pysyvän paikkansa jokaisen kauneusnörtin peilikaapissa. Näistä klassikoista emme luovu!

Pehmeät syyskädet: näin manikyyri onnistuu helposti kotioloissa

Toimi näin
Kaikkihan me haluamme kauniit ja huolitellut kädet ja kynnet, mutta syksyn tullen on tavallista, että kädet kaipaavat hieman enemmän hoitoa ja huomiota. Aina ei vain ole aikaa tai varaa käydä kauneushoitolassa. Onneksi on kicks.fi! Meillä on kaikki mitä tarvitset oman manikyyrin tekemiseen. Tutustu vaiheittaisiin ohjeisiin ja pian sinullakin on kauniit kädet ja kynnet valmiina syksyn koitoksiin.

Ihoa ilmansaasteilta suojaava kosmetiikka

Asiantuntijavinkki
Kuumin ihonhoitotrendi juuri nyt on niin kutsuttu ”anti pollution”, eli kosmetiikka, joka suojaa ihoa ulkoa päin tulevilta saasteilta. Uusi tutkimus nimittäin osoittaa, että auringon ja geeniemme lisäksi myös ulkoapäin tulevat erilaiset saasteet vaikuttavat ihomme ikääntymiseen.

Natural Choice: valitse vastuullisesti

Vastuullisuus on KICKSille sydämen asia, mistä yhtenä osoituksena on Natural Choice -valikoima. Sen avulla haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään vastuullisia kauneusvalintoja. KICKSin vastuullisuusjohtaja Josefin Hård kertoo, mistä on kyse.

Skin treat: Kuuma uutuus hoitotuotehyllyssä

Skin Treat on upouusi kattava vartalotuotesarja, jonka tehon salaisuus ovat aktiiviset kasviperäiset raaka-aineet. Lue lisää fiksuista ja vaikuttavista tuotteista – jotka saat vain KICKSiltä.

Suuri ihonhoito-opas: hoitotuote ikäsi mukaan

Asiantuntijavinkki
Vaikka ikä olisikin vain luku, vaikuttaa se siihen, mitä ihosi tarvitsee voidakseen hyvin. KICKS-kosmetologi Melina Häyrinen antaa parhaat ohjeet eri ikäisten ihojen hoitoon.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331