Joko olisi aika saneerata? - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Muista kirjautua sisään nähdäksesi henkilökohtaiset tarjouksesi!

Joko olisi aika saneerata?

Joko olisi aika saneerata?

Vanhentunut kosmetiikka ei ilahduta sinua eikä ihoasi, joten tarkista säännöllisesti lempimeikkiesi ja ihonhoitotuotteittesi kunto. KICKS opastaa sinua parasta ennen -saneerauksessa!
Jaa

Meikkivoide - säilyy 6–18 kuukautta

Pakkaus vaikuttaa tuotteen säilyvyyteen. Parhaiten säilyy pumppupulloon pakattu meikkivoide, joka ei pääse kosketuksiin ilman ja mikrobien kanssa. Purkkiin pakattu tuote joutaa vaihtoon nopeammin.

Huulipuna - säilyy 12–18 kuukautta

Puikkopunan kulutuspinta uusiutuu joka käyttökerran myötä ja siksi tuote säilyy käyttökelpoisena noin puolitoista vuotta. Applikaattorilla varustettu nestemäinen tuote altistuu ilmalle ja epäpuhtauksille ja vanhentuu nopeammin.

Voiteet - säilyy 9–18 kuukautta

Parhaiten säilyy pumppupulloon pakattu tuote. Kakkosena tulee tuubi, huonoiten säilyy purkkiin pakattu voide. Purkkivoiteen elinikä pitenee, kun otat sitä sormien sijaan spaattelilla.

Ripsiväri - säilyy 3–4 kuukautta

Maskara sisältää vettä ja öljyjä, jotka muodostavat oivallisen kasvualustan pöpöille. Vanhentuneen maskaran käyttö voi aiheuttaa silmätulehduksia, samoin maskaran yhteiskäyttö. Harmeilta vältyt, kun vaihdat ripsivärin vähintään 3–4 kuukauden välein.

Puuteri - säilyy 18-36 kuukautta

Puuterimaiset meikit (luomivärit, korostusvärit, contouring-paletit jne.) säilyvät voidekoostumuksia kauemmin. Puhtaiden työkalujen käyttö pidentää käyttöikää. Irtopuuteri säilyy paremmin kuin puristeversio.

Tuoksut - säilyvät vuosia

Tuoksuilla ei ole parasta ennen -päiväystä. Ne sisältävät alkoholia, missä bakteerit eivät viihdy. Ajan myötä tuoksuvivahteet kuitenkin menettävät intensiteettiään. Säilytys pimeässä ja viileässä pidentää tuoksun ikää.

Jaa

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiration/experttips/joko-olisi-aika-seneerata

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024