Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Superhero™  Mascara Black
Superhero™  Mascara Black
Superhero™  Mascara Black
Superhero™  Mascara Black
ONLY AT KICKS

Superhero™ Mascara Black

IT Cosmetics

Superhero Mascara on ripsiesi supersankari. Käsittämättömän paljon volyymia ja pituutta ripsille vain yhdellä kerroksella.
25 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Marjo | 10.05.2019
Tuote alitti kaikki odotukset. :( Mascara oli paakkuinen koostumukseltaan ja ripset liimautuivat yhteen jo yhdellä vedolla. Huonoin mascara mitä olen 20 vuoteen käyttänyt. Kysyin aspasta, että voiko tuote todella olla koostumukseltaan tällainen vai onko se vaurioitunut. Kertoivat että heillä ei ole tyytyväisyystakuuta ja kehottivat menemään myymälään näyttämään tuote, jotta arvioivat onko viallinen. No jos täällä päin olisi myymälä, niin en varmaankaan netistä tilaisi ja ei ole kovin kannattavaa lähteä matkan päähän esittelemään 25€ ripsaria. :/ Että kaikin puolin huono maku jäi sekä tuotteesta että palvelusta. En suosittele (kumpaakaan)!
Mari | 2.05.2019
Massaa tulee kerralla liikaa. Ripsistä ei tule siististi erotellut vaan ripset liimaantuvat yhteen ja ripset näyttävät suttuisilta. Tuote kyllä antaa paljon volyymia mutta ei valitettavasti tee sitä tarpeeksi siististi. Plussaa siitä ettei leviä yläluomeen.
Anu | 29.04.2019
Tosi kauniin syvänmusta. Harjaan vielä ripsiharjalla niin ripset asettuvat kauniisti. Suosikkituotteeni.

Lisätietoja

Superhero Mascara on ripsiesi supersankari. Käsittämättömän paljon volyymia ja pituutta ripsille vain yhdellä kerroksella. Sisältää polymeerejä, kollageenia, biotiinia, proteiineja ja peptidejä. Elastic Stretch -teknologia mahdollistaa näyttävän katseen, pidemmät ja kauniisti kaarevat ripset. Ero on käsinkosketeltava. Lash-Changing Power Brush -harja ylettyy jokaiseen ripseen. Sinä pystyt kaikkeen, nyt siihen pystyy myös maskarasi!
Aloita ripsivärin levitys ripsien tyvestä ja pyyhkäise väriä ripsien kärkeen saakka. Kerrostamalla saat näyttävämmän lopputuloksen.
Koko:9 ml
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331