Happokuorinta AHA-, BHA- ja PHA-hapoilla - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Weekend deal! Valikoidut tuotteet –20-30%, voimassa sunnuntaihin asti.

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.
2
Jaa

MIKÄ ON AHA-HAPPO?
AHA on lyhenne sanoista Alpha Hydroxy Acid ja yleisnimi eri hapoille. Kotikäyttöön tarkoitetuissa happokuorintatuotteissa yleisimpiä AHA-happoja ovat glykolihappo, maitohappo ja mantelihappo.

MITEN SE TOIMII?
AHA-hapot kuorivat tehokkaasti ja heleyttävät ihoa. Samalla ne
auttavat ihoa sitomaan itseensä kosteutta. Glykolihappo poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, tuo apua ihon kuivuuteen sekä häivyttää pieniä juonteita. Maitohappo taas on peräisin maitotuotteista ja sen vaikutus iholle on miedompi kuin hedelmähapolla, mutta se kuorii kuitenkin ihoa tehokkaasti. Maitohappo sopii hyvin myös rasvoittuvalle iholle, tuo apua epäpuhtauksiin sekä auringon aiheuttamiin pigmenttimuutoksiin ja auttaa ihoa sitomaan kosteutta. Glykolihappo on AHA-hapoista voimakkain, maitohappo miedompi ja mantelihappo sopii herkemmällekin iholle.

MILLAISELLE IHOLLE?
Kuivalle ja ikääntyneelle.

MIKÄ SE ON?
BHA on lyhennys termistä Beta Hydroxy Acid, ja sitä kutsutaan usein myös salisyylihapoksi.

MITEN SE TOIMII?
BHA-hapolla on kuoriva ja tulehduksia rauhoittava vaikutus, minkä vuoksi se sopii hyvin epäpuhtaalle iholle. Lisäksi BHA liuottaa rasvaa; se imeytyy huokosiin ja poistaa niistä talia, mikä vähentää huokosten tukkeutumista ja edistää aknen paranemista. BHA-hapolla on saatu hyviä tuloksia myös iholle, jossa on auringon aiheuttamia pigmenttimuutoksia tai epätasaisuutta.

MILLAISELLE IHOLLE?
Rasvoittuvalle iholle; iholle jossa on tukkeutuneita huokosia.

MIKÄ SE ON?
PHA on lyhenne sanoista Poly Hydroxy Acid.

MITEN SE TOIMII?
PHA-happo on miedoin kolmesta yleisimmin ihonhoidossa käytetystä happotyypistä ja sopii jopa päivittäiseen käyttöön. Suuremman molekyylikokonsa ansiosta PHA-happo kuorii ihoa hellävaraisesti ja sopii täten herkälle iholle sekä iholle, jossa on ihottumaa tai ruusufinniä. PHA-happo tasapainottaa ihon kosteustasapainoa ja toimii antioksidanttina, eli suojaa ihoa ikääntymistä nopeuttavilta vapailta radikaaleilta.

MILLAISELLE IHOLLE?
Herkälle iholle; päivittäiseen käyttöön.

Happojen käyttö ihonhoidossa ei ole lainkaan uusi ilmiö. Aikoja sitten jopa Kleopatra hyödynsi ihonhoidossaan AHA-happoa pitääkseen ihonsa pehmeänä, kosteutettuna ja heleänä. On helppo ymmärtää, miksi AHA-, BHA- ja PHA- hapot ovat jälleen pinnalla ihonhoitomaailmassa.

Ennen kuin alat käyttää happoja sisältäviä ihonhoitotuotteita, on tärkeää tietää, mikä happo sopii ihosi tarpeisiin parhaiten, jotta voit hoitaa ihoasi oikein ja saada parhaan mahdollisen lopputuloksen. KICKSin asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään löytämään ihollesi parhaiten sopivat tuotteet.

2
Jaa

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiration/experttips/aha--bha--ja-pha-hapot-ihonhoidossa

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024