Testaa Color Correcting! - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään
Testaa Color Correcting!

Testaa Color Correcting!

Oletko aina ihmetellyt, miten vihreää ja liilaa peiteväriä käytetään? KICKS opettaa sinulle perusasiat color correcting -trendistä!
Jaa

Vihreä peittää punaisen
Color correcting tarkoittaa ihon värivirheiden korjailua vastavärien avulla. Vihertävä peiteväri neutraloi punaista, kuten aknea, rosaceaa ja pinnallisia hiussuonia. Se peittää myös punoittavat nenänpielet ja leuan

Aprikoosia silmänalusille
Tummat silmänaluset saa neutraloitua aprikoosin sävyllä. Jos ihosi on todella vaalea, kokeile hentoa pinkkiä. Tummempi iho tarvitsee enemmän oranssiin taittuvan värin – sopiva sävy vivahtaa persikkaan. 

Liila heleyttää
Liila ja sininen peiteväri neutraloivat pigmenttiläiskiä ja kelmeää sekä kellertävää ihoa. Nämä värit tuovat myös valoa kasvoille, joten niitä voi käyttää korostusväreinä otsalla ja poskipäillä.

Häivytä huolella
Color correcting toimii, kun häivytät peitevärit todella huolellisesti: eri väripintojen tulee sulautua toisiinsa saumattomasti. Käytä sormenpäitä, sivellintä tai meikkisientä – makusi mukaan. Seuraavaksi voit levittää tavallisen peitevärin, joka on täsmälleen ihosi sävyinen. Ja lopuksi on meikkivoiteen tai BBvoiteen vuoro.

Peitevoiteet

Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024