Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Goodiebag kaupan päälle! Ostaessasi yli 55 eurolla saat kaupan päälle gooidebagin, arvo 58€. Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi ja kunnes varastoa riittää.

KICKS Beauty meikkisiveltimet

1 tuote
Lajittele: Myydyimmät

Meikkisiveltimillä on tärkeä rooli meikissä onnistumisessa. Meikkisiveltimet helpottavat meikin levittämistä ja parantavat lopputulosta. Säännöllinen meikkisiveltimien puhdistaminen on tärkeää välttääksesi epäpuhtauksia ja finnejä iholla. KICKS Beautylla on laaja valikoima meikkisiveltimiä meikin jokaiseen vaiheeseen: siveltimet meikkipohjaan, silmämeikkisiveltimet, huulipunasiveltimet sekä siveltimien puhdistusalusta. KICKS Beautyn meikkisiveltimiä myydään erikseen omissa pakkauksissaan. Löydät täyden valikoiman kaikista KICKS-myymälöistä sekä netistä kicks.fi.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331