Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kaunis ”glow” kasvoillesi – hehkuva iho kuorinnalla

Asiantuntijavinkki
Tuo kylpyhuonekaappiisi klassisen raekuorinnan seuraksi happoihin perustuvia kuorintatuotteita. Tehokkaat hapot luovat iholle upeaa hehkua – ja sopivat kaikille ihotyypeille!

Paras putsari ihollesi

Asiantuntijavinkki
Puhdistus on hyvinvoivan ja kauniin ihon perusta! KICKS auttaa sinua löytämään ihollesi parhaiten sopivat puhdistustuotteet.

Tärkeimmät faktat kasvoöljyistä

Asiantuntijavinkki
Kasvoöljyt ovat pelastuksesi, kun muut ihonhoitotuotteet eivät riitä ehkäisemään ihon kuivumista talvella. Seuraavassa kerromme, kuinka valitset itsellesi sopivan öljyn ja saat siitä parhaan hyödyn.

Talvi-ihon pelastajat – ihonhoitorutiini talvella

Asiantuntijavinkki
Pakkasten kiristyessä etsimme esiin lapaset ja lämpimät takit. Mutta moniko muistaa päivittää myös ihonhoitotuotteet? Seuraavassa esittelemme viisi suosikkiamme talvi-ihon hoitoon.

Ihonhoidon uusi musta aktiivihiili

Puhutuin ja trendikkäin hoitotuotteiden raaka-aine juuri nyt on hiili. Mikään uutuus hiili ei kuitenkaan ole – sitä on käytetty ihonpuhdistukseen jo vuosituhansia. Otimme selvää miksi!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään hapon, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Let’s glow! Hehkuva iho – ohjeet askel askeleelta

Toimi näin
Kauniisti hehkuva iho on kaikkien toiveena. Tämä yksinkertainen ja tehokas neljän askeleen ihonhoitorutiini maksimoi ihosi hehkun!

Kasvonaamio = quick fix

Asiantuntijavinkki
Pitkään paitsiossa olleesta kasvonaamiosta on kehkeytynyt todellinen tähtituote ja kuumin puheenaihe, jolla jokainen haluaa hoitaa ihoaan.

Rentouttavia hetkiä kylpyhuoneessa: luo oma home spa!

Toimi näin
Sulje kylpyhuoneen ovi ja jätä kiire ja stressi sen ulkopuolelle. Kuori, rasvaa ja nauti omasta ajasta kaikessa rauhassa. Voit hemmotella itseäsi esimerkiksi seuraavilla ylellisillä tuotteilla.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331