Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Goodiebag kaupan päälle! Ostaessasi yli 55 eurolla saat kaupan päälle gooidebagin, arvo 58€. Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi ja kunnes varastoa riittää.

Joulukalenteri

top_bild_julkalender_desktop_fi.jpg

Täältä löydät pian KICKSin 2019 vuoden Joulukalenterin. Joka päivä joulukuun ajan KICKS tarjoaa upeita meikki-, tuoksu- ja ihonhoitotarjouksia. 

KICKSin vuoden 2019 Joulukalenteri: osta päivän tuote 50%:n alennuksella - joka päivä aina jouluaattoon asti! Max 2 kpl / luukku. Voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.

Voit tarkistaa KICKS-myymäläsi varastotilanteen ”Etsi tuote myymälästä” – toiminnon avulla mikäli päivän luukku on loppuunmyyty osoitteesta kicks.fi

Täältä löydät brändien omat vuoden 2019 adventtikalenterit.

Joulukalenteri, jossa on upeita tarjouksia

KICKSin suosittu joulukalenteri sisältää ihania tarjouksia, joita julkaistaan joka päivä jouluun saakka. Tartu tilaisuuteen ja hemmottele itseäsi tai valitse täydellinen joululahja päivittäisistä kauneuskampanjoistamme! Joka päivälle on oma edullinen tarjouksensa, jonka avulla voit tutustua uusiin kauneussuosikkeihin! Jokainen luukku kätkee taakseen tarjouksen, joka sisältää mahtavia alennuksia suosittujen tuotemerkkien meikeistä, tuoksuista sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteista. KICKS-joulukalenterissa on jokaiselle päivälle luukku, joka sisältää vain 24 tuntia voimassa olevan tarjouksen. Pysy siis kuulolla ja tilaa uutiskirjeemme tai seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa. Kun sähköpostiisi tai uutisvirtaasi tulee joka päivä kauneustarjouksia, saat inspiraatiota jouluostoksille ja hyviä joululahjavinkkejä sekä miehille että naisille. KICKS-joulukalenteri on todellinen herkkupala. Sen upeiden tarjousten ansiosta voit hemmotella itseäsi ylellisillä tuotepakkauksilla, joita et ehkä muuten tulisi kokeilleeksi.

Joulukalenteri täynnä meikki-, hajuvesi- ja ihonhoitotuotetarjouksia

Löydä parhaat tuotteet joulupukin konttiin ja ilahdu uusista tarjouksista joka päivä jouluun saakka! KICKSin joulukalenteri on täynnä ihania kauneusyllätyksiä sekä miehille että naisille. Kalenterimme on kuin päivittäinen joululahja, joka sisältää upeita tarjouksia meikki- ja ihonhoitotuotteista. Niiden ansiosta voit hemmotella itseäsi ylellisillä tuotteilla talven mittaan. Avaamme yhden luukun päivässä koko joulukuun ajan. Jokainen luukku sisältää ainutlaatuisia alennuksia ja edullisia tarjouksia suosituimpien tuotemerkkien meikeistä ja ihonhoitotuotteista. Ihana kalenteri yllättää sinut upealla kauneustarjouksella joka päivä jouluun saakka, Voit löytää uusia suosikkeja tai hemmotella itseäsi ylellisillä tuotteilla, joita et ehkä muuten tulisi kokeilleeksi. Kampanja antaa myös inspiraatiota ihanien ja ylellisten lahjojen hankkimiseen läheisillesi ja rakkaillesi tänä jouluna. Joka päivä ennen joulu esitellään yksi eksklusiivinen tarjous. Pysy siis kuulolla, jotta mikään ei jää huomaamatta!

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331