Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 18.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee Postin lähetyksiä). Lue lisää >>

Le Couvent des Minimes

THE ART OF SINGULAR PERFUME
Le Couvent des Minimes perustettiin Etelä-Ranskassa vuonna 1614 kuningas Ludvig XIV:n hovin kasvitieteilijän, Louis Feuilléen, asuinseudulla. Hänen löytämiensä kasvilajien ja työnsä tuloksena syntyi Remarkable Botany: Botanica Nobilis.
Le Couvent des Minimes on saanut innoitusta tästä ainutkertaisesta historiasta. Art of Singular Perfume tarjoaa ainutlaatuisia tuoksuja, jotka sisältävät luonnollisia ja harvinaisia ainesosia ranskalaisen Haute Parfumerie -perinteen mukaisesti. Tuotteet ovat 100-prosenttisen vegaanisia.

Tuoksut

Ihonhoitotuotteet

Tuoksukynttilät ja huonetuoksut

Lahjaideoita

Editor's pick

UPEAT PARFYYMIT KUTSUVAT MATKAAN

Harvinaislaatuisiin luonnon esansseihin sekoitetut upeat parfyymimme kertovat aistillisesti ja elegantisti unohtumattomista matkoista kaikkialle maailmaan. Jopa 86 % luonnollisia raaka-aineita, täysin vegaaninen.

Brändi
Tuoksukategoria
Natural Choice
Tuoksunuotti
49 tuotetta
Myydyimmät
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331