Asiantuntija opastaa: näin onnistut luomivärin kanssa - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Morphe -20%! Voimassa 26.3 saakka, ainoastaan verkkokaupassa. 

Asiantuntija opastaa: näin onnistut luomivärin kanssa

Asiantuntija opastaa: näin onnistut luomivärin kanssa

Luomiväripaletit ovat ihania – mutta miten niistä saisi vielä enemmän iloa irti? Smashboxin Will Malherbe paljastaa parhaat vinkkinsä, jotta onnistuisit luomivärien kanssa!
Jaa

Mikä on tyypillisin virhe luomivärin käytössä? 
– Se, ettei värin alla käytetä pohjustetta. Tällöin luomiväri pysyy huonosti: se kertyy luomivakoon ja varisee. Moni lintsaa myös häivytyksestä, jolloin lookista tulee aivan liian kova. 

Olen käyttänyt primeria ja siltikään luomiväri ei pysy siistinä koko päivää. Missä vika? 
– Älä käytä rasvaisia kosteus- tai silmänympärysvoiteita luomilla päiväsaikaan, jätä ne yökäyttöön. Älä liioin levitä peiteväriä ja meikkivoidetta luomille. Ne voivat sisältää rasvoja ja öljyjä, jotka vaikuttavat pohjusteen ja luomivärin pysyvyyteen. 

Ikuisuuskysymys: miten tehdään klassiset sumusilmät? 
– Käytä tumminta väriä ripsirajaan. Levitä pohjuste ja piirrä kajaalilla viiva yläripsirajaan. Häivytä viivaa pyöreäpäisellä pehmeällä luomivärisiveltimellä. Mitä enemmän häivytät, sitä dramaattisemmaksi look muuttuu. Valitse luomiväri, joka on vaaleampi kuin kajaali ja levitä se liikkuvalle luomelle huolella häivyttäen. Häivytä myös kajaalin ja luomivärin rajapinta tarkasti.

Minulla ei ole aavistustakaan mitkä luomivärisävyt sopivat silmieni kanssa. Mikä neuvoksi? 
– Käytä sävyjä joista tykkäät – tämä pätee kaikkiin meikkiväreihin! Jos haluat korostaa silmiesi sävyä, valitse luomille vastaväri. Vihreitä silmiä korostavat pinkit ja punaisen vivahteet, kuten viininpunainen ja lämmin punaruskea. Sinisiä silmiä korostavat oranssiin vivahtavat värit, kuten terrakotta, persikka ja ruusukulta. Jos silmäsi ovat ruskeat, valitse liilan ja luumun vivahteita. 

Luomivärin levitys tasaisesti ei ota onnistuakseen. Miksi? 
– Todennäköisesti vika on siveltimessä. Panosta laadukkaisiin siveltimiin ja luomivärin levitys onnistuu helpommin. Kunnon siveltimet palvelevat sinua vuosikausia! Mitä tummempaa luomiväriä käytät, sitä pehmeämmän siveltimen tarvitset, jotta väri levittyy ja häivyttyy tasaisesti. Ja muista, että luomiväri levitetään siveltimen syrjällä, ei kärjellä.

Jaa

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331