Löydä täydellinen ihonhoitorutiinisi - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Weekend deal! Valikoidut tuotteet –20-30%, voimassa sunnuntaihin asti.

Löydä täydellinen ihonhoitorutiinisi

Räätälöi ihonhoitorutiinisi: löydä parhaat tuotteet ihotyypillesi

Löydä juuri sinulle sopivat kasvojenhoitotuotteet ihotyyppisi perusteella. Täältä löydät tietoa ihotyypistäsi ja ohjeita parhaiden ihonhoitotuotteiden valintaan juuri sinun ihollesi – sekä ohjeet niiden käyttöön vaihe vaiheelta.
Jaa

Kuiva iho? Käytä kosteuttavia & mietoja tuotteita
Kuivalta iholta puuttuu kosteutta, mutta usein myös rasvaa, sillä kuiva iho tuottaa liian vähän talia. Tyypillisiä kuivan ihon merkkejä ovat karheuden tunne ja hilseily. Puhdistuksen jälkeen kuiva iho tuntuu lähes aina kireältä, ja se voi myös alkaa kutista. Joillakin meistä on luonnostaan kuiva iho, mutta kuivuus voi johtua myös ympäristötekijöistä. Monien iho kuivuu talvella vaihtelevan sään ja kuivan, lämpimän sisäilman vuoksi. Myös kehon hormonimuutokset voivat kuivattaa ihoa. Ikääntyessä iho kuivuu, minkä vuoksi kypsä iho on usein kuiva.

On myös tavallista, että monet käyttävät vääränlaisia ihonhoitotuotteita, jotka kuivattavat ihoa. Valitse mietoja kasvojenpuhdistustuotteita ja kosteuttavia tuotteita, kuten täyteläisiä voiteita ja kasvoöljyjä, jotka palauttavat kuivan ihon tasapainon.

Sekaiho? Valitse tasapainottavia tuotteita
Sekaiho on tavallisin ihotyyppi, ja nimensä mukaisesti sekaihon kasvojen eri alueilla on usein erilaisia tarpeita. Jos sinulla on sekaiho, on tavallista, että sinulla on rasvoittuva iho ja monissa tapauksissa myös mustapäitä niin kutsutulla T-alueella (otsa, nenä ja leuka), kun taas poskien iho on normaali. Sekaiho voi olla myös normaali T-alueella, kun taas poskipäät ovat kuivat.

Sekaiho tarvitsee tasapainottavia tuotteita, jotka auttavat palauttamaan ihon normaalin kosteustasapainon. Sitä on myös hoidettava eri alueiden erityistarpeiden mukaan. Kokeile esimerkiksi multimasking-menetelmää, jossa levität kosteuttavan naamion kuivemmille ihoalueille ja syväpuhdistavan rasvaisille alueille. Valitse erityisesti sekaiholle sopiva kasvojenpuhdistusaine ja kasvovoide.

Rasvoittuva iho? Valitse syväpuhdistavia & mietoja tuotteita
Rasvoittuva iho tuottaa liikaa talia (eli sebumia). Se voi olla perinnöllistä tai hormonaalista. Monilla teini-ikäisillä on rasvoittuva iho. Rasvoittuvan ihon tunnistaa siitä, että siinä on usein suuria ja näkyviä huokosia, ja sen pinta on kiiltävä ja öljyinen. Lisäksi siinä voi olla sekä mustapäitä että finnejä.

Monet uskovat, että rasvoittuva iho tarvitsee voimakkaita ja kuivattavia puhdistustuotteita, mutta ne voivat päinvastoin pahentaa ongelmaa. Kun iho kuivuu, se lähettää keholle signaaleja, joiden mukaan ihon pinta on kuiva. Tällöin keho alkaa tuottaa entistä enemmän rasvaa. Valitse sen sijaan syväpuhdistava kasvojenpuhdistustuote ja rasvaiselle iholle sopiva kasvovoide, joka myös kosteuttaa ja tasapainottaa, jolloin talintuotanto pysähtyy. Saatavilla on myös rasvoittuvalle iholle tarkoitettuja päivävoiteita, joilla on kiiltoa poistava vaikutus. Kuorintavoiteen käyttö 1–2 kertaa viikossa auttaa myös pitämään rasvoittuvan ihon hallinnassa.

Ihonhoitorutiini vaihe vaiheelta: pikakurssi

Kun olet selvittänyt, mitkä tuotteet sopivat parhaiten juuri sinun ihollesi, on aika käyttää niitä oikein. Ihonhoitorutiini voi koostua muutamasta vaiheesta – tai jopa kymmenestä vaiheesta. Tärkeintä on kuitenkin puhdistaa, hoitaa ja suojata ihoa. Luo oma ihonhoitorutiini aamuun ja iltaan, sekä kesään ja talveen. Tässä on ohjeet ihonhoitorutiinin tärkeimpiin vaiheisiin, jotka kaikkien pitäisi ottaa käyttöön!

1. Puhdista
Ihonhoitorutiinin ensimmäinen ja tärkein vaihe on puhdistus. Päivän aikana iho kerää itseensä huokosiin kertyvää likaa ja epäpuhtauksia. Lisäksi huokosiin kertyy likaa meikistä ja muista tuotteista, kuten aurinkosuojasta. Kaikki nämä on pestävä pois hellävaraisesti ja tehokkaasti. Aamuisin poistetaan yön aikana muodostuneet kuona-aineet. Mukauta puhdistusrutiinia sen mukaan, onko ihosi kuiva, öljyinen vai rasvainen.

2. Valmistele
Kasvovesi eli toner tasapainottaa ihon PH-arvoa ja saa seuraavaksi käytettävät ihonhoitotuotteet imeytymään paremmin ihoon. Valitse kasvovesi ihotyypin ja halutun lopputuloksen mukaan.

3. Hoida
Yön aikana iho korjaa solujaan. Siksi yökäyttöön tarkoitetut tuotteet tekevät ihosta erityisen hyvinvoivan. Päiväksi voit valita tuotteita, jotka sisältävät suojaavia antioksidantteja ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Jos haluat tehostaa päivä- tai yövoiteen vaikutusta, voit lisätä ihonhoitorutiiniisi seerumin.

4. Suojaa
Ihonhoitorutiini kannattaa aina päättää aurinkosuojavoiteella – paitsi silloin, kun iho käy kauneusunille. Aurinkosuoja, jossa on UVA- ja UVB-suodatin, suojaa ihoa haitallisilta säteiltä ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Lisäksi aurinkosuojakerroin suojaa ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta ja ihosyövältä.

Vinkki! Tehosta ihonhoitorutiinia ihotyypillesi sopivalla kasvonaamiolla. Jos ihosi on kuiva, sen kosteusvarastot voi täyttää kosteuttavalla naamiolla. Jos ihosi on rasvainen, syväpuhdistava savinaamio on täydellinen valinta.

Jaa

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiration/experttips/loyda-taydellinen-ihonhoitorutiinisi

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024