Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Superhero™  Mascara Black
Superhero™  Mascara Black
Superhero™  Mascara Black
Superhero™  Mascara Black
ONLY AT KICKS

Superhero™ Mascara Black

IT Cosmetics

Superhero Mascara on ripsiesi supersankari. Käsittämättömän paljon volyymia ja pituutta ripsille vain yhdellä kerroksella.
25 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Lilli | 2.06.2019
Ei vastannut tosiaankaan hypetystä. Kuivui parissa viikossa ihan tönköksi, paakkuntui ja varisi. Harmi.
Riksu | 25.05.2019
Tämä ei toimi minulla lainkaan. Ripsiväri oli jotenkin paakkuista ja lopputulos oli suttuinen, kuin olisi käyttänyt jotain vähän kuivunutta ripsaria. Harja on myös minulle liian iso, koska ripseni eivät ole mitenkään massiivisen pitkät. Lisäksi herkät silmäni eivät kestäneet tuotetta vaan alkoivat kutista, mutta tämä ei ole ainoa reaktion aiheuttanut ripsiväri. Palasin vanhaan suosikkiini enkä koske tähän.
Piia | 24.05.2019
Paras ripsiväri mitä olen käyttänyt! Ainut miinus, että itselläni varisi ensin päivän mittaan hieman, mutta kun laitan alle Estee Lauderin ripsiprimeria, niin ei varise ollenkaan. Erottelee kauniista ja pidentää ripset melkein tekoripsimäisiksi.

Lisätietoja

Superhero Mascara on ripsiesi supersankari. Käsittämättömän paljon volyymia ja pituutta ripsille vain yhdellä kerroksella. Sisältää polymeerejä, kollageenia, biotiinia, proteiineja ja peptidejä. Elastic Stretch -teknologia mahdollistaa näyttävän katseen, pidemmät ja kauniisti kaarevat ripset. Ero on käsinkosketeltava. Lash-Changing Power Brush -harja ylettyy jokaiseen ripseen. Sinä pystyt kaikkeen, nyt siihen pystyy myös maskarasi!
Aloita ripsivärin levitys ripsien tyvestä ja pyyhkäise väriä ripsien kärkeen saakka. Kerrostamalla saat näyttävämmän lopputuloksen.
Koko:9 ml
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331