Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Superhero™ Liner Black
Superhero™ Liner Black
Superhero™ Liner Black
ONLY AT KICKS

Superhero™ Liner Black

IT Cosmetics

Superhero Liner on silmänrajaustussien supersankari! Ohut, paksu tai kissamainen rajaus yhdellä vedolla. Tussin kärki ei rispaannu ja tekee tarkan, makusi mukaisen rajauksen.
25 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Superhero™ Liner
p90510857
v90510858
IT Cosmetics
EUR
25

Tuotearvostelut

Mari | 9.07.2019
Kärki on ohut ja rajaa tarkasti, mutta ei ole vedenkestävä. Lähtee helposti silmän sisäkulmista leviämään tai rapisemaan. Tämä tuote kuivui normaalissa käytössä kahdessa viikossa. En suosittele.
Mari | 22.05.2019
Erittäin kestävä! Tuotetta tulee sopivasti eikä viiva lähde leviämään juonteisiin. Pigmenttinen ja sopivan nestemäinen koostumus. Tämä jää vakiokäyttöön!
Noora | 17.04.2019
Täyden viiden tähden rajaustussi! Olen käyttänyt monen eri merkin rajauskyniä, ja tämä vie voiton. Väri on syvän mustaa ja peittävää niin kapeilla kuin paksuillakin vedoilla. Tussia ei tarvitse ravistella kesken rajausten teon, vaan väriä tulee tasaisesti eikä se käy läpinäkyväksi tai ala levitä. Rajaukset on helppo tehdä myös silmän sisäkulmaan, ja kissamaisista ulkokulmista tulee vaivatta sekä terävät että tasaiset. Rajausväri myös pitää hyvin vettä, kokeilin rajausten kestävyyttä hankaamalla niitä märällä sormella eivätkä ne lähde leviämään. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen ostokseeni, tästä kynästä tuli kertaheitolla uusi suosikkini!

Lisätietoja

Superhero Liner on silmänrajaustussien supersankari! Ohut, paksu tai kissamainen rajaus yhdellä vedolla. Tussin kärki ei rispaannu ja tekee tarkan, makusi mukaisen rajauksen. Sisältää supertehokkaita, ripsiä vahvistavia ainesosia, kuten peptidejä, kollageenia, biotiinia, keratiinia, kaolin savea sekä alkuperäiset Elastic Stretch No-Skip- ja Triple Black Pigment Complex -teknologiat. Superhero-silmänrajaustussilla saat super kestävän, super pigmenttisen ja super virheettömän silmänrajauksen!
Rajaa silmät super helppokäyttöisellä silmänrajaustussilla makusi mukaan ohuesti tai näyttävästi. Pidä tussi mahdollisimman lähellä ripsirajaa intensiivisemmän katseen saamiseksi. Kevyesti painamalla saat ohuemman rajauksen, ja painamalla vähän enemmän saat paksumman rajauksen.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331