Parhaat ripsentaivuttimet löytyvät KICKSiltä! - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Morphe -20%! Voimassa 26.3 saakka, ainoastaan verkkokaupassa. 

Osta KICKSin testissä parhaat arvostelut saaneet ripsentaivuttimet!

Ripsentaivutin on todella hyödyllinen lisä meikkirutiiniisi. Sen lisäksi, että se saa ripset näyttämään pidemmiltä ja antaa niille kauniin muodon, se myös tehostaa ripsivärin ominaisuuksia.
Jaa

Mikä on ripsentaivutin, ja miksi minun pitäisi käyttää sitä?

Ripsentaivutin on nimensä mukaisesti väline, jolla voit taivuttaa yläripsiisi kauniin kaarevan muodon. Ripsentaivutin on usein valmistettu metallista tai kovasta muovista, ja sen ripsiä vasten pidettävä osa on yleensä tehty kumista tai silikonista, minkä ansiosta se tuntuu pehmeämmältä ja hellävaraisemmalta taivutettaessa. Ripsentaivutin kohottaa ripsiä, mikä avartaa katseen ja saa silmät näyttämään suuremmilta ja ripset pidemmiltä. Ripsentaivutinta tulee aina käyttää kuiviin, täysin puhtaisiin ripsiin. Pidä ripsentaivutin lähellä ripsien tyveä ja taivuta niitä varovasti. Liikuta ripsentaivutinta samalla hitaasti lähemmäs ripsien kärkiä. Taivuta ripset ennemminkin kahdessa tai kolmessa vaiheessa kuin yhdellä kertaa. Levitä sen jälkeen yksi tai kaksi kerrosta ripsiväriä. Vinkki! Älä koskaan taivuta ripsiä, joihin olet jo levittänyt ripsiväriä, sillä silloin voit vahingoittaa ripsiä ja pahimmassa tapauksessa jopa katkaista ne. Vaihda silikoni- tai kumityyny kolmen kuukauden välein, jotta ripsentaivutin pysyy kunnossa pidempään.

Osta maailman parhaat ripsentaivuttimet KICKSiltä!

Taivuttaa jokaisen yksittäisen ripsen

Nikkelitön ripsentaivutin, joka tarttuu jokaiseen yksittäiseen ripseen ja taivuttaa ne. Professional Eyelash Curler on helppokäyttöinen, ja sen kaareva muotoilu sopii kaikenmuotoisille silmille. Pehmeä silikonityyny on hellävarainen ja miellyttävä käyttää ja antaa ripsille kauniin muodon, joka kestää pitkään.

Sopii pyöreänmuotoisille silmille

Ripsentaivutin, joka on kehitetty erityisesti pyöreänmuotoisille silmille. Procurl Lash Curlerin pyöristetyssä muotoilussa on 60 asteen kulma, joka taivuttaa täydellisesti pyöreänmuotoisten silmien jokaisen ripsen. Paksu ja pyöreä silikonityyny antaa ripsille upean kaarevan muodon ilman voimakkaita taitoksia.

Dramaattiset ripset

Vegaaninen ripsentaivutin, joka antaa ripsille erityisen dramaattisen ilmeen. Eyes Wide Open Eyelash Curler vangitsee kaikki ripset tyvestä alkaen ja taivuttaa niitä hellävaraisesti ja tehokkaasti. Ergonominen käsiosa tekee ripsien taivuttamisesta miellyttävää ja helppoa.

Luonnollisen kaunis muoto

Ripsentaivutin, jolla luot taivuttimen mustaa väriä vastaavan dramaattisen vaikutelman. Full Lash Curlerin käyttäjäystävällisen muotoilun ansiosta taivutat ripsesi pehmeästi ja annat niille luonnollisen kauniin kaarevan muodon. Lämmittämällä sitä kämmenelläsi vähän aikaa saat vielä kestävämmän lopputuloksen.

Aloittelijoille ja ammattilaisille

Bestseller, joka taivuttaa ripsesi kauniisti ja avartaa koko katsetta. Eyelash Curler on helppokäyttöinen ripsentaivutin ja sopii niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin. Erityisesti suunniteltu muoto ulottuu helposti jokaiseen yksittäiseen ripseen ja taivuttaa niitä luoden luonnollisen ja kauniin lopputuloksen.

Sopii kaikenmuotoisille silmille

Tyylikäs ripsentaivutin, joka sopii yhtä hyvin aloittelijoille kuin kokeneille käyttäjillekin. Eyelash Curlerilla luot ripsiisi luonnollisen ja kauniin muodon, mikä saa silmäsi näyttämään suuremmilta ja virkeämmiltä. Sopii kaikenmuotoisille silmille.

Säilyttää ripsien muodon pitkään

Ripsentaivutin, joka sopi kaikenmuotoisille silmille ja jolla saat täydellisen kaarevat ripset jo yhdellä taivutuskerralla. Eyelash Curlerissa on pehmeä kumityyny, yksinkertainen puristusmekanismi ja ergonominen käsiosa, joiden ansiosta se on helppokäyttöinen ja tuntuu miellyttävältä kädessä. Taivuttaa ripset hellävaraisesti ja tehokkaasti.

Taivuttaa jokaisen ripsen

Ripsentaivutin, jonka tarkkaan määritetty taivutuskulma ja täydellisesti pyöristetty muotoilu takaavat kauniit ja luonnollisen näköiset ripset. Eyelash Curler Metal sopii kaikenmuotoisille silmille, ja sillä on helppo taivuttaa myös kaikkein lyhyimmätkin ripset. Erityisvalmisteinen silikonityyny taivuttaa hellävaraisesti jokaisen yksittäisen ripsen vahingoittamatta ripsen pintarakennetta.

Optimaalinen käyttökokemus

Ainutlaatuinen ripsentaivutin, jonka taivutuskulma on erityisen laaja ja joka on suunniteltu kohottamaan ja taivuttamaan jokaisen yksittäisen ripsen. Artist Eyelash Curlerin tukevan käsiosan ansiosta taivuttaminen onnistuu helposti jo yhdellä taivutuskerralla. Taivuttaa ripset hellävaraisesti luoden kauniin kaarevan muodon vahingoittamatta ripsiä.

Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023