Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

MEMBERS ONLY! Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette -50%. Max 3 per asiakas & tarjous.

KICKS Beautiful Minds

KICKS haluaa tukea niin asiakkaidensa kuin työntekijöidensä mielenterveyttä ja -hyvinvointia Beautiful Minds -aloitteen avulla. Aloitteen lähettiläänä toimiva Evelina on oppinut kantapään kautta, että omaa mieltä ja vointia on kuunneltava jo ennen, kuin elämä tuntuu vain selviämiseltä.

Evelina on itse tuntenut, että toimivan tasapainon löytäminen on ikuinen, loputon ja aina keskeneräinen tehtävä. Maailmassa, jossa paineita tulee sekä ulkoa että sisältä niin oman jaksamisen asettaminen etusijalle on usein helpommin sanottu kuin tehty. Erilaiset keinot toimivat eri ihmisille mielen hyvinvoinnin edistämiksesi. Nyt artisti Evelina haluaa jakaa omat ajatuksensa siitä, mitkä asiat lisäävät hänen hyvää oloaan ja turvallisuuden tunnettaan, koska niistä voi olla apua muillekin.

”Kun mua alkaa painamaan useat jutut erityisen paljon, mietin aina ensiksi, että olenko syönyt tarpeeksi. Välillä syöminen unohtuu ja jos tingin rauhasta ja ajasta mitä annan syömiselle, se näkyy mun energiatasoissa ja mielialassa tosi nopeasti.

Hankalina aikoina yritän myös aina nähdä päivänvaloa muutenkin kuin ikkunan läpi. Suomessa meillä on vuodessa aina todella pitkä pimeä kausi, mutta pyrin aina poistumaan edes hetkeksi kotoa ulos. Se on parempi kuin ei mitään. Vaikka ei olisi edes mitään asiaa ulos, niin vien vaikka edes roskat tai käyn laskemassa tähtiä.

Teen myös listoja, mutta en mistään tulevaisuuden tavoitteista tai suorittaakseni elämää. Listaan asioita, joita olen viime aikoina saanut aikaan ja joista olen ylpeä, sillä se rauhoittaa mieltäni. Esimerkiksi jos olen vaikka pyyhkinyt pöydät tai tehnyt itselleni ruokaa, niin siinä on jo paljon hyvää.

Mun mielestä parhaiten omaan oloon auttaa se, jos saa purkaa omaa oloaan jollekin, joka osaa kuunnella. Jokainen meistä ansaitsisi edes sen yhden hölmösti nimetyn ryhmächatin, johon voi laittaa vaan ”tänään on huono päivä” ja saada takaisin vastaukseksi varauksetonta empatiaa. Myös MIELI ry:n ylläpitämä Sekaisin-chatti auttaa, jos kaipaa apua oman verkoston ulkopuolelta.”

Evelina on yksi tämän hetken kuunnelluimmista ja seuratuimmista kotimaisista tähdistä. Vuonna 2018 vuoden naissolistina palkitulla artistilla on yhteensä kymmenen Emma-ehdokkuutta. Evelina saa paljon kiitosta ottamalla kantaa tärkeisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin some-kanavissaan, joissa hänellä on yhteensä yli 230 000 seuraajaa. Artistin alustoilla on usein puhetta esimerkiksi kehorauhasta, ulkonäköpaineista, tasa-arvosta ja naisten oikeuksista.

Let’s take care of each other and our minds!

MIELI x KICKS

Mielenterveyden edistäminen on sydämen asia KICKSillä, ja sen vuoksi tuemme MIELI ry:tä. MIELI pyrkii Sekaisin-chatin avulla varmistamaan, ettei kukaan nuori jää yksin vaikeiden ajatuksien kanssa. Kuunteleminen ja kuulluksi tuleminen on hyvin tärkeätä. Haluatko sinä myös tukea MIELI ry:tä? Lue lisää täällä!

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331