Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Pretty in pink: yhdistä rohkeasti pinkin ja punaisen eri sävyt

Toimi näin
VANHA USKOMUS, etteivät pinkki ja punainen sovi yhteen, joutaa roskakoriin. Kyllä ne sopivat – ja ovat superkuuma väripari juuri nyt!

Opas: löydä paras puuteri ihollesi

Asiantuntijavinkki
Monelle puuteri on todellinen meikkipussin must have -tuote, jonka valinnassa toivottu lopputulos ja oma ihotyyppi ovat tärkeimmät kriteerit. Me autamme sinua löytämään sen oikean.

All eyes on me: maksimoi katseesi intensiteetti

Kun haluat maksimoida katseesi intensiteetin, lisää mustaa aivan ripsirajaan.

Näin löydät oikean primerin

Asiantuntijavinkki
Jotta meikkisi levittyisi hyvin ja kestäisi paremmin, tarvitset sen alle pohjusteen. Me kerromme, mikä tuote sopii juuri sinulle!

More of your holiday looks: merkitse @kicks.fi Instagram -kuviisi!

Toimi näin
All I want for Christmas is you... Joulukuu on tunnelmallisten treffien ja iloisten juhlien kuukausi. Miltä sinun juhlalookisi näyttää? Show us! Tägää kuviisi käyttämäsi tuotteet ja @kicks.fi. Kenties juuri sinun kuvasi näkyy tässä tai muilla KICKSin kanavilla! Buy it, wear it, share it!

Kopioi look: Golden hits - täydellinen meikki loppuvuoden juhliin!

Toimi näin
Kultainen ja punainen ovat klassinen yhdistelmä. Saat sen näyttämään vieläkin paremmalta, kun valitset tumman ja intensiivisen huulipunan viimeistelemään meikkilookisi.

IT Cosmetics - Meikit, jotka tekevät ihostasi paremman

Kun juontaja Jamie Kern Limalle puhkesi ruusufinni, ei hän löytänyt tuotteita, jotka olisivat sekä peittäneet värivirheitä että hoitaneet ihoa. Ratkaisu piti keksiä itse, ihon asiantuntijoiden avustamana. Syntyi It Cosmetics, sarja hoitavia ja helppokäyttöisiä meikkejä. Yhdysvalloissa ja Kanadassa huippusuositut tuotteet saapuvat nyt Suomeen – yksinoikeudella KICKSille!

5 suosituinta It Cosmetics -tuotetta

It Cosmetics on ollut jättimenestys Yhdysvalloissa. Yrityksen toimitusjohtaja ja edustaja Jamie Kern Lima on rakentanut tuotemerkin alusta alkaen omien iho-ongelmiensa eli vaikean ruusufinnin pohjalta. It Cosmetics -meikit perustuvat ihonhoitoon. Jokainen tuote sisältää hoitavia ainesosia, jotka saavat ihon voimaan paremmin. Tuotteet on luotu yhteistyössä plastiikkakirurgien ja dermatologien kanssa, jotta ne sopivat sekä normaalille että erittäin herkälle iholle. Esittelemme nyt viisi suosituinta It Cosmetics -tuotetta.

Upeat ripset! KICKSin suuri ripsiväriopas

Asiantuntijavinkki
Monet etsivät jatkuvasti täydellistä ripsiväriä. Haluatko ehkä enemmän tuuheutta, pituutta tai kaarevammat ripset? KICKS tuo nyt markkinoille seitsemän uutta ripsiväriä. Ripsivärioppaan avulla löydät oikean tuotteen juuri sinulle!

More of halloween: parhaat halloween- meikkityylit

Hei kaikki upeat Halloween- intoilijat! Kiitämme kaikista loistokkaista Instagram-kuvistanne, jotka olette jakaneet teidän halloween- inspiroituneista meikeistänne. Olemme koonneet kaikista hauskimmat ja innovatiivisimmat lookit tuomaan inspiraatiota ja vinkkejä tulevia halloween- juhlia sekä syksyisiä meikkejä ajatellen! Haluatko myös jakaa kuvasi kanssamme? Merkitse Instagram- kuviisi @kicks.fi

KICKSin meikkivoideopas: löydä paras meikkivoide

Asiantuntijavinkki
Kun etsit täydellistä meikkivoidetta, mieti millaisen lopputuloksen haluat. KICKSin suuri meikkivoideopas auttaa sinua valitsemaan uuden luottotuotteen.

I woke up like this: ysäriluvun inspiroima silmämeikki

Toimi näin
Yhdeksänkymmentäluvulta tuttu grungehenkinen silmämeikki oli suosittu syksyn ja talven muotia esittelevissä näytöksissä. Lookin salaisuus on meikin "huolimaton" toteutus.

Look: Klassiset, romanttiset sumusilmät

Toimi näin
Yhdistä syksyn tyylipuhtaaseen muotiin klassinen meikki, jonka maanläheiset värit korostavat kasvonpiirteitäsi. KICKS näyttää, miten luot lookin!

Matchy matchy: meikki yhdellä värillä

Toimi näin
Pehmeät, maanläheiset värit voivat olla näyttäviä, kun käytät niitä oikein. Helppo tapa luoda mielenkiintoinen look on pelata yhdellä värillä.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331